tşk ederim...bende kokusu yüzünden fırında yapmayı düşünüyorum.
canımcım tmm öle yapim inş çıtır çıtır olur..
amin canım inşallah...buarada ayşe nerde nasıl yahuu hiç gelmiyor??
gökçee hepten çıldırcak şimdii
benimkine hisset bakem
ne gusel allahım benım uykularımı da mert kağan a verse keşkeeee
bu arada o koltuk sanırım ıdıll nerden aldınn
çok kullanışlı hoş bır şeye benzıyorr rahat en başta yaaaa bende alsammm ondann
inş. meloşum yaaaa
vallaa çıldrmak değil de gıpteyle bakıorummm sadece ama maşallah a dıyorumm haa
canım koltuk değil oyun halısı mı ne diyorlar bilmiyorum :)) ...ablam verdi yiğenim kullandı şimdi de kızım kullanıyor...
aha uyandı
http://www.enucuzreyon.com/catinfo.asp?cid=3784&mrk=32&slmt=2koltuk gbı duruyor ama alla alla bı bakınayım
bizim babamızda söz istedi erkek olursa bjkli hastane çıkışı alacakmışız bende söz verdim ama kız olursa daha süslü bir hastane çıkışı alırız ona göre dedimdikkat et yorma kendini
tabi odasını bende öyle yaparım herhalde ama üstüne başına almak istiyorum geçen kırmızı bi hastane çıkışı beğendim kız da olsa erkekde olsa onu alıcam zaten koydum kafaya Bolu da çok fazla alternatif yok zati ankara giderim herhalde
benimkine hisset bakem
bende cumartersi gidicem bakalım benimki ne yapıcak
canım dediğim gibi yapınca çıtır ıtır olmuyo ama lezzeti çok güzl oluyo illa çıtır olmasına gerek yokk
ablam eskişehire gitti biraz değişiklik olsun diye kayınvalidesinin yanına ooohh ne güzel kaynansı başka şehirde arada değişiklik için gidioo bizgitmeyelimde değişiklik olsun dioruz
ben çıkıyorum kızlarrrrrr kendinize ii bakınnn :79:
dur hissediyimm oooğğğmmmmmm evrene mesajımı ilettim gelir birazdan
bizim babamızda söz istedi erkek olursa bjkli hastane çıkışı alacakmışız bende söz verdim ama kız olursa daha süslü bir hastane çıkışı alırız ona göre dedimsen cumartesi cinsiyetinimi öğreneceksn?
canım dediğin gibi yaptım fırında beklio pişmek için tşk ederim..aaa eskişehiremi gitti iyi yapmış gezsin kafasını toparlasın iyileşsin iyice..gelincede gelsin bebişler
ayy evett biz kaynanamıza gitmeyince bi değişiklik oluo..yaa yakamı bırakmıodu kadın bunalıyordum.şimdide orda kalsakta yemekleri yapsa diyorum hiç gelin melin demio..ama kayınpederim cumartesi umreye gidicek inş..1 hafta elime düştü kaynanam
evet bekliyorummmmm
bizim babamızda söz istedi erkek olursa bjkli hastane çıkışı alacakmışız bende söz verdim ama kız olursa daha süslü bir hastane çıkışı alırız ona göre dedimsen cumartesi cinsiyetinimi öğreneceksn?
canım dediğin gibi yaptım fırında beklio pişmek için tşk ederim..aaa eskişehiremi gitti iyi yapmış gezsin kafasını toparlasın iyileşsin iyice..gelincede gelsin bebişler
ayy evett biz kaynanamıza gitmeyince bi değişiklik oluo..yaa yakamı bırakmıodu kadın bunalıyordum.şimdide orda kalsakta yemekleri yapsa diyorum hiç gelin melin demio..ama kayınpederim cumartesi umreye gidicek inş..1 hafta elime düştü kaynanam
mert ın ateşi 37 nasıl :26::26::26::18::18::18:
aaaaa ama olmadı şimdi yoğunlaş bakalım bi yarına kadarkızz bilmiorm kiii hiç bişi gfelmedi aklımaaa seninki hakkında
kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorum yemeklerimi tamamlayımm belki gelmemiş olurlarsa yine glirim öptümm...
eşim e srdum olabılır dedıı panık yapma dedı kndsı
o zaman görüşürüz canım sana kolay gelsinnnn
o zaman sakin ol yapıcak bir şey yok bi sorun yoktur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?