kız ebruli ikimizde bursadayız ikimizde muhasebeciyiz tanıdık çıkmayalım birde :roflol::roflol:
amin elover sağol ben 23 yaşıma yeni girdim :) 10 aralık doğum günümdü :)
valla biz gene planlamamıştık sürpriz yaptı çok şükür :)
:kedi:ben de bana atıyosun sandım.biz de öğrenemedik daha.yarın öğrencez inşallah.ne olduğu önemli değil tabii sağlıklı olsun da insan merak ediyor tabii.ismiyle falan çağırmak istio.o bakımdan demiştim bendeniz.
anladım canım senin bebek biraz inatçı olucak galibe inşallah gösterir kendinide hepimizin merakı gider ne koymayı düşünüyosunuz ismini
valla olabilir canım ben özel bi şirkette ege seramik bayisinde muhasebeciyim sen nerde çalışıyosun mali müşavir yanında falanmı
sağol canım bilgilendirdiğin için canım yaaaa çok üzüldüm peki ilaç kullanmışmıydın kist bitsin diye
canım yok ilaç kullanmadım zaten adet söktürücü kullanmıştım adet oldum yeni bitti gittim büyümüş
canım yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun ama üzme kendini şimdi tıpta çözülemicek bişey yok inşallah ameliyatında güzel geçerde sende kurtulursun şu kist belasından aslından çok merak ediyorum bu kistler neden oluşuyolarki sıkıntıdan falanmı
Arkadaşlar dün akşam eve giderken , daha doğrusu anneme gittik... testi aldım ve hemen yaptım... ve inanamadım , test 3 dk içinde çift çizgi oldu... Allahıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için sizinlede paylaşmak istedimm. darısı bekleyen diğer arkadaşların başına....
yalnız kendi adıma anladığım , farkettiğim belirti olarak ... karın ağrısı diyebilirim oda çok hafifff hani adetli iken çekilen ağrının gün içinde 1 veya 2 kez çok az süre ile hissedilmesi....onun haricinde hiç bir fark yok.... henüz ???
fatoş geçmiş olsun canım...
bir ara dr sorduğun bir başlık vardı. orda sana kendi dr umu önermiştim ben. ama sanırım sen başka bir dr a gittin tekrar. bütün dr lar aynı fikirde mi yani ameliyat olman mı gerekiyormuş kesin olarak?
aranızda en büyük benim sanırım dimi kızlar 34üm bitti ağustosta. yaş 35 yolun yarısı geliyo valla:1rolleyes:
canım benim hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim inan. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
:roflol::roflol: bende bursa seramikte muhasebeciyim ikimizde seramik sektöründeyiz demekki ben sana tanıdık çıkarız demedimmi :roflol::roflol:
canım bence insan hissettiği yaştadır ben liseli kızları görünce kendimi onlarla aynı yaşıt gibi hissediyorum ama sonra bi hesplıyorum resmen onlardan 7-8 yaş büyüğüm o yüzden ben yaşa pek takılmıyorum sağlıklı olayım o bana yeter
töööbeee tööbeee doktura gideım koyarım ama buraya ultrason görüntülerini :tomato:
yalnız hemen gitmiycem daha küçük gözükmez bile
7. haftayı bekliycem :)
arkadaşım senide tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin
kupanı veriyim:hooray:
buna katılıyorum bak ama ebrucum biliyomusun 30dan sonra teklemeler başlıyo
hem beyin hemde bedenen.. e buda hamilelikte risk doğuruyo tabi
yoksa yaştan yana sıkıntım yok gerçekten. hamile kalmayı istemesem hiç takılmıcam
korkuyorum iştefisfisfis
ay canım inanmıyorum yaa bak şimdi çok heyecanlandım biz sizin firmayla çalıştık bordür firmasısınız siz sende tanırsın bizim firmayı çünkü bizim firmanın adıda bursa seramik merkezi sizin çok faturanız geldi bize yanlışlılakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?