Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biri pembe mi dedi

bizimki göstermiyo bi tarafını yaaaa....deliriciiiim kızlar...14. haftadayızzzzzz
dr. amcası çok uğraştı ama yattı yüzüstü eşşek!

bence pembeninde selizinde oğlu olucakk nedense selizde bi oğlan annesi havası görüyorum çok yakışırr kaynanalık ve eminimmm kendi şuan yaşadıklarını gelinine yapmazz

heyoooooinş kız ama tabi hayırlısı kızım olursada çok sevinirim tabi...
bende kayınvaldem gibi gelinime herşeyi dört dörtlük yapıcam ama kayınvaldem gibi herşeyini dört dörtlük yaptım diyede kaynanalık yapmıcamyani istediği zaman gelsin gitsin baskı yapmıcam..şimdide tam tersi davranıo okadar midem bulanıo yemek pişirmekte zorlanıyorumda gelin burda yeyin demiyor ortasını bulamadık gitti

biri pembe mi dedi

bizimki göstermiyo bi tarafını yaaaa....deliriciiiim kızlar...14. haftadayızzzzzz

anaaaammmm:26: bende heyecanla bekliyorum kızz neyse olsun annesi 2 haftaya kadar öğrenirsin inşş sağlıklı yaa gerisi önemli değil.

ınş.cnmö yaaaa hep dua dıyorum ama hayırlısı yaaaa

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bncede yazzz
hatta bn de yazayımm yaramazıma

yazalım canım ne var sanki sen mesela ne tür zorluklara katlandığını ne kadr sevdiğini dile getiryaramazdın falan yaz eminim büyüyünce çok hoşuna gidecek

canım benim işte zaten anlayışsızlar bunu biliyosun o kadar ugraşma demek istedim gözlerine batarlarsada batsın bi süpür yeter işte

kızlar sigara böreği sardım ama onu kızartamam çok midem bulanıyor şuan..fritözümde bozulmuşş..fırında yapsam nasıl olur acaba hiç deneyen varmı??mesela galete unana falan bulusam saçma olurmu??

slm ben fırında yaptım çokta hoş oluyo denemek istersen kokusuna katlanmak zorunda kalmıyosun hem

biri pembe mi dedi

canım ya seninki daha 14 haftalık benimki17 hafatalık kız dedi ama halada emin değildi kıza benziyoyo paçasını açmıyor önündede eşi var dedi resmen fikir yürüttü benimde kafam karışık

kızlar sigara böreği sardım ama onu kızartamam çok midem bulanıyor şuan..fritözümde bozulmuşş..fırında yapsam nasıl olur acaba hiç deneyen varmı??mesela galete unana falan bulusam saçma olurmu??

canım galete ununa bulama ama üzerine yağ yumurta süt karışımı sür bol bol fırında pişirr o zmn güzel oluyo ben öylede yapıyorum bazen

tabiki kızın olursada üzülmessin ama valla ne biliim erkek çocuk çok yakışır sana eminimm tabiki hayırlısı bizde kız çok istiyoduk gönlümüze göre oldu Allah seninde gönlüne göre versin inş..

kız vallaaa bak inanmıyorsan resmini çektim uyandırmaya kıyamadım orada uyuyo yavrum ya :)))

maşallah baharaa demekki kız bebekler uysal oluoo

gökceemm üzülmee normale döner oğluşunnn hiçç canını sıkmaa uyumasını istemediğin zamanlar gelicek uyansında seviyim birazz diiceksnn :)

Son düzenleme:
slm ben fırında yaptım çokta hoş oluyo denemek istersen kokusuna katlanmak zorunda kalmıyosun hem
tşk ederim...bende kokusu yüzünden fırında yapmayı düşünüyorum.
canım galete ununa bulama ama üzerine yağ yumurta süt karışımı sür bol bol fırında pişirr o zmn güzel oluyo ben öylede yapıyorum bazen
canımcım tmm öle yapim inş çıtır çıtır olur..
amin canım inşallah...buarada ayşe nerde nasıl yahuu hiç gelmiyor??
oynarken nasıl uyuyor kız alla allaaaaaa ben de kesın bı sorun varrr

gökçee hepten çıldırcak şimdii

kız vallaaa bak inanmıyorsan resmini çektim uyandırmaya kıyamadım orada uyuyo yavrum ya :)))

ne gusel allahım benım uykularımı da mert kağan a verse keşkeeee
bu arada o koltuk sanırım ıdıll nerden aldınn
çok kullanışlı hoş bır şeye benzıyorr rahat en başta yaaaa bende alsammm ondann

kızlar bnm belime ağrı girdiii çok kötüyüm sanırım fazla yüklendim çok iş yaptım offf....

dikkat et yorma kendini

tabi odasını bende öyle yaparım herhalde ama üstüne başına almak istiyorum geçen kırmızı bi hastane çıkışı beğendim kız da olsa erkekde olsa onu alıcam zaten koydum kafaya Bolu da çok fazla alternatif yok zati ankara giderim herhalde

bence pembeninde selizinde oğlu olucakk nedense selizde bi oğlan annesi havası görüyorum çok yakışırr kaynanalık ve eminimmm kendi şuan yaşadıklarını gelinine yapmazz

benimkine hisset bakem

biri pembe mi dedi

bende cumartersi gidicem bakalım benimki ne yapıcak

maşallah baharaa demekki kız bebekler uysal oluoo

gökceemm üzülmee normale döner oğluşunnn hiçç canını sıkmaa uyumasını istemediğin zamanlar gelicek uyansında seviyim birazz diiceksnn :)

inş. meloşum yaaaa

vallaa çıldrmak değil de gıpteyle bakıorummm sadece ama maşallah a dıyorumm haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…