bişi sormak istiyorum yardım eder misiniz?bn 5haftalık hamileyim.bebegim 5mm boyutu buyuk mu normal mı?ikiz olabilr mi tek kesede.ikinci bi kese yoktu çünkü.bide bulantısı başlayanınız var mı.nezamn başlıo genelde?lutfen cvp atın çok merak ediyorum
valla ben normal boyayla boyadımbişey olur mu ki yaaaaaaaaaaa :18:
tınkerrrrrrrrr playskool ıkılı egzersız ı alacağım da sen netten mı aldınn
bakınıorum da bı sıtede 50tl bı sıtede 70 tll anlamadım yahuu :26:
bu arada TINKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR gelınce okursun hayatımmmmmmm
plaskool ıkılı egzersız arkadaşımı da bebefıx ten aldımm canmmm 56 tl yeeee 3-10 gun arası gelecek ınş.. oyle işteeeeeeeeeeeeee haber vereyım dedım şekerımmmmmmmmmmmm :87:
kızlar, noldu ya buraya. eskiden çok güzel muhabbetler olurdu. katılamasamda okurdum.
sanmıyorum canım ikiz olduğunu öyle bişey olsaydı doktorun sana söylerdi..bulantılara gelince kişiden kişiye değişiyo...genelde 3. aya kadar devam eder diyorlar ama..bilemiyorum..
bu arada tebrik ederim... :)
canım yeni görüyorum okuldan çıkmıştım da...simdide egeden yenı fırsat oldu..harıka çok uyguna almıssın ben tokatta kazık yedım ablamın bebegıne hedıye almısdım 70 tl ye...o kullandı asonra bana verdı..ınternetten alışverısın gözunu seveyım bak goreceksın cok sevcek oglun eger kafayı dık tutabılıyorsa yuz ustude kullanabılırsın ama sımdı sırt ustu daha rahat kullanır..ege ılk basta oyuncaklarını elleyemıyordu..sımdı resmen devırıyo o aparatıgulegule kullansın oğlan
günaydın kızlar...burda havalar buz gıbı..karlar azaldı ama ayaz var...dondumm:18:
günaydınnn cnmm bizim buralarda biraz soğudu ama güneş var ısıtıyooo ne güzel...Allah soğuk yerde yaşayanlara kolaylık versin...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hayırlı sabahlar..
dün hastaneden tlf geldi..
41 tane yumoşum toplanmış..
bunların 24 tanesi olgun yumurtaymış 24 taneden 19 döllenmiş ve gayet sağlıklıymış..
bugün yine tlf acıp bilgi vericekler...
bunların 24 tanesi olgun yumurtaymış 24 taneden 19 döllenmiş ve gayet sağlıklıymış..
günaydın herkese
burası çok soğuk kar yağışlı sabah otobüsle geldik arabayı çıkaramadık da
günaydın canım hoşgeldin...günaydın herkese
burası çok soğuk kar yağışlı sabah otobüsle geldik arabayı çıkaramadık da
sağoll canımmm...
maşallaahhhh bacım kırk bin kere maşallahh.
hadi bakalım bu çok süper bi haber.
umarım bundan sonra bize vereeğin haberlerde böle süper olur inşallah inşallah....
hatçemmmmm hade hayırlısı kızzz olucak inşallahh sağlıcakla gelsin bebişlerinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?