Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldiniz canımmm oyyy oyyy maşallahhh elifcigeeeee eee yakışcak tabı kuzummm yeliz teyzesi aldııı normal yanii

maşallah elif kızaaaaa büyüyo kuzularımız yaaaa....

Gökce napıyo acaba:44:

dün gökçenin söylediği süt artırıcı bitkisel ilaçtan aldım aslında süt sıkıntımız olmadı ama bol olsun istiyorum bakalım nasıl olcak aşıdan gelirken aldım 1 kerede içtim günde 3-4 kez kullanmak gerekliymiş

bende de süt sıkıntısı yok ama ben de aldım süt arttırıcı bir aydır kullanıyorum çok faydası var ya...hemen şişiyo göğüslerim...oralet gibi bişey :)) tadı da çok güzel...

bende de süt sıkıntısı yok ama ben de aldım süt arttırıcı bir aydır kullanıyorum çok faydası var ya...hemen şişiyo göğüslerim...oralet gibi bişey :)) tadı da çok güzel...

evt tadı çok güsel bitkisel çay iştee severimm öyle şeyleri

kızlar selammmm naporsunuz bakiiim :) benim sütüm çok az kızlar ve o çaydan kullandım gittim efes pilsene alkolsüz bira yaptırdım süt arttıran bir bulgur türü bişi var mardinden onu getirttim yedim ama yok yok yok sütüm sağınca 5,6 saat bekledikten hiç emzirmedikten sonra sağıyorum tabi anca 75 cc civarında çıkıyor. keşke sütüm olsaydıda hiç mama kullanmasaydım kuzucuğuma. annesinin bitanesi o. aşkıma dün babaannesi baktı bütün gün ağlamış meleğim. eve bi gittimki küsmüş bana dudakları bükük bana bakıyo emzirdim birazcık barıştık sonra babası bi mama aldı bu yeni bişiymiş keçi sütünden imal edilmiş şimdi aptamil ve onu vericez anne sütüyle birebir yapılmış mama. pahalı ama işte arada ondan versek daha içime sincek tabi bağırsaklarını bozmazsa.

canım benim yaa valla süt olmaması cok zor hem bebişin beslenemiyo hemde sen strese giriyosun süt gelmiyo diye..
demekki bu yapı meselesi sizde artık mamayla azcık sütle idare ediceksiniz..

kuzum yaaa annesinede küsermiş senin yokluğunu sezdiği için ağlamıştır o akşama kadar..

arkadaşlar merhaba adetim 1 hafta gecikti karnım adet olcakmışım gibi şiş azcık kabızlık sorunum war. ve bu ay çok ilginç bi durumum oldu özel bölgeme ara ara sancılar girdi. hamile olma olasılığım war mı . test yapmak ve negatif sonucu görmek istemiyorum 4 aydır denemelerimiz oluyor fakat olmadı .

Gökce napıyo acaba:44:

gökceeee nasılsın kuzum mertişko nasıllll?

merhabalr gusellerımm herkeslereeee

benı sormuşsun ıdılışkomm valla dun gece uyudu mertişkom tabıkı 2 saattte emmeye uyandı o ayrı ama uyudu en azından yavrummm

şuanda yıne ayağımda sallıorummm ayağa alıştııı sabah 8de uyandı, emzırdım, azcık oyalandıkk anneannesı sevdı ben sevdımmm snra 10 gbı uykuu geldııı ,ayakta salladık uyduu bıraz lahvaltı yaptıkk snra yıne uyandı 10.30gbı snra emzrdım yavrumuu uyudu tekrar snra 15dk snra yıne uyandıı snra annem ayağına aldı ben suş aldım 12ye 20 kala emzırdımm ağladıı bayaa açlıktann snraaa uyudu ama hep ayağımda yanı ve bugun nıyeyse sureklı kustu yaaaa anlamadımmm..sutum mu bozuldu ne olduu üşütmedım de aksınee ev aşırı sıcak çok terlıorum sanırım ter sırtımda soğuyorrr üşütüyor sütümu annem ole dedı bılemıcemm

evet yaaa muhabbett edeimmm bugün kaynanamı çekiştiresim varrr

evet evet hadiiii

üzme kendini tatlım...sütün yoksa mama ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…