Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesın meraktan ölcem

canım dün msn de konuştuk...ilk sonuçlar temiz çıkmış söylemişti zatenn..cinsiyetini görememişlerr..sıpa yatmış kalkmamışş...

Allah devamınıda böyle nasip etsin inşallahh...yavrunu kucağına alırsın inşallahh..

kızlar ben çıkıorm elifcik uyandııı byy

aman dikkat et canım buz vallaaa

sorma ya bankanın kaloriferleride bozuk tamir etmeye çalışıyor insanlarda bu havada gelmişler bankaya o kdar yoğun kii

günaydınn kızlaarrrrr

çok soğukk yaaa donuyoruuummmmmm

günaydınnn buzzzz gibi

burda fırtına pek yokda kar çok yağıyor yerler buz ve soğuk bu arada güzel haberlerini alrız umarım en kısa zmanda

her yerde kar varrrr

kızlarr günaydınnnn.
burdada acaipp kar yagıyo ama malesef tutmuyo yaaa

gel canım buraya kardan yürüyemezsin kırmızlar gelmiş bu arada

Yeniden yeni gelenlere günaydınlar
günaydınnnnnn

bizde haftasonu gidicez özele bakalım cinsiyeti görebilcekmiyiz eşim bugün tahlil sonuçlarımı göstericek ikili tarama için iş yerindn izin alamadım ben bugünde

kızlarrrr öyle bir geçer zamankiyi izledinizmi izleyemedim ben ya

çok güzeldi..sadece şey sahnesinde çok güldüm..hani balıkçı koltukta ters oturuyordu ya...çok kliseydi..ama gecenın favorisi cem karacanın unut şarkısı..face de paylaştım harıkaydı

evet evet konusuyom sımdı...yatmış uzanmıs sıpaa

maşallahhhhhh haticem yaaa :) transfer ne zaman yapılacak?

günaydınn kızlaarrrrr

çok soğukk yaaa donuyoruuummmmmm

günaydın aşkitom :)

günaydınnnnnnnnnnn

günaydınn

Günaydın kızlarrrr nasılsınız? kızımla yine maşallahhhhhh çokkk güzel bir gece geçirdikk 6'da uyandıı çok mutlu oluyorum böyle uyuduğu zaman yaa nazar değmesin

burda fırtına pek yokda kar çok yağıyor yerler buz ve soğuk bu arada güzel haberlerini alrız umarım en kısa zmanda
aminnn hayatımmm inşallahh...
maşallahhhhhh haticem yaaa :) transfer ne zaman yapılacak?

sağol idilimmm maşallahhh bana..
canım sanırsam cuma veya cumartesi yapılıcak..yumurtaların gelişimine bağlı bakalım..:97:

çok güzeldi..sadece şey sahnesinde çok güldüm..hani balıkçı koltukta ters oturuyordu ya...çok kliseydi..ama gecenın favorisi cem karacanın unut şarkısı..face de paylaştım harıkaydı

off ya arkadaşın dohum günüydü ordaysım akşam dogal olarak kaçırdım yine çok güselde bi bölümmüş netten izliyim bari napiimm

hoşgeldin şekerimmm
kız vallaa nazar degicek heeee

aminnn hayatımmm inşallahh...

sağol idilimmm maşallahhh bana..
canım sanırsam cuma veya cumartesi yapılıcak..yumurtaların gelişimine bağlı bakalım..:97:

hadi hayırlısı hatçem inşallah bu kez olucakkkkk.....

hoşgeldin şekerimmm
kız vallaa nazar degicek heeee

aman nazar değmesin yelizim yaww
sen nasılsın?

benn geldim tekrar kıslarr aşıya gittikkk geldikkk çok acıdıı kısımın kolu yaaaa halaa iç çekiyoo

ölçümlerinide yaptılarrr 6 kg 60 cm olmuş kızım maşalllaaahhhh kocaman olduu

yelizzz aşıya giderkende senin elbiseyi giydirdimm dr. diokii kızz ne bu süslülükkk ehehehe çok yakışıyo yaaa

Hamişlerr yaa ben bu gyno ferro sanolu içmesem nolurr...bütün iştahımı kestiiiii....

hamişlerr yaa ben bu gyno ferro sanolu içmesem nolurr...bütün iştahımı kestiiiii....

içmezsen ne olur ..hımm..kansız kalır bas donmesı halsızlık çarpıntı vsss...
Bebege bır etkısı yok onların tamamıyle anne saglıgı ıle ılgılı hele de son aylarda kansızlık hat safhada olacak ..yaza da denk gelıyo..bence içmelisin ama gece yatarken hepsını uyumadan once ıc kı anlama etkısını...

tam bir türk flimi klasiği :) şarkı süper evet

hadi hayırlısı hatçem inşallah bu kez olucakkkkk.....

aman nazar değmesin yelizim yaww
sen nasılsın?

ayyy aylin ne kadar güzel bi gelin olmuş yaaa

makyaj kızı çok değiştiryor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…