Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyy bugun fatmagul var...aboowwwwww yengesi ne diycek bakalımmm salak karı gıcık oluyorum yaaa

ayy uyumuyor bnm oğlum yaaaa
alla alla sıkıntısı da yokk
emdı de
altı da temızzz
sallanan beişiğimizi otrma odasına getrdık şimdı
yanımızda otrsun orda sallayayım dıyeeee
zehsel ın onerdiği kuzucuk cıdeen işe yaradı anne kalp atışlarıyla ara ara da olsa şuan da uykuya geçti elı kolu kıprdandıkça sallıorum beşiği en azından ayaklarım yorulmaz yahuuu napayımmm cnm oğlum yaaaa
sıkıntısı ne acabaa
ya da sıkınıtısı yok da çok mu nazlı ve ınatçı olacak acaba
ben de babası da çok ınatçıyızzz
artı kızlar benm hamıleliğim de loğusalığım da bılıorsunuz çok kötu geçtıı:2::2::2:hep bebeğime yansıdı sanırımm
bole huzursuz bır bebek olacak sanırmmm
hep kayananamların yuzundennnn hepppppppppppp emzırırken bıle ağlıyordum yaaa allahım :2::2::2::2::2:

canım benim amin inşallah bi tanem kalbi güsel arkadaşım benim

gökçem ya bende çok stresli bi insanım işte iş arkadaşlarım strese sokuyor. bazen eşim bazen kaynanam yapım gereğide kafaya takıyorum desene benim bebekte ben gibin huysuz olacak yandım ben

gökçem ya bende çok stresli bi insanım işte iş arkadaşlarım strese sokuyor. bazen eşim bazen kaynanam yapım gereğide kafaya takıyorum desene benim bebekte ben gibin huysuz olacak yandım ben

ahh ahhhhh canm benmm
valla benm annem de soyluyorr bunu
hep bu stresler sutunu geçtı dıyorrr allahım ınş. duzene gırer bbebeğim yaaaa uykuusunda problemler varrr

ahh ahhhhh canm benmm
valla benm annem de soyluyorr bunu
hep bu stresler sutunu geçtı dıyorrr allahım ınş. duzene gırer bbebeğim yaaaa uykuusunda problemler varrr

keşke kafaya takmasak iş yerinde benim en ufak bir günlük raporum bile sorun oluyo hemen faxlıyorum,yada bi iş içiin hastanede de olsam arayıp soruyolar halbuki biliyolar o işin nasıl yapıldığını izinlide raporluda olsam iş yeri stresini sorununu yaşatıyolar bana
hele bugün yapmadığım bi iş için büssürü düzeltme yaptırdılar bana ayyyyyyyyyy sinir oldum rica bile etmiyolar , bilmeseler hamile olduğumu diyecem normal ama hamileyim bari birascık kibar olun sinir oluyorum tabi elde değil

:84: :84: :84:
oh çok şükürrr herşey yolunda...kafana takılan herşeyi sor canım ....

merhabaaaa canım

sorucam canım yaa hemide herşeyi

merhaba kızlarrrrrrrr
merhabaaaaa

ben sen gibiyim bir an önce cinsiyetini öğrenip bi sürü şey almak istiyorum odayı hazırlamak istiyorum çok herycanlı yaaa Allahım sağlık versin

ayyyy bugun fatmagul var...aboowwwwww yengesi ne diycek bakalımmm salak karı gıcık oluyorum yaaa

yazık rahmiye yaaa acıyorum ben ona

nıye kımse knşmuyor yaaa
konuşmaya çalışıyorum inana ama pek zor oluyor

cnm bnm yaaaa kıyamammmm

aminnnnnnnnn.........

bence senin kızın olacak canım :)

onun da oğlu olacak

iyice medyum oldum ha
AYY banada tam tersi olucak gibi geliyor;benim oğluşum pembeninde kızı olacak gibi hissediyorum
Hay Allahım neden mert kağan böyle huzursuz çocuk dicem çoğu bebekler mert kağan gibi oluyor gökçecim..bence yakında huzursuzluğu kalmaz annesi şimdii ne dediğini anlamıyosun emeklesin biraz daha hareketlensin belki hırçınlığı gider sen bol bol dua et kucağına alıp
canım benim amin inşallah bi tanem kalbi güsel arkadaşım benim

ayy evet çok heyecanlııı oyüzden sağlıklı bir şekilde 1-2 ay geçsin istiyorum...odasını 7.ayda yaptırmayı düşünüyorum inş.ama diğer tüm hazırlıkları 6.ayda bitirmek istiyorum nasipse

cnm bnm yaaaa kıyamammmm

hep diyorumki bebeğim için strese girmicem ama olmuyo ya ben girmemeye çalışsamda bırakmıyolar, iyice bebeğime odaklanmak istiyorum hatta bebeğime mektup yazmak istiyorum büyüdüğünde belki özel bi gününde ona hediyem olur.sizce nasıl bi fikir

kızlar bnm belime ağrı girdiii çok kötüyüm sanırım fazla yüklendim çok iş yaptım offf....

aferim sana selizim aferim valla iyi bi sopayı hakediosun ama dua et fındıga yavrum hamile kalmak için ne kadar çok ugraştın sen çok şükürki bebegin seninle ama sen hala kendini hırpalıyosun valla kızcam heeeeeeee

bence pembeninde selizinde oğlu olucakk nedense selizde bi oğlan annesi havası görüyorum çok yakışırr kaynanalık ve eminimmm kendi şuan yaşadıklarını gelinine yapmazz

ınş.cnmö yaaaa hep dua dıyorum ama hayırlısı yaaaa

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bncede yazzz
hatta bn de yazayımm yaramazıma

napim yelizz uzun zamandır eve hiç dokunmuyordum.enson temizlik yapıldı 2 hafta geçti üstündn bikere sürüp sildim.kayınbiraderim burda o geline her seferinde yemeğe çağıırmak zorundayım..biliyorlar midemin bulandığını,bide girp olduğumu hastayım yani ben arıyorum evde bişey yok gidip markete alışveriş yapıcaz yarın bize gelin yemeğe diyorum ya bi zahmet etme zaten hastasın diyen yok hemen tamam dedi kayınvaldem.akşam kayınpederime baba bak bekliyorum dedim zaten hastasın normal zaman değil yaa sankii yabancımısın gelmeyelim zahmet etme dedi..kayınvaldemde sinir sinir baktı kayınpederime..olsun gelin bekliyorum dedim..daha hala ortada yok kaynanam çarşıda gezio,benim canım çıktı burda..ben oraya geç gidince yemek vakti yardım edemeyince kıyamet kopuo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…