Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn ballı böreklerimmm...bende geldimm ama yazıp cıkıcam işlerim var..
yarın allah izin verirse trasnferim yapılıyo...
dualarınıza cok cok ihtiyacım var ne olur benim için bol bol dua edin bebişim sıkı sıkı tutunsun..
bir süre bursada kalıcaz sanırım haber veremeyebilirim kususra bakmayın.:26:
kalbinizle benim le olucanıza eminimmm..
sizleri kocamannn kocamannn öpüyorumm
şimdilik görüşmek dileğiyle başşşş başşşşşş:79:

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah herkese

günaydın canım dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz fırsat bulursan gir haber ver bize

GÜNAYDIN CANIMM..rABBİM yAR VE yARDMICIN OLSUNN..DİLERİM BEBEĞİNİ BU SEFER SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSINNN....

KIZLAR GÜNAYDINN...

canım arkadaşım benim allahım inşallah herşeyi gönlüne göre versin.dualarım seninle numaran olması lazım arada arar haber alırım senden öpüyorum canım

Ayy nesliii koptumm anlatıığınaa diğer topikteekiii...ayyy koptum yaaaa...
de mi güzel reziliikdaha niceleri..şimdi artık bırbırımızın golgesı gıbıyız...sevıye falan kalmadı..

dualarımız seninle canım

hadi inşallah haticemmmm dualarım seninle....bu kez bebişin tutunacak sana....ve sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın inşallah............

günaydın kızlar nasılsınız bugun? baharın kolunda ilk aşısının olduğu bölgede kocaman bir kızarıklık var....dün banyo yaptırırken farkettim...bcg aşısından bir ay sonra çıkıyomuş galiba...ama çok korktum ya iğrenç bişey

kızlar adetim gelmedi bir türlü..5 hafta oldu normal de çoktan gelmesı lazımdı..çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18:

bizdede var o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…