Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım dediğim gibi yapınca çıtır ıtır olmuyo ama lezzeti çok güzl oluyo illa çıtır olmasına gerek yokk

ablam eskişehire gitti biraz değişiklik olsun diye kayınvalidesinin yanına ooohh ne güzel kaynansı başka şehirde arada değişiklik için gidioo bizgitmeyelimde değişiklik olsun dioruz

canım koltuk değil oyun halısı mı ne diyorlar bilmiyorum :)) ...ablam verdi yiğenim kullandı şimdi de kızım kullanıyor...

inş. meloşum yaaaa

vallaa çıldrmak değil de gıpteyle bakıorummm sadece ama maşallah a dıyorumm haa

aha uyandı

bizim babamızda söz istedi erkek olursa bjkli hastane çıkışı alacakmışız bende söz verdim ama kız olursa daha süslü bir hastane çıkışı alırız ona göre dedim sen cumartesi cinsiyetinimi öğreneceksn?

canım dediğin gibi yaptım fırında beklio pişmek için tşk ederim..aaa eskişehiremi gitti iyi yapmış gezsin kafasını toparlasın iyileşsin iyice..gelincede gelsin bebişler
ayy evett biz kaynanamıza gitmeyince bi değişiklik oluo..yaa yakamı bırakmıodu kadın bunalıyordum.şimdide orda kalsakta yemekleri yapsa diyorum hiç gelin melin demio..ama kayınpederim cumartesi umreye gidicek inş..1 hafta elime düştü kaynanam

rica ederim şekerim inş. güzel olur :)

ayyy seliz ilahi alemsinnnn napcan eline düşüncee çalışş köle mi diicen

gösteririse öğrenicez inş canım çok merakla bekliyorum.
ya ben beşiktaşlıyım eşim fenerbahçeli ben çok medeni bir şekilde kız olursa bjk erkek olursa fenerbahçe alalım dedim kabul etmedi o zaman kıda olsa erkekde olsa mutlaka bjk alıyorum dedim bende

kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorum yemeklerimi tamamlayımm belki gelmemiş olurlarsa yine glirim öptümm...

o zaman görüşürüz canım sana kolay gelsinnnn

o zaman sakin ol yapıcak bir şey yok bi sorun yoktur yaaa

evet netten de araştrdım zatennn normalmışş
mert kağan ın beşiğinı aldım otrma odasına bu daha ıyı oldu yaaa
elımle sallıorum yavrum uyuyor ama uykusu kuş uykusu gbı hop uyanıyr hop uyanırrr hemen sallıorum dalıorrr ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…