kızlar selammmm naporsunuz bakiiim :) benim sütüm çok az kızlar ve o çaydan kullandım gittim efes pilsene alkolsüz bira yaptırdım süt arttıran bir bulgur türü bişi var mardinden onu getirttim yedim ama yok yok yok sütüm sağınca 5,6 saat bekledikten hiç emzirmedikten sonra sağıyorum tabi anca 75 cc civarında çıkıyor.keşke sütüm olsaydıda hiç mama kullanmasaydım kuzucuğuma. annesinin bitanesi o. aşkıma dün babaannesi baktı bütün gün ağlamış meleğim. eve bi gittimki küsmüş bana dudakları bükük bana bakıyo emzirdim birazcık barıştık sonra babası bi mama aldı bu yeni bişiymiş keçi sütünden imal edilmiş şimdi aptamil ve onu vericez anne sütüyle birebir yapılmış mama. pahalı ama işte arada ondan versek daha içime sincek tabi bağırsaklarını bozmazsa.
çekiştir kuzu naptı yine :))))9evet yaaa muhabbett edeimmm bugün kaynanamı çekiştiresim varrr
merhabalr gusellerımm herkeslereeee
benı sormuşsun ıdılışkomm valla dun gece uyudu mertişkom tabıkı 2 saattte emmeye uyandı o ayrı ama uyudu en azından yavrummm
şuanda yıne ayağımda sallıorummmayağa alıştııı sabah 8de uyandı, emzırdım, azcık oyalandıkk anneannesı sevdı ben sevdımmm snra 10 gbı uykuu geldııı ,ayakta salladık uyduu bıraz lahvaltı yaptıkk snra yıne uyandı 10.30gbı snra emzrdım yavrumuu uyudu tekrar snra 15dk snra yıne uyandıı snra annem ayağına aldı ben suş aldım 12ye 20 kala emzırdımm ağladıı bayaa açlıktann snraaa uyudu ama hep ayağımda yanı ve bugun nıyeyse sureklı kustu yaaaa anlamadımmm..sutum mu bozuldu ne olduu üşütmedım de aksınee ev aşırı sıcak çok terlıorum sanırım ter sırtımda soğuyorrr üşütüyor sütümu annem ole dedı bılemıcemm
kızlar selammmm naporsunuz bakiiim :) benim sütüm çok az kızlar ve o çaydan kullandım gittim efes pilsene alkolsüz bira yaptırdım süt arttıran bir bulgur türü bişi var mardinden onu getirttim yedim ama yok yok yok sütüm sağınca 5,6 saat bekledikten hiç emzirmedikten sonra sağıyorum tabi anca 75 cc civarında çıkıyor.keşke sütüm olsaydıda hiç mama kullanmasaydım kuzucuğuma. annesinin bitanesi o. aşkıma dün babaannesi baktı bütün gün ağlamış meleğim. eve bi gittimki küsmüş bana dudakları bükük bana bakıyo emzirdim birazcık barıştık sonra babası bi mama aldı bu yeni bişiymiş keçi sütünden imal edilmiş şimdi aptamil ve onu vericez anne sütüyle birebir yapılmış mama. pahalı ama işte arada ondan versek daha içime sincek tabi bağırsaklarını bozmazsa.
çekiştir kuzu naptı yine :))))9
hoşgeldin tatlımmmm
merhabalr gusellerımm herkeslereeee
benı sormuşsun ıdılışkomm valla dun gece uyudu mertişkom tabıkı 2 saattte emmeye uyandı o ayrı ama uyudu en azından yavrummm
şuanda yıne ayağımda sallıorummmayağa alıştııı sabah 8de uyandı, emzırdım, azcık oyalandıkk anneannesı sevdı ben sevdımmm snra 10 gbı uykuu geldııı ,ayakta salladık uyduu bıraz lahvaltı yaptıkk snra yıne uyandı 10.30gbı snra emzrdım yavrumuu uyudu tekrar snra 15dk snra yıne uyandıı snra annem ayağına aldı ben suş aldım 12ye 20 kala emzırdımm ağladıı bayaa açlıktann snraaa uyudu ama hep ayağımda yanı ve bugun nıyeyse sureklı kustu yaaaa anlamadımmm..sutum mu bozuldu ne olduu üşütmedım de aksınee ev aşırı sıcak çok terlıorum sanırım ter sırtımda soğuyorrr üşütüyor sütümu annem ole dedı bılemıcemm
bahar kucağımda ekrana bakıyo :)))) hihihi
hoşbulduk bebişimmmmmm
hoşgeldin gökcecimmm...
okuyorumda yazdıklarını baya zorlanıyorsunuz..ama bunların hepsi gecici biraz dişini sıkıcaksın artık..
allahım oğluşuna sağlık versinde varsın iş kessin...maşallahh resminde cok sevimli kuzum..
canımmm sen anlatınca aklıma gelid hiçç mert ayakta sallanmaya alıştı diye dert etme valla.cemin bi arkadaşı var ailece görüşüyoduk bi ara o zamanlar 10 aylık falandı kızları kadını görsen saatlerce ugraşırdı uyusun diye ve adam ayakta sallamasına izin vermezdi kadında ayakta kucagında bebek 2-3 saat emzirip uyutmaya çalıştıgını bilirim valla.şimdi 3 yaşındamı ne amannn öyle gıcık bi çocukki allahım günah yazmasın ama agzından sanane düşmüyo sen sevmeye çalışıyon sevme die bagırıyo falan
benn geldim tekrar kıslarr aşıya gittikkk geldikkk çok acıdıı kısımın kolu yaaaa halaa iç çekiyoo
ölçümlerinide yaptılarrr 6 kg 60 cm olmuş kızım maşalllaaahhhhkocaman olduu
yelizzz aşıya giderkende senin elbiseyi giydirdimm dr. diokii kızz ne bu süslülükkk ehehehe çok yakışıyo yaaa
malzeme iyi kızda ya çok güsel bi kızzz makyajlada daha bi güzel oluyo tabii
çekiştir kuzu naptı yine :))))9
hoşgeldin tatlımmmm
maşallah senın kızına yaaaaa
gıpta edıorum vallaaa
benm yavrum gerçi 1 ay var aralarında ama olsunn daha kafasını tutamıorrrr
yenı yenı benı dınlıyorrrr kucağımda ya da puşettee konuşuyorummm sevıorummm şarkı soyluyorum benı dınlıorrrr
tınkerr saçlarını boyattın mııı stop
boyattıysan ne zaman boyattınn stopp
bu arada hoşgeldın stop
bizimkide laptopu gordumu llerıyle bır vuruyorkı tuslara 3 tane tuş bozuldu bılegecende yattıgı yerden surunerek gelmıs ps nın basına bı baktım kemiriyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?