Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aranızda en büyük benim sanırım dimi kızlar 34üm bitti ağustosta. yaş 35 yolun yarısı geliyo valla:1rolleyes:

amin elover sağol ben 23 yaşıma yeni girdim :) 10 aralık doğum günümdü :)

valla biz gene planlamamıştık sürpriz yaptı çok şükür :)

çok da gençmişsin canım ne güzel genç anne olacaksın inşallah :) geçmiş doğumgünün de kutlu olsun :)

ben neden bu kadar bekledim bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. inşallah darılmamıştır bebişim annesi onu bekletti ama o annesini çok bekletmez inşallah :)

valla olabilir canım ben özel bi şirkette ege seramik bayisinde muhasebeciyim sen nerde çalışıyosun mali müşavir yanında falanmı

:roflol::roflol: bende bursa seramikte muhasebeciyim ikimizde seramik sektöründeyiz demekki ben sana tanıdık çıkarız demedimmi :roflol::roflol:

bi bakıyomuşsunuz kızlar yan odalardan yazıyosunuz topiğe:roflol:

fatoş bak bendede 2 kez kist oluşmuştu biri 4,5mmdi öteki daha küçük.
ve dr demiştiki 10mme kadar ameliyat olunmaz 10mmden sonrası tehlikelidir demişti
aslında diyorumki başka bi dr.a daha görünsen canım

fatoş geçmiş olsun canım...

bir ara dr sorduğun bir başlık vardı. orda sana kendi dr umu önermiştim ben. ama sanırım sen başka bir dr a gittin tekrar. bütün dr lar aynı fikirde mi yani ameliyat olman mı gerekiyormuş kesin olarak?

canım benim hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim inan. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

elovercim başka bir dr.a daha gitmeli bencedeyerimseniben

aranızda en büyük benim sanırım dimi kızlar 34üm bitti ağustosta. yaş 35 yolun yarısı geliyo valla:1rolleyes:

canım bence insan hissettiği yaştadır ben liseli kızları görünce kendimi onlarla aynı yaşıt gibi hissediyorum ama sonra bi hesplıyorum resmen onlardan 7-8 yaş büyüğüm o yüzden ben yaşa pek takılmıyorum sağlıklı olayım o bana yeter

:roflol::roflol: bende bursa seramikte muhasebeciyim ikimizde seramik sektöründeyiz demekki ben sana tanıdık çıkarız demedimmi :roflol::roflol:

ay canım inanmıyorum yaa bak şimdi çok heyecanlandım biz sizin firmayla çalıştık bordür firmasısınız siz sende tanırsın bizim firmayı çünkü bizim firmanın adıda bursa seramik merkezi sizin çok faturanız geldi bize yanlışlılakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buna katılıyorum bak ama ebrucum biliyomusun 30dan sonra teklemeler başlıyo
hem beyin hemde bedenen.. e buda hamilelikte risk doğuruyo tabi
yoksa yaştan yana sıkıntım yok gerçekten. hamile kalmayı istemesem hiç takılmıcam
korkuyorum iştefisfisfis

töööbeee tööbeee doktura gideım koyarım ama buraya ultrason görüntülerini :tomato:

yalnız hemen gitmiycem daha küçük gözükmez bile

7. haftayı bekliycem :)

canım benim tebrikler çok sevindim. hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsün...

katılıyorum berencim bence tek dr la yetinmemek lazım. hem kistin en güzel çözümü hamileliktir diye okumuştum.

evet canım çocuk konusunda yaş çok önemli ama olsun yaa nelerini duyuyoruz kadını biri 60 yaşında doğurmuş bi aralar televizyonda göstermiştikaydirigubbakcemile3

inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm bsm de çalışıyorsun hee :roflol: ya olurda bu kadar olmaz yaaa ayrıca size gelen ft.larımızı kaybetmeyin lütfen bi zahmet gönderin bize sonra tırım tırım onları arıyorum ben :roflol: hem sizin de bütün ft.larınız bize geliyor hatta daha dün geldi gemlik karadeniz tic.in ft.sını yanlışlıkla yine bize bırakmış aşık postacılar :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…