Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:86:

ben iyim canım elifte iyi uyuyoo

yerim ben onu yanakları hala kırmızı mı :)

aman daha ılk efa bu gece uyudu bnm oğlan yoksa uyuyan bı bebek değil
bu arada ıdılım sut yoğun glince doyuyor sanırımmm 5 dk emıo artık
aman meloşum ne bıleyımmm korktum hıç ole bı bebek olmadğı içinn bşey mı oldu da emmıo bu bebek sureklı uyuyor dedımm
aç olsa ağlar dımı kızlar ?

ay gerı çekılmyle mı oldu elıf kızzz
amannnnnnnnnnn bundan snra kndom alana kdar yokkk

evet aç olsa ağlar canım

evt valla öle oldu elif hiç beklemezken şok oldukk hamileliğimee

ne uykucu bebişleriniz var valla maşallaah
bende istiyorummmm, beraber uyucam tosunumlaa

inşallahhhhhhhhhhh pembem

hehe yok normale döndüü doğum kızarıklığıydı onlarr

ağlar ağlar merak etme...bebekler asla aç kalmazlarrr....

hoşgeldinnnnnnnn :) rüzgar bey nasıl ne güzel adı var yaaa rüzgarrrrrrrrrr çok hoş

meloj sen verem aşısını ne zaman yaptırdın ? biz 17 ocakta yaptırmışız ilk aşısını ...şimdi baharımın kolunda kocaman bir kızarıklık var... dün nasıl canım sıkıldı var yaaa anlatamam

:18::18::18:evet bendede baş dönmesi oldu egedede olmuştu ondan garıpsedım
kız deli işte düzene gırmeye baslamıs 3 saat cok fazla degıl 3 saatı gecerse uyandır oğlunu..uyanmaz gercı..ben de egede ole yapıyordum..o zaten gece hıc aglamaz mırıldanız ben anlıyom o zaman acıktıgını kalkar emzırırım ..bakarım 5 dk sonra bırakmıs tekrar uyuyo bu surede hıc gozunu acmıyo..sabah bı baktım besıgınde acmıs gozlerını olece etrafa bakıyo ..normalde şakırdı uyanalım dıye pek bı usluydu..buyuyorlar canım..
5dk bır meme 5 dk. bır meme..ıkısını de emzırmek lazım...

selammm

hoşgeldinnnnnnnn :) rüzgar bey nasıl ne güzel adı var yaaa rüzgarrrrrrrrrr çok hoş

hosbulduk canım Rüzgar bey iyi uyuyor suan bakalım ne kadar uyuyacak kerata isim çok farklı evet esımle ıkımızın çok hosuna gıtmıstı zaten ılk fıkrımızde hiçde degıstırmedık sagol tatlım bahar nasıl bakalım

evet ben ikisini de veriyorum...ama 15-20dkyı buluyo

bahar iyi yine oynarken uyuya kaldı :))) ben de çay içiyorummm....
evet rüzgar benim de çok hoşuma gitti oğlum olursa ben de mi adını rüzgar koysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…