merhabalr gusellerımm herkeslereeee
benı sormuşsun ıdılışkomm valla dun gece uyudu mertişkom tabıkı 2 saattte emmeye uyandı o ayrı ama uyudu en azından yavrummm
şuanda yıne ayağımda sallıorummmayağa alıştııı sabah 8de uyandı, emzırdım, azcık oyalandıkk anneannesı sevdı ben sevdımmm snra 10 gbı uykuu geldııı ,ayakta salladık uyduu bıraz lahvaltı yaptıkk snra yıne uyandı 10.30gbı snra emzrdım yavrumuu uyudu tekrar snra 15dk snra yıne uyandıı snra annem ayağına aldı ben suş aldım 12ye 20 kala emzırdımm ağladıı bayaa açlıktann snraaa uyudu ama hep ayağımda yanı ve bugun nıyeyse sureklı kustu yaaaa anlamadımmm..sutum mu bozuldu ne olduu üşütmedım de aksınee ev aşırı sıcak çok terlıorum sanırım ter sırtımda soğuyorrr üşütüyor sütümu annem ole dedı bılemıcemm
eheheh nbr baharr nasılsın görünmüüosn bu aralarrrye iç yat ooohhhh gel arada böleee
eliftee kucağıma alınca anlıyomuş gibi bakıooo koltukta yatarkende tv ye bakıo renkli renkli dikkatlerini çekiooo
maşallah senın kızına yaaaaa
gıpta edıorum vallaaa
benm yavrum gerçi 1 ay var aralarında ama olsunn daha kafasını tutamıorrrr
yenı yenı benı dınlıyorrrr kucağımda ya da puşettee konuşuyorummm sevıorummm şarkı soyluyorum benı dınlıorrrr
bizimkide laptopu gordumu llerıyle bır vuruyorkı tuslara 3 tane tuş bozuldu bılegecende yattıgı yerden surunerek gelmıs ps nın basına bı baktım kemiriyooo
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TOPİGİMİZDE Bİ KIZ ANNESİ DAHA OLDUUU BİRAZDAN TEŞRİF EDER CANIM ARKADAŞIMMM
YILDIZINDA KIZI OLUYOOOOOOOOOOO
ben boaytmıyorum stop..doğallıktan yanayım stop...
kudretten boyalı saçlarım stop...bu da ababamın lafı ..baba saclarımı boyayım mı dedıgımde kızım senın saclarını kudretten ben boyadım der
işin şakası canım ben bır kere yaptım röfle çok kartoloş durdu ..ondan beridir hiç boyamam..kumral rengı saclarımın..beyazzımda yok şükür...ama herkes boyuyo boyat sendee bıtkısellerle
ammaannnn herzamanki gibi işteee ööfff gıcık oluyorummmm anlayışsızlıkkk yok çok inceymiş yok çok kırılganmışşş peehhh sinir oluyorummm
dün geldi diokiii elifle knşur gibii kızım daha sen gelmeden ben gelmiiceemmm torunum sana sölüom geliim sen anlaaa yaa allah aşkınaa bu soğukta nere çıkabilirim kii valla annem hiiçç böle şelere takılmazzzsoğuk kızım aman çıkma fln der bideee ama kaynana iştee sonra soğukta çıkarıpta hasta olursaa yine ben laf yerim inceden inceye kızım senii hasta mı ettilerrr derr adım gibi eminiimm pöööfff
ayyy yerim ben bu egeyi yaaa..bayılıyorum sizin maceralarınızaa...
gerçi kızların hepsinin çocuğunu anlattığı yazıları ayıla bayıla okuyorumm... :97:
slmmmmmmm kıslar evet kızım olacak
ammaannnn herzamanki gibi işteee ööfff gıcık oluyorummmm anlayışsızlıkkk yok çok inceymiş yok çok kırılganmışşş peehhh sinir oluyorummm
dün geldi diokiii elifle knşur gibii kızım daha sen gelmeden ben gelmiiceemmm torunum sana sölüom geliim sen anlaaa yaa allah aşkınaa bu soğukta nere çıkabilirim kii valla annem hiiçç böle şelere takılmazzzsoğuk kızım aman çıkma fln der bideee ama kaynana iştee sonra soğukta çıkarıpta hasta olursaa yine ben laf yerim inceden inceye kızım senii hasta mı ettilerrr derr adım gibi eminiimm pöööfff
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR TOPİGİMİZDE Bİ KIZ ANNESİ DAHA OLDUUU BİRAZDAN TEŞRİF EDER CANIM ARKADAŞIMMM
canım evin aşırı sıcak olması da iyi değil...belki ondan da ağlıyor olabilir..
oyyy kuzum benim annesini de dinlermişşş...ben de acayip besteler yapıyorum kızıma
mahsun kırmızıgülün bebeğim benim şarkısı var ya kızıma söylüyorum ''baharım benim baharım benim diye hahah çok hoşuna gidiyo yaa
vay kerata vayyy
ay kızlar bayılcam ..4 tane 1. sınıfım var.hepsi oğlan hepsi de acayıp yaramaz...az once bırbırlerıne tas atmıslar ..geldiler yanıma sumuklu sumuklu ağlıyo bırı...sözde bırı ona ç..ü..k.ün dışarda demiş... ay bayılacağımmmmmm güleyim mi ağlayayım mı..benim de oğlum böle olur mu...
düzelir canım sen rahat ol yeterkii..hoşbulduk hatçemmm
valla sanırım sadece ben sıkıntı çekıorum bu kadarrr ya da ben yakındım bırazz çok yoruluyorum dıyee ama yavaş yavaş duzelecek ınş. bakalımm zaman geçtıkçe anlayacağızzzz..
sen nasılsın yumoşların maşallahı varrhadı hayırlısı olunnn
evet canım gönlümde gizliden kız yatıyodu çok sevindim tickerimi nasıl deiştirecem ki bilen varsa 10 kasım son adet tarihimseni de dinleyeceğiz kuzuuuuu
maşallah hadi gönlüne göre oldu tıckerı degıstır artık hadıııı
yesinler senin kızınııı maşallah onaaa ee adı ne olcak hemen çalışmalara başlaaa heee ben bugün bi isim duydum bayıldım yaaa aydaa
oyle vallaaa şarkı soyluyorumm
nınım var benm anne karnındayken de severken solerdım hemen algılıyorr onuu dınlıyorrrr
bu arada merkezi sıstem olduğu için bızım elımızde değil bu sıcaklıkkk
tum sıte bole yanıyorrrr yapacak bışey yok
ne kalın ne ınce gıyındrdımm
hadı bakalım gozun aydın şekercımmmmmmmmmmmmmerkek demiştim ama kız çıktı olsunn sağlıcakla gelsımn ınş.
idilm ya bahar gibi bi kız hayal ediyorumhey allahım yaaaa bu çocuklar çok acımasızlarr
hemşom biliyodum yaaaaaa
düzelir canım sen rahat ol yeterkii..
sağol canım inşallah allahım sizin yaşadığınız mutluluğu banada yaşatsın..
canım benim tebrik ederimmm maşallah sizeee...
allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsinn cok sevindim..
topiğimizde kızlar baskın cıktı valla.
idilm ya bahar gibi bi kız hayal ediyorum
saol canım benim bu ay senden çok umutluyum ikiz kesinde üçüncüyü bilemem
ayyy yerim ben bu egeyi yaaa..bayılıyorum sizin maceralarınızaa...
gerçi kızların hepsinin çocuğunu anlattığı yazıları ayıla bayıla okuyorumm... :97:
ayy canımmRabbim tamamına erdirsin inşallahh..cümlemizi..bu sene kız senesii..belli olduu...
benimkini yanlışmı gördüki dr.larr...hatta ikinci dr.uma yanlış gördünüz o kordon dedim..kız aslında dedimm..bi kahkaha attı...ben çıkarkende üzgünüm erkek dedii...
şimdi temmuzda doğum yaparsam ağustosta kocişi ayarladımm...kız için çalışmalara başlıycazzz...
evet canım gönlümde gizliden kız yatıyodu çok sevindim tickerimi nasıl deiştirecem ki bilen varsa 10 kasım son adet tarihim
saol canım arkadaşımayda ismi güzelmiş bende şimdi isim araştırıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?