Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımm evett olmayınca zor olur ama sıkma canını elinden geleni yapmışsın demekki olmuyoo olduuğu kdr emziripp mamayla dvm edersinnn sıkıntı yapma kendinee
ooyyy oğluşunuuudaa yerimm yaa dudakk bğkmeleri yokmu bu bebişlerinnnn çookk güsellerr Allahh herkesin yavrusunu bağışlasınnn

evet yaaa muhabbett edeimmm bugün kaynanamı çekiştiresim varrr
çekiştir kuzu naptı yine :))))9

hoşgeldin tatlımmmm

hoşgeldinnn canımmmm

hoşgeldin gökcecimmm...
okuyorumda yazdıklarını baya zorlanıyorsunuz..ama bunların hepsi gecici biraz dişini sıkıcaksın artık..
allahım oğluşuna sağlık versinde varsın iş kessin...maşallahh resminde cok sevimli kuzum..

bahar kucağımda ekrana bakıyo :)))) hihihi

eheheh nbr baharr nasılsın görünmüüosn bu aralarrr ye iç yat ooohhhh gel arada böleee

eliftee kucağıma alınca anlıyomuş gibi bakıooo koltukta yatarkende tv ye bakıo renkli renkli dikkatlerini çekiooo

hoşbulduk bebişimmmmmm

canımmm sen anlatınca aklıma gelid hiçç mert ayakta sallanmaya alıştı diye dert etme valla.cemin bi arkadaşı var ailece görüşüyoduk bi ara o zamanlar 10 aylık falandı kızları kadını görsen saatlerce ugraşırdı uyusun diye ve adam ayakta sallamasına izin vermezdi kadında ayakta kucagında bebek 2-3 saat emzirip uyutmaya çalıştıgını bilirim valla.şimdi 3 yaşındamı ne amannn öyle gıcık bi çocukki allahım günah yazmasın ama agzından sanane düşmüyo sen sevmeye çalışıyon sevme die bagırıyo falan

hoşbulduk hatçemmm

valla sanırım sadece ben sıkıntı çekıorum bu kadarrr ya da ben yakındım bırazz çok yoruluyorum dıyee ama yavaş yavaş duzelecek ınş. bakalımm zaman geçtıkçe anlayacağızzzz..
sen nasılsın yumoşların maşallahı varr hadı hayırlısı olunnn

alla alla ne ole yaptıkıı anlamadımmm :26:

kız çocuğu bir başka oluyor yaa onların kıyafetleri fşn çoks evimli çok tatalı oluyor alternatiflerde çok hem
malzeme iyi kızda ya çok güsel bi kızzz makyajlada daha bi güzel oluyo tabii

yaniii o da nvar

çekiştir kuzu naptı yine :))))9

hoşgeldin tatlımmmm

ammaannnn herzamanki gibi işteee ööfff gıcık oluyorummmm anlayışsızlıkkk yok çok inceymiş yok çok kırılganmışşş peehhh sinir oluyorummm

dün geldi diokiii elifle knşur gibii kızım daha sen gelmeden ben gelmiiceemmm torunum sana sölüom geliim sen anlaaa yaa allah aşkınaa bu soğukta nere çıkabilirim kii valla annem hiiçç böle şelere takılmazzzsoğuk kızım aman çıkma fln der bideee ama kaynana iştee sonra soğukta çıkarıpta hasta olursaa yine ben laf yerim inceden inceye kızım senii hasta mı ettilerrr derr adım gibi eminiimm pöööfff

canım keçi sütünü dr a sormadan vermeyın bebegın kucuk kabızlık yapbılıyormus..hıc duymadım senın dedıgın o keçi sutunu..sıkma canını emzırebıldıgın kadar emzır sonra artada bılır..benım ıse basladıktan sonra artmıstı..bak altı ay doldu hala hem mama hem anne sutu devam edıyoz hatta mamaya alışırsa emmez dıyorlar hıkaye benımkı benim tiryakim resmen...emerken nasıl ses çıkarıyo görseniz sanki sevgılısı o memeler onun

bahar kucağımda ekrana bakıyo :)))) hihihi

maşallah senın kızına yaaaaa
gıpta edıorum vallaaa

benm yavrum gerçi 1 ay var aralarında ama olsunn daha kafasını tutamıorrrr
yenı yenı benı dınlıyorrrr kucağımda ya da puşettee konuşuyorummm sevıorummm şarkı soyluyorum benı dınlıorrrr

tınkerr saçlarını boyattın mııı stop
boyattıysan ne zaman boyattınn stopp
bu arada hoşgeldın stop

canım bebekler ıkı gunde bıle degısıyor..ege dık duramıyordu..bende nıye gecıktı duramıyo derken ıkı gun gectı sımdı dımdık bakınıyo..çok komık ya küçük adamooooo

tınkerr saçlarını boyattın mııı stop
boyattıysan ne zaman boyattınn stopp
bu arada hoşgeldın stop

ben boaytmıyorum stop..doğallıktan yanayım stop...
kudretten boyalı saçlarım stop...bu da ababamın lafı ..baba saclarımı boyayım mı dedıgımde kızım senın saclarını kudretten ben boyadım der
işin şakası canım ben bır kere yaptım röfle çok kartoloş durdu ..ondan beridir hiç boyamam..kumral rengı saclarımın..beyazzımda yok şükür...ama herkes boyuyo boyat sendee bıtkısellerle

bizimkide laptopu gordumu llerıyle bır vuruyorkı tuslara 3 tane tuş bozuldu bılegecende yattıgı yerden surunerek gelmıs ps nın basına bı baktım kemiriyooo

ayyy yerim ben bu egeyi yaaa..bayılıyorum sizin maceralarınızaa...
gerçi kızların hepsinin çocuğunu anlattığı yazıları ayıla bayıla okuyorumm... :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…