Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar hepinize hayırlı cumalar dilerim opuyorumnanaktan

birkaç gündür topic inizi takip ediyorum. paylaşımları çok güzel buldum. bundan sonra kk da yazmayı düşünmüyordum (biraz kafam dağılsın istiyordum) ama dayanamadım ve size katılmak istedim.

4 yıllık evliyim. son 4 aydır bebek için çalışmalara başladık henüz birşey yok. geçen ay tüm kontrollerimi yaptırdım, çok şükür herşey yolunda. bir tek 21. gün yapılan progesteron testim 6 çıktı.. dr kalitesiz yumurta olabileceğini söyledi. oysa kontrollerde 16. günümde 21.7 mm yumurtam vardı. sanırım 17. gün çatladığı için progesteronum az çıkmış...

kısmet benden haberler böyle. 1 ocak son adet tarihim. sanırım aksi bir durum olmazsa beklenmeyen tarihim de 30 ocak. beni de listenize alırsınız değil mi :) inşallah bu ay hamile kalırız isteyen hepimiz.

teşekkürler ayşecim inş fazla beklemem artık tükenmek üzereyim
yaza kadar dayanayım diyorum psikolojimi bozmıyım diyorum ama
işte üzülüyorum bazen ya. o anda hemen aklıma oğlumu getiriyorum eşimi getiriyorum
ve insanların yaşadıklarını görünce hergün birilerine bişiler oluyo çocuklar ölüyo
çirkin şeyler oluyo ve diyorumki çok çok şükür ki sade ir hayat yaşıyorum ve çok şükürki
sağlığımız yerinde işimiz gücümüz var diyorum
tek tesellim bu valla

hoşgeldin canım aramıza zaten ben seni uzun zamandır aşğıda görüyodum ve diyordumki yakında gelir llover aramıza nitekim öyle oldu smart yada suözdek gelsin senide ekllerler listeye ama ismini yazdırıp kaçıp gitmak yok öle valla sileriz bak listedenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

kıs kafam karıştı konfüçyüste nasıl demişse bunu:bbo::roflol:

hoşgeldin elover inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasib olur sana da :)

günaydın canım hoşgeldin yaaaa bu rahim filmi nasıl çektiriliyo herkes çok korkuyo ben hiç bilmiyorum nasıl oluyofisfisfis

nasıl bişe olduğunu bilmiyorum korkma canım ya senin bu aralar hem sakin hemde sabırlı olma gerekiyo kendini strese sokma sakın tatlıma.s.

fatoşcum ben rahim filmi çekildim
ama çok acıdığını duyduğum için genel anestezi istedim
ve hiç bişi hissetmedim canım

Kızlar inanılmaz korkuyorum doktorumu aradım yok bayılmadan yaptıramıcam dedim ama kahvaltı yaptım sanırım yarına kalabilir aada cesaretleniyorum da yine olmuyo :sinifsinif:
canım makasa yatıomuşsun basınçlı su veriliomuş içine monitörle suyun gidişi izleniyormuş tıkanıklık yoksa çok acımıomuşta tıkalıysa

bu arada benim bebeiş mart a kaldı çünkü kist 1cm büyümüş belki ameliyat olacagım yani durmu zorluo

yapma ya deşifre olmuştum yani öyle mi :kedi:

yok ben adımı yazdırıp kaçmam merak etmeyin. yeter ki güzel paylaşımlar olsun beraber sevinelim, üzüntüleri paylaşarak azaltalım. adımı da listeye de yazdırmamamıştım bakalım uğurlu gelir inşallah kaydirigubbakcemile3

canım elma somut bişey sen elinden çıkarırsan sende olmaz artık ama bilgi soyut bişey sen kime verirsen ver sende kalır onu anlatmak istiyo

anladım anlamasına canım adam nasıl bellemiş bunu ne kafa varmış diyomşakkıdı

kıs kafam karıştı konfüçyüste nasıl demişse bunu:bbo::roflol:

hahahaha bakma sen konfüçyüse hep böyle yapar bayanssulusmile

berencim şunu anladım ve bildim ki kader seçmektir ve bizim seçimlerimiz sonucu oluşur

fakat birde takdir ve kısmet vardır.Takdir edilenin zamanı ne zamansa o zaman gelir

bulur bizi bak biz bu ay hariç geçen aylar bebiş için çalışmalar yaptık olmadı

bu ay korunduk nasıl oldu hala bilmiyorum hamile kaldım tam ev alma arefesinde

ama işte zamanı var herşeyin ve hayırlısını istemek lazım hayırlısıyla nasib olur

inşallah sana ve isteyen herkese opuyorumnanaktan

canım elma somut bişey sen elinden çıkarırsan sende olmaz artık ama bilgi soyut bişey sen kime verirsen ver sende kalır onu anlatmak istiyo

kız ebruli ikimizde bursadayız ikimizde muhasebeciyiz tanıdık çıkmayalım birde :roflol::roflol:

sağol canım bilgilendirdiğin için canım yaaaa çok üzüldüm peki ilaç kullanmışmıydın kist bitsin diye

inşallah canım ban bu topiğin uğuruna inanıyorum inan muhabbetlerde çok güzel bilmediğimiz birsürü şeyi öğreniyoruz burda hem bizim toppikte umutsuzluğa kapılmakta yok umarım sende seversin

anladım anlamasına canım adam nasıl bellemiş bunu ne kafa varmış diyomşakkıdı

ay pardon canım yaa bende sana nlatmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3 evet kaydirigubbakcemile3 bencede adamda ne kafa varmış ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel anlatmışsın canım bütün bunları bilmiyomuyum sanki ben.. mantığımda hep bunlar var. ama bi an çöküş yaşıyo insan o an duygusal anlamda kopuyosun mantığın bildi halde bunları kalbin kabul etmiyo.. neyse dediğin gibi vardır bi vakti zamanı benneyaptımki

amin ay she inşallah canım. sana da sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

sen ne zamandır istiyordun, kaç yaşındasın ?

amin elover sağol ben 23 yaşıma yeni girdim :) 10 aralık doğum günümdü :)

valla biz gene planlamamıştık sürpriz yaptı çok şükür :)

aYSHE ,canım bu sefer becerdim.... çok teşekkür ederim...yardımların için... şimdi ben ara vereceğim... biraz çalışayımm malum iş....var. size iyi sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…