hamilemisin kız yoksabi ege daha geliyoooooo
kızlar adetim gelmedi bir türlü..5 hafta oldu normal de çoktan gelmesı lazımdı..çok korkuyorum:18::18::18::18::18::18:
bizdede var o..
bilmiyorum canım ama çok korkuyorum ..daha emziriyorum ben ya...:26nu bırak nasıl derım mıllete...esımle baya bı korktuk ...:18:hadı bırınıyı gururla soledık te bunu nasıl solerız dıyo..bugun cıkısta test alıcam ..bı yapayım bakayım..ınsallah yoktur..rezıl olmak ıstemem..
kızzz pembeee rüyamda gördüm seni...kızın oluyordu...dün ben erkek dedim ya...sen bana ''bilemedin kızım olacak'' diyordun :44: :44:
çok kötü ama ya nasıl korktum
kızzz ne rezil olcannnnn....ne güzelll beraber büyürler egeyle :)) korunmadınız mı yoksa? emzirmek bi korunma yöntemi değil biliyosun
tinkercim korkma bence, anca düzene girer adetin ... ama korunman şart biliyosun, hamile kalman çok kolay doğum sonrası, bütün reseptörler açık
Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa işaret miş...........
ya bız gerı cekılme yada sonuna dogru kondom takıyoruz sözde hıc hata olmamıs esımın dedıgıne gore ama nerden bılcek gozle gorulmeyecek kadar kucuk sey..ben anlayamadım zaten tam duzende degıl ınsallah ondandır ama akıntım beyazlastı son zamandır..ondan korkuyorum..napalım hayırlısı...:85::85::85::85::85::85::85:
bende bu sabah eşime dedim ki...geri çekilme falan bize kar etmezmiş aslında...3 tane umurtlayan bir kadın olarak ne kadar riske atmışım kendimi halbuki...valla kazara bi hmile kalsaymışım daha önceleri...
dediğin gibi gözle görülmüyor ve sonunda yetişmek kondoma risklieşinin iradesine kalmış bi durum...
Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa işaret miş...........
ya bız gerı cekılme yada sonuna dogru kondom takıyoruz sözde hıc hata olmamıs esımın dedıgıne gore ama nerden bılcek gozle gorulmeyecek kadar kucuk sey..ben anlayamadım zaten tam duzende degıl ınsallah ondandır ama akıntım beyazlastı son zamandır..ondan korkuyorum..napalım hayırlısı...:85::85::85::85::85::85::85:
ParadiesAngel gokcegokce melojj Yildiz10 konuşsanıza
günayın kızlaarrr
anamm bakıyorumda herkeste bu korkuu varr
bende kendimden şüpheleniyorummm kaç gündür ztn adet olmuyorum doğumdan beridir
bide sabahları miidem bulanıyo çok uykum oluyooo çok fazla acıkıyorum elif te belirtilerim bunlardı yine mi diye korkuyorumm ama yoktur herhaldee daha çok erkennn :18::18:
geçmişi okuyodum kızz geldimmm nasılsın bakalımm baharcık nasıl
merhaba gıuslerım
ben geldımm
mertışkomu yıkadık
şimdı beşiği sallıorum bıyandan da sızı okuyorum ve yazıorujmm
maşallah bu gece uyudu mertişkommmama şöle bı durum varr çok az emmeye başladı yanı 3saatte bı 5dk sadecee eskıden daha fazla emerdıı :26: sütüm var bırden bol gelıor belkı yetıyorr bılemıorumm hele dun gece ben uyandrmasam hıç emmeyecektıı acaba normal mı yahuu ? yanı dun gece uyanmak bıle ıstemedı ben hafıf ınlemelerınde aldım kuacağma zorla memeöı ağzına verdım 2dk çektı ya da çekmemdı uyuyordu yavrummm bşey omaz dımıı
ateşıne bakıorummm gayet normal bı sancısı ağrısı yokk
bole olması normal dımı kızlarrr kafama taktım yaaaa
bu aarada tınkercım bız de gerı çekılme yontemıyle şuanda korunuyoruz
benım odun kocam bır de dr olacakkondom alamıor burda ecz den çnku butun eczcıları tanıyor kendısı ve utanıyormuşş allahım sabır yarabbımmm
dun yıne dedımm olmaz yapma etmeee dınlemedıkkk vallaahemen gerı çekılıor ve hemne dışarı boşalıyorr ama olsunnn ben yıne de korkuyorummmm ben mertle başa çıkamıorum kı aman amannn
merhaba gıuslerım
ben geldımm
mertışkomu yıkadık
şimdı beşiği sallıorum bıyandan da sızı okuyorum ve yazıorujmm
maşallah bu gece uyudu mertişkommmama şöle bı durum varr çok az emmeye başladı yanı 3saatte bı 5dk sadecee eskıden daha fazla emerdıı :26: sütüm var bırden bol gelıor belkı yetıyorr bılemıorumm hele dun gece ben uyandrmasam hıç emmeyecektıı acaba normal mı yahuu ? yanı dun gece uyanmak bıle ıstemedı ben hafıf ınlemelerınde aldım kuacağma zorla memeöı ağzına verdım 2dk çektı ya da çekmemdı uyuyordu yavrummm bşey omaz dımıı
ateşıne bakıorummm gayet normal bı sancısı ağrısı yokk
bole olması normal dımı kızlarrr kafama taktım yaaaa
bu aarada tınkercım bız de gerı çekılme yontemıyle şuanda korunuyoruz
benım odun kocam bır de dr olacakkondom alamıor burda ecz den çnku butun eczcıları tanıyor kendısı ve utanıyormuşş allahım sabır yarabbımmm
dun yıne dedımm olmaz yapma etmeee dınlemedıkkk vallaahemen gerı çekılıor ve hemne dışarı boşalıyorr ama olsunnn ben yıne de korkuyorummmm ben mertle başa çıkamıorum kı aman amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?