bence pembeninde selizinde oğlu olucakk nedense selizde bi oğlan annesi havası görüyorum çok yakışırr kaynanalık ve eminimmm kendi şuan yaşadıklarını gelinine yapmazz
biri pembe mi dedi
bizimki göstermiyo bi tarafını yaaaa....deliriciiiim kızlar...14. haftadayızzzzzz
dr. amcası çok uğraştı ama yattı yüzüstü eşşek!
ınş.cnmö yaaaa hep dua dıyorum ama hayırlısı yaaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bncede yazzz
hatta bn de yazayımm yaramazıma
napim yelizz uzun zamandır eve hiç dokunmuyordum.enson temizlik yapıldı 2 hafta geçti üstündn bikere sürüp sildim.kayınbiraderim burda o geline her seferinde yemeğe çağıırmak zorundayım..biliyorlar midemin bulandığını,bide girp olduğumu hastayım yani ben arıyorum evde bişey yok gidip markete alışveriş yapıcaz yarın bize gelin yemeğe diyorum ya bi zahmet etme zaten hastasın diyen yok hemen tamam dedi kayınvaldem.akşam kayınpederime baba bak bekliyorum dedim zaten hastasın normal zaman değil yaa sankii yabancımısın gelmeyelim zahmet etme dedi..kayınvaldemde sinir sinir baktı kayınpederime..olsun gelin bekliyorum dedim..daha hala ortada yok kaynanam çarşıda gezio,benim canım çıktı burda..ben oraya geç gidince yemek vakti yardım edemeyince kıyamet kopuo ama
biri pembe mi dedi
bizimki göstermiyo bi tarafını yaaaa....deliriciiiim kızlar...14. haftadayızzzzzz
kızlar sigara böreği sardım ama onu kızartamam çok midem bulanıyor şuan..fritözümde bozulmuşş..fırında yapsam nasıl olur acaba hiç deneyen varmı??mesela galete unana falan bulusam saçma olurmu??
heyoooooinş kız ama tabi hayırlısı kızım olursada çok sevinirim tabi...
bende kayınvaldem gibi gelinime herşeyi dört dörtlük yapıcam ama kayınvaldem gibi herşeyini dört dörtlük yaptım diyede kaynanalık yapmıcamyani istediği zaman gelsin gitsin baskı yapmıcam..şimdide tam tersi davranıo okadar midem bulanıo yemek pişirmekte zorlanıyorumda gelin burda yeyin demiyor ortasını bulamadık gitti
hahah kızlar bahar yine oynarken uyudu...hey allahım
tşk ederim...bende kokusu yüzünden fırında yapmayı düşünüyorum.slm ben fırında yaptım çokta hoş oluyo denemek istersen kokusuna katlanmak zorunda kalmıyosun hem
canımcım tmm öle yapim inş çıtır çıtır olur..canım galete ununa bulama ama üzerine yağ yumurta süt karışımı sür bol bol fırında pişirr o zmn güzel oluyo ben öylede yapıyorum bazen
amin canım inşallah...buarada ayşe nerde nasıl yahuu hiç gelmiyor??tabiki kızın olursada üzülmessin ama valla ne biliim erkek çocuk çok yakışır sana eminimm tabiki hayırlısı bizde kız çok istiyoduk gönlümüze göre oldu Allah seninde gönlüne göre versin inş..
oynarken nasıl uyuyor kız alla allaaaaaa ben de kesın bı sorun varrr
gökçee hepten çıldırcak şimdii
kızlar bnm belime ağrı girdiii çok kötüyüm sanırım fazla yüklendim çok iş yaptım offf....
AYY banada tam tersi olucak gibi geliyor;benim oğluşum pembeninde kızı olacak gibi hissediyorum
Hay Allahım neden mert kağan böyle huzursuz çocuk dicem çoğu bebekler mert kağan gibi oluyor gökçecim..bence yakında huzursuzluğu kalmaz annesi şimdii ne dediğini anlamıyosun emeklesin biraz daha hareketlensin belki hırçınlığı gider sen bol bol dua et kucağına alıp
ayy evet çok heyecanlııı oyüzden sağlıklı bir şekilde 1-2 ay geçsin istiyorum...odasını 7.ayda yaptırmayı düşünüyorum inş.ama diğer tüm hazırlıkları 6.ayda bitirmek istiyorum nasipse
bence pembeninde selizinde oğlu olucakk nedense selizde bi oğlan annesi havası görüyorum çok yakışırr kaynanalık ve eminimmm kendi şuan yaşadıklarını gelinine yapmazz
biri pembe mi dedi
maşallah baharaa demekki kız bebekler uysal oluoo
gökceemm üzülmee normale döner oğluşunnn hiçç canını sıkmaa uyumasını istemediğin zamanlar gelicek uyansında seviyim birazz diiceksnn :)
tşk ederim...bende kokusu yüzünden fırında yapmayı düşünüyorum.
canımcım tmm öle yapim inş çıtır çıtır olur..
amin canım inşallah...buarada ayşe nerde nasıl yahuu hiç gelmiyor??
gökçee hepten çıldırcak şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?