fatoş bak bendede 2 kez kist oluşmuştu biri 4,5mmdi öteki daha küçük.
ve dr demiştiki 10mme kadar ameliyat olunmaz 10mmden sonrası tehlikelidir demişti
aslında diyorumki başka bi dr.a daha görünsen canım
fatoş geçmiş olsun canım...
bir ara dr sorduğun bir başlık vardı. orda sana kendi dr umu önermiştim ben. ama sanırım sen başka bir dr a gittin tekrar. bütün dr lar aynı fikirde mi yani ameliyat olman mı gerekiyormuş kesin olarak?
inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm bsm de çalışıyorsun hee :roflol: ya olurda bu kadar olmaz yaaa ayrıca size gelen ft.larımızı kaybetmeyin lütfen bi zahmet gönderin bize sonra tırım tırım onları arıyorum ben :roflol: hem sizin de bütün ft.larınız bize geliyor hatta daha dün geldi gemlik karadeniz tic.in ft.sını yanlışlıkla yine bize bırakmış aşık postacılar :roflol::roflol:
teşekkür ederim canım aldım kupamı..
katılıyorum berencim bence tek dr la yetinmemek lazım. hem kistin en güzel çözümü hamileliktir diye okumuştum.
anladım canım senin bebek biraz inatçı olucak galibe inşallah gösterir kendinide hepimizin merakı gider ne koymayı düşünüyosunuz ismini
tam odaklanmadık aslında bir öğrenelim dedik.Geçen ay çok hevele gittik mümkün değil göstermedi.İnşallah yarın. Yarında olmazsa sanırım anca doğumamafoldumben ,
sizden de yardım alcam isim konusunda.:hulya:
evet canım çocuk konusunda yaş çok önemli ama olsun yaa nelerini duyuyoruz kadını biri 60 yaşında doğurmuş bi aralar televizyonda göstermiştikaydirigubbakcemile3
tam odaklanmadık aslında bir öğrenelim dedik.Geçen ay çok hevele gittik mümkün değil göstermedi.İnşallah yarın. Yarında olmazsa sanırım anca doğumamafoldumben ,
sizden de yardım alcam isim konusunda.:hulya:
sonuna kadar yardımcı oluruz tatlım hiç merak etme sen hele bi cinsiyetini öğren
yani 25senen var diyosun hemi:roflol::roflol:
büyük konuşmıyım ama gücüm yettiği kadar tüp bebek denerim o da 2kez olabilir sonra oluruna bırakıp 40a kadar beklerim olmazsa sonra korunurum :lepi:
çok mu abarttım 40 ı kafamçokkarıştı
yok be canım yaşın önemi yok demek istedim ama tabi 40 tan yukarısıda çok fazla bana göre inşallah yaza kadar gebiş kalırsında tüpe müpe gerek kalmaz okadar harcamayıda bebeğine yaparsın
kızlar bugun günü olanlar geldımı sızınkıler? benımkı daha yok 2gündür. hafta sonunuda beklıcem gelmezse bı test yapcam pazartesı
inşallahhhhhhhhhhh ebrucum inşallahhhhhhhhhhh
allahtan tüm dualarım isteyen herkese ve bana tez zamanda bebekler nasip etmeesi
aminnnnnnnnn
şaziye benim günüm bugün henüz bişi yok ama olurum hissediyorum
sen hiç mi test yapmadın gününde geçmiş canım:lepi:
canım benim hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim inan. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
ne kadar güzel anlatmışsın canım bütün bunları bilmiyomuyum sanki ben.. mantığımda hep bunlar var. ama bi an çöküş yaşıyo insan o an duygusal anlamda kopuyosun mantığın bildi halde bunları kalbin kabul etmiyo.. neyse dediğin gibi vardır bi vakti zamanı benneyaptımki
aYSHE ,canım bu sefer becerdim.... çok teşekkür ederim...yardımların için... şimdi ben ara vereceğim... biraz çalışayımm malum iş....var. size iyi sohbetler...
aranızda en büyük benim sanırım dimi kızlar 34üm bitti ağustosta. yaş 35 yolun yarısı geliyo valla:1rolleyes:
çok da gençmişsin canım ne güzel genç anne olacaksın inşallah :) geçmiş doğumgünün de kutlu olsun :)
ben neden bu kadar bekledim bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. inşallah darılmamıştır bebişim annesi onu bekletti ama o annesini çok bekletmez inşallah :)
ebruli ve tweety yakında akraba mı çıkacaklar yoksa kıssslaaar :roflol:
inşallahhhhhhhhhhh ebrucum inşallahhhhhhhhhhh
allahtan tüm dualarım isteyen herkese ve bana tez zamanda bebekler nasip etmeesi
aminnnnnnnnn
kızlar bugun günü olanlar geldımı sızınkıler? benımkı daha yok 2gündür. hafta sonunuda beklıcem gelmezse bı test yapcam pazartesı
ay_she teyze de istersen valla :)))
senin yaşındaydım hamile kaldığımda 24yaşında kucağıma almıştım
allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuşum
şaziye keşk yapsaydın yavrum 2gün az deil
belirti olarak neler hissediysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?