Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
fatoş bak bendede 2 kez kist oluşmuştu biri 4,5mmdi öteki daha küçük.
ve dr demiştiki 10mme kadar ameliyat olunmaz 10mmden sonrası tehlikelidir demişti
aslında diyorumki başka bi dr.a daha görünsen canım

canlarım kadıoğlu oguz bey e hospitalium demet hanıma özel birtan beye cerrahpaşaya gittim yarın bide medıcanaya gidicem oguz bey ameliyat yapmak istemiyo aa durum ona dogru gidio medıcanayıda o önerdi git bakim ne dicekler die

yok canım yaaa ben göndermeye çalışıyorum bazende kargocuya yanlış getirdini deyip sizin firmanın yerini organize sanayiii tarif ediyorum canım ya ben kaç gündür karadeniz ticareti evrakını bekliyorum bi zahmet onu bize ulaştırımısın

teşekkür ederim canım aldım kupamı..

rica ederim şekerim valla büyük bir zevkti.:lepi:
katılıyorum berencim bence tek dr la yetinmemek lazım. hem kistin en güzel çözümü hamileliktir diye okumuştum.

evet kist varken miyom varken hamile kalanlarda var ki ayrıca yararlıymış bende duymuştumyerimseniben

evet canım çocuk konusunda yaş çok önemli ama olsun yaa nelerini duyuyoruz kadını biri 60 yaşında doğurmuş bi aralar televizyonda göstermiştikaydirigubbakcemile3

yani 25senen var diyosun hemi:roflol::roflol:
büyük konuşmıyım ama gücüm yettiği kadar tüp bebek denerim o da 2kez olabilir sonra oluruna bırakıp 40a kadar beklerim olmazsa sonra korunurum :lepi:
çok mu abarttım 40 ı kafamçokkarıştı

bnde gecen ay klomn kullandım 5 cm lik kist olurtu malesef simdi bnde onu düsünüyorum kistimle hamile kalabilmismiyimdir haftaya bugun günüm allhım sen yardım et hamişle deegilsemde insallh kistm gider

inşallahhhhhhhhhhh ebrucum inşallahhhhhhhhhhh
allahtan tüm dualarım isteyen herkese ve bana tez zamanda bebekler nasip etmeesi
aminnnnnnnnn

kızlar bugun günü olanlar geldımı sızınkıler? benımkı daha yok 2gündür. hafta sonunuda beklıcem gelmezse bı test yapcam pazartesı

kızlar bugun günü olanlar geldımı sızınkıler? benımkı daha yok 2gündür. hafta sonunuda beklıcem gelmezse bı test yapcam pazartesı

şaziye benim günüm bugün henüz bişi yok ama olurum hissediyorum
sen hiç mi test yapmadın gününde geçmiş canım:lepi:

İnsan bilsede olmuyo işte genede geliyo aklına böyle düşünceler :)

aYSHE ,canım bu sefer becerdim.... çok teşekkür ederim...yardımların için... şimdi ben ara vereceğim... biraz çalışayımm malum iş....var. size iyi sohbetler...

evet canım olmuş :) iyi çalışmalar

aranızda en büyük benim sanırım dimi kızlar 34üm bitti ağustosta. yaş 35 yolun yarısı geliyo valla:1rolleyes:

ablamı desem acaba yaw :) benim annem 42 yaşında :)

evet canım inşallah genç anne olucam :) :) inşallah sizi çok bekletmeden gelir bebişiniz

Hayırlısıyla nasib olur inşallah :) teşekkür ederim hala 23 olduğuma inanamıyorum ben

babama diyorum ki ay ben yaşlanıyorum baba napıcaz diyorum naısl gülüyo bana bayanssulusmile

ay_she teyze de istersen valla :)))
senin yaşındaydım hamile kaldığımda 24yaşında kucağıma almıştım
allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuşum

şaziye keşk yapsaydın yavrum 2gün az deil
belirti olarak neler hissediysun

ebruli ve tweety yakında akraba mı çıkacaklar yoksa kıssslaaar :roflol:

evet canım bu gidişle öyle olucaz

inşallahhhhhhhhhhh ebrucum inşallahhhhhhhhhhh
allahtan tüm dualarım isteyen herkese ve bana tez zamanda bebekler nasip etmeesi
aminnnnnnnnn

amiiiiiinnnnnnn canım Allah isteyen herkese versin inşallah

evet bencede inşallah gelmesde bebeğin seninledir canım

beren35 baya bı gündür akıntım vardı .. bugun yok mesela. bıraz hanı yumurtalıklarımız varya onlar sancıyo .. cok sık cişe cıkıyom. bunlar belırtımı bılemıyom adet belırtıimde olabılır. bugun test yapsam cıkarmı doğrusu?

valla he 35 yaşında teyzemde var 2 tane oğlu var çalışıyo

he hatta diğer bi teyzem şu an doğum için hastanede

4. bebişine hamile 38 yaşında falan çok korkuyorum diyodu en son ya sen 3 tane

doğurdun zaten diyoz olsun korkuyorum diyo

bir diğer teyzem 40 yaşında 4 tane kızı var onunda

bir diğer teyzem ki en küçükleri 30 yaşında 2 tane oğlu var

annem 42 yaşında beni 21 yaşında doğurmuş 9 aralık 1986 evlilik tarihleri

benim doğum tarihim 10 aralık 1987 tesadüfe bak

bizde 3 kardeşiz ben bir numarayım bi kız kardeşim var birde erkek kardeşim :)

huuh işte böölee :hulya:

he bide dayım var :) onunda 1 oğlu 1 kızı

valla amcamları sormayın hepsinin 6' şar tane çocuğu var

babannem de 8 tane doğurmuş karadenizliyiz ama çok kalabalığız yaaauuu kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…