inşallah canım...
kızım iyi biraz oynadık şimdi yoruldu uyukluyoo :)
geçecekkkk öyle bir geçiyo ki hayatımmm....kızım 3 aylık olacakk dün doğurmuşum gibi geliyo bana
dünyanın tadı bu bebekler yaa...inan o kadar mutluyum ki allahım isteyen herkese yaşatsın ya...çok farklı bir duygu ...zor ama bir o kadar da güzel... ağladığında nasıl moralim bozuluyo...geçenlerde susturamadım baharı...kucağıma alıyorum, sallıyorum yok susmuyo banyoya soktum yok çığlık atıyo...sinirlerim bozuldu hiç böyle ağlamamıştı ben de ağladım.....yaa öyle işte selizcim sende buralardan geçiceksin inşallah....
dün resmen kahkaha attı bahar...konuşuyorduk böyle bir heheh heheh heheh diye güldü çok komiktiii
:90:
kızlar ben daha yenı hamileyim ve iki gündür bacaklarım cok sızlıyor..romatizma gibi ve hiç bi şekilde uyuyamıyorum bana yardım edın ne yapmalıyım?
ay kıyamam
egenın ılk kahkahası banaydı..ve sadece o kart sesiyle HAHdemişti..bı kaç gun sonra hah hah hah oldu..şimdi se susturamıyoruz
kan tahlılı yaptır bence romatızma varsa yani eklemlerde iltıhap ona gore bı tedavı uygulanır..hamılelıkte en ufak seyın bıle pesınden gıdeceksın canım..geçmiş olsun
egenin yeni resimlerinden eklesene faceye kızzz yiğenimi merak ediyorum büyümüş müüü bi bakalım
saol canım en iyisi ben cıkıyım gidiyim doktora cunku dayanamıyorum artık agrıya..
face'de baharın bir videosunu ekliyorum kızlar izleyin :)))
eveeet haftasonu cekıcez altı aylık fotolarımızı..otururken cekıcem ..görünce sasırcanız koca adam oldu oğlum ya..
ama ben bankadan face girmek yasak yaaaa
of of çok acıktım midemde bulanmaya başladı yaaa eşim ikili tarama sonuçlarını göstermiş bi sorun yokmuş çok şükür cumarteside kontrole gidicez bakalım işte şu başdönmelerini fln sorucam
merhaba kızlarrrrrrrr
merhaba kızlarrrrrrrr
hoşgeldınruzgar nsıl ek gıda nasıl gıdıyor...
hosbulduk canım ıyı rüzgar şimdi uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak yaramaz oglum ek gıdalar sımdılık ıyı püreyı severek yıyıyor ancak yogurt olayını hiç sevmıyor valla agzını yüzünü burusturuyor kerata ne yapsamda sevdırsem dıye düşünüyorum yogurdu bu arada yogurdu keçi sütünden mayalıyorum ben doktorumuz öyle dedı tatlım bılgın olsun bırde gece uyanıyorlar neslı bır kez devam sütü içiyor zaten gecede artık öyle oturdu düzene ancak o devam sütünü bıle içmek ıstemıyor çok ugrastıyıro benı napıcam bılmıyorum ege nasıl uyku düzenı falan gece yemesı nasıl yanı uyanınca
of sorma ek gıdaya gecınce ege de devam sutunden sogudu benı emıyor sadece..bakıcı da gunduzden 4 ölçü içirebılıyo anca..benım oğlan yogurdu ılk etapta sevmedı eksı geldı..ama sımdı koyden ıne sutu alıyorum taze onla mayalıyorum bayılarak yıyor bızım dr da sakıncası yok dedı..zaten yogurt olunca sut olarak dusunme yogurdun amacı ıcındekı prebıyotık lerı alması dedı..keçi sutu denemedım hıc..belkı onun tadını sevmdı oğlan olabılır..bır de eksıyse verme yemezler...son zamanlarda yaptıgım yogurdu ben bıle yıyesım gelıyo seker gıbı oluyo bende brsey koymadan verıyorum..ben ege ılk basta sevmezken sımdı bayılyo yogurda sabret alısana kadar ole...ben ılk zamanlar yemesı ıcın ıcıne muz koyuyordum ..bayılarak yıyor ole olunce dene bak..uykumuz duzenlı ama gece sık kalkmaya basladı bu aralar benım oglan gecelerı benı emıyor..ben varken kessen mama yemıyor uyanık..o emdıkcede arttı bu aralar sutum..ama bu mamadan sonra milumil alıcam daha iştahlı yesin diye aptamil milumil al sen de ..
nasılsın canım bahar nasıl
bahar iyi canım emzirdim şimdi uyudu :) rüzgar bey nasıll
ayy inşallah canım okadar sabırsızlanıyorumkiii.geçenlerde yorgan almaya gittim birsürü bebek kıyafetleri vardııı hepsinde aklım kaldı okadar güzelleridki şuan bişey almak için çok erken ama çok sabırsızlanıyorum kız mı erkek mi??ona göre bişeyler almak istiyorum ama daha 1 ayadn fazla var cinsiyetini öğrenmek için düşün yani 1 ay dediğin ne kiii bebek çalışmaları yaparken adet oluyodum yılmdan usanmadn 1 ay geçecek ve ben yine test yapıcam die bekliyordum..ama bebeğin rahmine düşütğü ilkgünden itibaren değişik bir heyecan sarıyor insanın içini çok değişik bir duygu heran onu dünüyorum bide doğsa kimbilir nasıldır sevgisi...Allahım herkese gönlğne göre versin..bu topikte herkes hayallerine kavuştu..darısı haticemin,ayşeim,yelizimin,hatun ablamın,hemşom emoşun,şeromun,ve şekernanemin başına olsun inşallah..Allahım enkısa zamanda onlarada sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin...bide benim burda bi abla var onunda 6 yıldır bebeği olmuyor çok kiloluu bnm hamile olduğumu duyunca kız çok üzüldü onun üzüldüğüne ben dahada kahroldum.Allahım o ablamada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin...Allahım baharcığımada sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı ömürler nasip etsin..annesi çok şanslısın bence her kadının mutlaka bir kızı olmalı..ama ben nedende önce hayırlısını ve sağlıklısını istedikten sonra gönlümden erkek geçiyor ne yalan söyleyim..ama ikinci çocuğumunda kız olmasını isterim kız evlat başka oluyo...inşallah canım...
kızım iyi biraz oynadık şimdi yoruldu uyukluyoo :)
geçecekkkk öyle bir geçiyo ki hayatımmm....kızım 3 aylık olacakk dün doğurmuşum gibi geliyo bana
dünyanın tadı bu bebekler yaa...inan o kadar mutluyum ki allahım isteyen herkese yaşatsın ya...çok farklı bir duygu ...zor ama bir o kadar da güzel... ağladığında nasıl moralim bozuluyo...geçenlerde susturamadım baharı...kucağıma alıyorum, sallıyorum yok susmuyo banyoya soktum yok çığlık atıyo...sinirlerim bozuldu hiç böyle ağlamamıştı ben de ağladım.....yaa öyle işte selizcim sende buralardan geçiceksin inşallah....
dün resmen kahkaha attı bahar...konuşuyorduk böyle bir heheh heheh heheh diye güldü çok komiktiii
:90:
face'de baharın bir videosunu ekliyorum kızlar izleyin :)))
ayy inşallah canım okadar sabırsızlanıyorumkiii.geçenlerde yorgan almaya gittim birsürü bebek kıyafetleri vardııı hepsinde aklım kaldı okadar güzelleridki şuan bişey almak için çok erken ama çok sabırsızlanıyorum kız mı erkek mi??ona göre bişeyler almak istiyorum ama daha 1 ayadn fazla var cinsiyetini öğrenmek için düşün yani 1 ay dediğin ne kiii bebek çalışmaları yaparken adet oluyodum yılmdan usanmadn 1 ay geçecek ve ben yine test yapıcam die bekliyordum..ama bebeğin rahmine düşütğü ilkgünden itibaren değişik bir heyecan sarıyor insanın içini çok değişik bir duygu heran onu dünüyorum bide doğsa kimbilir nasıldır sevgisi...Allahım herkese gönlğne göre versin..bu topikte herkes hayallerine kavuştu..darısı haticemin,ayşeim,yelizimin,hatun ablamın,hemşom emoşun,şeromun,ve şekernanemin başına olsun inşallah..Allahım enkısa zamanda onlarada sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin...bide benim burda bi abla var onunda 6 yıldır bebeği olmuyor çok kiloluu bnm hamile olduğumu duyunca kız çok üzüldü onun üzüldüğüne ben dahada kahroldum.Allahım o ablamada en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin...Allahım baharcığımada sağlıkla büyümeyi nasip etsin hayırlı ömürler nasip etsin..annesi çok şanslısın bence her kadının mutlaka bir kızı olmalı..ama ben nedende önce hayırlısını ve sağlıklısını istedikten sonra gönlümden erkek geçiyor ne yalan söyleyim..ama ikinci çocuğumunda kız olmasını isterim kız evlat başka oluyo...
bakıyorum canımm
ya pembedanadan haber varmııı bebeğin cinsiyetini öğrenecekti hiç gelmedimi buraya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?