pembeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesın meraktan ölcem
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hayırlı sabahlar..
dün hastaneden tlf geldi..
41 tane yumoşum toplanmış..
bunların 24 tanesi olgun yumurtaymış 24 taneden 19 döllenmiş ve gayet sağlıklıymış..
bugün yine tlf acıp bilgi vericekler...
bende iyiymmm noolsun geçen hafta gittiğimizde elifin aşılarını yaptıramamıştıkk verem aşısı çarşamba günleri oluomuş bizde perş. gitmiştik bu haftaya kaldı biraz sonra gidicezz havada çok soğuk ama napalımm mecbur çıkıcazz
hayırlısııolsun cnm yaa.. kızzz buarada nisan dicektin herhalde
ohhh ne güzel walla tadını çıkarınnnn
Allah devamınıda böyle nasip etsin inşallahh...yavrunu kucağına alırsın inşallahh..
günaydın canımm izmirde öle yaaa.
yani buraya bile kar atıyosa diğer illeri düşünemiyorum bilee.
geçenlerde bankada işim vardı uğradım. ve hep imrendiğim bi meslekti bankacılık ama oradaki kızcağızın halini görünce inanamadım o nasıl bi yoğunluk o nasıl bi tempo anlatamam.
Rabbim sana da sabır güç kuvvet versin canım
günaydınn kızlaarrrrr
çok soğukk yaaa donuyoruuummmmmm
günaydın canım hoşgeldin...
buradada kar yok acayip fırtına varr dışarı cıksan ucurucak resmen insanı..
sağoll canımmm...
inşallahh sonundada güzel haberleri veririmm canımm...
aminn mervecim inşallahhhhhhh..
Selam kızlar günaydınn...........Burası cok kar süperrrrrrrrrrr .
Hatcem çok güzel haberler vermissin sabah sabah. çok mutlu oldum cnmmmmmmmmmmmm. Allahım işallah bu mutlulugumuz iki katına cıkacak yakında.......
kızlarr günaydınnnn.
burdada acaipp kar yagıyo ama malesef tutmuyo yaaa
günaydınnnnnnYeniden yeni gelenlere günaydınlar
canım dün msn de konuştuk...ilk sonuçlar temiz çıkmış söylemişti zatenn..cinsiyetini görememişlerr..sıpa yatmış kalkmamışş...
Allah devamınıda böyle nasip etsin inşallahh...yavrunu kucağına alırsın inşallahh..
kızlarrrr öyle bir geçer zamankiyi izledinizmi izleyemedim ben ya
canım dün msn de konuştuk...ilk sonuçlar temiz çıkmış söylemişti zatenn..cinsiyetini görememişlerr..sıpa yatmış kalkmamışş...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr hayırlı sabahlar..
dün hastaneden tlf geldi..
41 tane yumoşum toplanmış..
bunların 24 tanesi olgun yumurtaymış 24 taneden 19 döllenmiş ve gayet sağlıklıymış..
bugün yine tlf acıp bilgi vericekler...
günaydınn kızlaarrrrr
çok soğukk yaaa donuyoruuummmmmm
günaydınnnnnnnnnnn
aminnn hayatımmm inşallahh...burda fırtına pek yokda kar çok yağıyor yerler buz ve soğuk bu arada güzel haberlerini alrız umarım en kısa zmanda
maşallahhhhhh haticem yaaa :) transfer ne zaman yapılacak?
çok güzeldi..sadece şey sahnesinde çok güldüm..hani balıkçı koltukta ters oturuyordu ya...çok kliseydi..ama gecenın favorisi cem karacanın unut şarkısı..face de paylaştım harıkaydı
maşallahhhhhh haticem yaaa :) transfer ne zaman yapılacak?
günaydın aşkitom :)
günaydınn
Günaydın kızlarrrr nasılsınız? kızımla yine maşallahhhhhh çokkk güzel bir gece geçirdikk 6'da uyandıı çok mutlu oluyorum böyle uyuduğu zaman yaanazar değmesin
aminnn hayatımmm inşallahh...
sağol idilimmm maşallahhh bana..
canım sanırsam cuma veya cumartesi yapılıcak..yumurtaların gelişimine bağlı bakalım..:97:
hoşgeldin şekerimmm
kız vallaa nazar degicek heeee
hadi hayırlısı hatçem inşallah bu kez olucakkkkk.....
aman nazar değmesin yelizim yaww
sen nasılsın?
hamişlerr yaa ben bu gyno ferro sanolu içmesem nolurr...bütün iştahımı kestiiiii....
çok güzeldi..sadece şey sahnesinde çok güldüm..hani balıkçı koltukta ters oturuyordu ya...çok kliseydi..ama gecenın favorisi cem karacanın unut şarkısı..face de paylaştım harıkaydı
hadi hayırlısı hatçem inşallah bu kez olucakkkkk.....
aman nazar değmesin yelizim yaww
sen nasılsın?
ayyy aylin ne kadar güzel bi gelin olmuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?