ayyyy bugun fatmagul var...aboowwwwww yengesi ne diycek bakalımmm salak karıgıcık oluyorum yaaa
ayy inşallah canım okadar sabırsızlanıyorumkiii.geçenlerde yorgan almaya gittim birsürü bebek kıyafetleri vardııı hepsinde aklım kaldı okadar güzelleridki şuan bişey almak için çok erken ama çok sabırsızlanıyorum kız mı erkek mi??ona göre bişeyler almak istiyorum ama daha 1 ayadn fazla var cinsiyetini öğrenmek için düşün yani 1 ay dediğin ne kiii bebek çalışmaları yaparken adet oluyodum yılmdan usanmadn 1 ay geçecek ve ben yine test yapıcam die bekliyordum..ama bebeğin rahmine düşütğü ilkgünden itibaren değişik bir heyecan sarıyor insanın içini çok değişik bir duygu heran onu dünüyorum bide doğsa kimbilir nasıldır sevgisi...Allahım herkese gönlğne göre versin..bu topikte herkes hayallerine kavuştu..darısı haticemin,ayşeim,yelizimin,hatun ablamın,hemşom emoşun,şeromun,ve şekernanemin başına olsun inşallah..Allahım enkısa zamanda onlarada sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin...bide benim burda bi abla var onunda 6 yıldır bebeği olmuyor çok kiloluu bnm hamile olduğumu duyunca kız çok üzüldü onun üzüldüğüne ben dahada kahroldum.Allahım o ablamada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin...Allahım baharcığımada sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı ömürler nasip etsin..annesi çok şanslısın bence her kadının mutlaka bir kızı olmalı..ama ben nedende önce hayırlısını ve sağlıklısını istedikten sonra gönlümden erkek geçiyor ne yalan söyleyim..ama ikinci çocuğumunda kız olmasını isterim kız evlat başka oluyo...
bakıyorum canımm
ayy uyumuyor bnm oğlum yaaaa
alla alla sıkıntısı da yokk
emdı de
altı da temızzz
sallanan beişiğimizi otrma odasına getrdık şimdı
yanımızda otrsun orda sallayayım dıyeeee
zehsel ın onerdiği kuzucuk cıdeen işe yaradı anne kalp atışlarıyla ara ara da olsa şuan da uykuya geçti elı kolu kıprdandıkça sallıorum beşiği en azından ayaklarım yorulmaz yahuuu napayımmm cnm oğlum yaaaa
sıkıntısı ne acabaa
ya da sıkınıtısı yok da çok mu nazlı ve ınatçı olacak acaba
ben de babası da çok ınatçıyızzz
artı kızlar benm hamıleliğim de loğusalığım da bılıorsunuz çok kötu geçtıı:2::2::2:hep bebeğime yansıdı sanırımm
bole huzursuz bır bebek olacak sanırmmm
hep kayananamların yuzundennnn heppppppppppppemzırırken bıle ağlıyordum yaaa allahım :2::2::2::2::2:
gökçem ya bende çok stresli bi insanım işte iş arkadaşlarım strese sokuyor. bazen eşim bazen kaynanam yapım gereğide kafaya takıyorum desene benim bebekte ben gibin huysuz olacak yandım ben
ahh ahhhhh canm benmm
valla benm annem de soyluyorr bunu
hep bu stresler sutunu geçtı dıyorrr allahım ınş. duzene gırer bbebeğim yaaaa uykuusunda problemler varrr
sıkıldım yaaaaaaaaaa
:84: :84: :84:
oh çok şükürrr herşey yolunda...kafana takılan herşeyi sor canım ....
merhabaaaa canım
merhabaaaaamerhaba kızlarrrrrrrr
ayy inşallah canım okadar sabırsızlanıyorumkiii.geçenlerde yorgan almaya gittim birsürü bebek kıyafetleri vardııı hepsinde aklım kaldı okadar güzelleridki şuan bişey almak için çok erken ama çok sabırsızlanıyorum kız mı erkek mi??ona göre bişeyler almak istiyorum ama daha 1 ayadn fazla var cinsiyetini öğrenmek için düşün yani 1 ay dediğin ne kiii bebek çalışmaları yaparken adet oluyodum yılmdan usanmadn 1 ay geçecek ve ben yine test yapıcam die bekliyordum..ama bebeğin rahmine düşütğü ilkgünden itibaren değişik bir heyecan sarıyor insanın içini çok değişik bir duygu heran onu dünüyorum bide doğsa kimbilir nasıldır sevgisi...Allahım herkese gönlğne göre versin..bu topikte herkes hayallerine kavuştu..darısı haticemin,ayşeim,yelizimin,hatun ablamın,hemşom emoşun,şeromun,ve şekernanemin başına olsun inşallah..Allahım enkısa zamanda onlarada sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin...bide benim burda bi abla var onunda 6 yıldır bebeği olmuyor çok kiloluu bnm hamile olduğumu duyunca kız çok üzüldü onun üzüldüğüne ben dahada kahroldum.Allahım o ablamada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin...Allahım baharcığımada sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı ömürler nasip etsin..annesi çok şanslısın bence her kadının mutlaka bir kızı olmalı..ama ben nedende önce hayırlısını ve sağlıklısını istedikten sonra gönlümden erkek geçiyor ne yalan söyleyim..ama ikinci çocuğumunda kız olmasını isterim kız evlat başka oluyo...
bakıyorum canımm
ayyyy bugun fatmagul var...aboowwwwww yengesi ne diycek bakalımmm salak karıgıcık oluyorum yaaa
konuşmaya çalışıyorum inana ama pek zor oluyornıye kımse knşmuyor yaaa
keşke kafaya takmasak iş yerinde benim en ufak bir günlük raporum bile sorun oluyo hemen faxlıyorum,yada bi iş içiin hastanede de olsam arayıp soruyolar halbuki biliyolar o işin nasıl yapıldığını izinlide raporluda olsam iş yeri stresini sorununu yaşatıyolar bana
hele bugün yapmadığım bi iş için büssürü düzeltme yaptırdılar bana ayyyyyyyyyy sinir oldum rica bile etmiyolar , bilmeseler hamile olduğumu diyecem normal ama hamileyim bari birascık kibar olun sinir oluyorum tabi elde değil
kuzum ya bilmiorum sıkıldım artıkyeliz sen bana göre kendi işinin patrnu gibisin neden sıkıldın yavru ceylanımmmmm:21:
AYY banada tam tersi olucak gibi geliyor;benim oğluşum pembeninde kızı olacak gibi hissediyorumaminnnnnnnnn.........
bence senin kızın olacak canım :)
onun da oğlu olacak
iyice medyum oldum ha
Hay Allahım neden mert kağan böyle huzursuz çocuk dicem çoğu bebekler mert kağan gibi oluyor gökçecim..bence yakında huzursuzluğu kalmaz annesi şimdii ne dediğini anlamıyosun emeklesin biraz daha hareketlensin belki hırçınlığı gider sen bol bol dua et kucağına alıpayy uyumuyor bnm oğlum yaaaa
alla alla sıkıntısı da yokk
emdı de
altı da temızzz
sallanan beişiğimizi otrma odasına getrdık şimdı
yanımızda otrsun orda sallayayım dıyeeee
zehsel ın onerdiği kuzucuk cıdeen işe yaradı anne kalp atışlarıyla ara ara da olsa şuan da uykuya geçti elı kolu kıprdandıkça sallıorum beşiği en azından ayaklarım yorulmaz yahuuu napayımmm cnm oğlum yaaaa
sıkıntısı ne acabaa
ya da sıkınıtısı yok da çok mu nazlı ve ınatçı olacak acaba
ben de babası da çok ınatçıyızzz
artı kızlar benm hamıleliğim de loğusalığım da bılıorsunuz çok kötu geçtıı:2::2::2:hep bebeğime yansıdı sanırımm
bole huzursuz bır bebek olacak sanırmmm
hep kayananamların yuzundennnn heppppppppppppemzırırken bıle ağlıyordum yaaa allahım :2::2::2::2::2:
canım benim amin inşallah bi tanem kalbi güsel arkadaşım benim
sorucam canım yaa hemide herşeyi
merhabaaaaa
ben sen gibiyim bir an önce cinsiyetini öğrenip bi sürü şey almak istiyorum odayı hazırlamak istiyorum çok herycanlı yaaa Allahım sağlık versin
yazık rahmiye yaaa acıyorum ben ona
konuşmaya çalışıyorum inana ama pek zor oluyor
cnm bnm yaaaa kıyamammmm
kızlar bnm belime ağrı girdiii çok kötüyüm sanırım fazla yüklendim çok iş yaptım offf....
kuzum ya bilmiorum sıkıldım artık
AYY banada tam tersi olucak gibi geliyor;benim oğluşum pembeninde kızı olacak gibi hissediyorum
Hay Allahım neden mert kağan böyle huzursuz çocuk dicem çoğu bebekler mert kağan gibi oluyor gökçecim..bence yakında huzursuzluğu kalmaz annesi şimdii ne dediğini anlamıyosun emeklesin biraz daha hareketlensin belki hırçınlığı gider sen bol bol dua et kucağına alıp
ayy evet çok heyecanlııı oyüzden sağlıklı bir şekilde 1-2 ay geçsin istiyorum...odasını 7.ayda yaptırmayı düşünüyorum inş.ama diğer tüm hazırlıkları 6.ayda bitirmek istiyorum nasipse
hep diyorumki bebeğim için strese girmicem ama olmuyo ya ben girmemeye çalışsamda bırakmıyolar, iyice bebeğime odaklanmak istiyorum hatta bebeğime mektup yazmak istiyorum büyüdüğünde belki özel bi gününde ona hediyem olur.sizce nasıl bi fikir
aferim sana selizim aferim valla iyi bi sopayı hakediosun ama dua et fındıgayavrum hamile kalmak için ne kadar çok ugraştın sen çok şükürki bebegin seninle ama sen hala kendini hırpalıyosun valla kızcam heeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?