oy oyyyy herkesi bu korku sarmış bakıyorum daa :)
bahar iyi uyuyo şimdi elif kız nasıl sen nasılsın?
nolmal gökceee kendşne sıkıntı yapmaa hastalık arama çocuktaaa uykusu artık düzene giriyo benim kızda gece sadece bi kere uyanıyo emiyo geri uyuyoo sorun yokk içini ferah tut yoktan yere niye ateşi çıksın çocuğunn korkmaa
ay evet gökçee geri çekilme bi yöntem deil maleseff ben elifte geri çekilme yöntemiyle hamile kaldııma göre herkeste kalabilirr bir anlıkk meselee biz doğumdan sonrada geri çekilme yaptık ama olmazz dedim doğum kontol iğnesi kullanmaya başladım daha yeni pzt. ilk defa vurundum iğneyi 3 ayda bir olucak bu ilki 15 gün sonra etkisini göstermeye başlıcakmış ondan sonra her 3 ayda bi kullanınca birbirini takip edicek öle iştee bende iğneye başlamadan öncekilerden korkuyorumm kendimde belirti buluyorumm biraz daha geçsin bakalım yoktur heralde
ben iyim canım elifte iyi uyuyoo
yeliiiizzzzz nbrr kızzzz nasılsnn
:86:
yerim ben onu yanakları hala kırmızı mı :)
iyiim canım saol sen nasılsın elifcik nasıl
ne uykucu bebişleriniz var valla maşallaah
bende istiyorummmm, beraber uyucam tosunumlaa
aman daha ılk efa bu gece uyudu bnm oğlan yoksa uyuyan bı bebek değil
bu arada ıdılım sut yoğun glince doyuyor sanırımmm 5 dk emıo artık
aman meloşum ne bıleyımmm korktum hıç ole bı bebek olmadğı içinn bşey mı oldu da emmıo bu bebek sureklı uyuyor dedımm
aç olsa ağlar dımı kızlar ?
ay gerı çekılmyle mı oldu elıf kızzz
amannnnnnnnnnn bundan snra kndom alana kdar yokkk
herkese merhaba
ne uykucu bebişleriniz var valla maşallaah
bende istiyorummmm, beraber uyucam tosunumlaa
hehe yok normale döndüü doğum kızarıklığıydı onlarr
aman daha ılk efa bu gece uyudu bnm oğlan yoksa uyuyan bı bebek değil
bu arada ıdılım sut yoğun glince doyuyor sanırımmm 5 dk emıo artık
aman meloşum ne bıleyımmm korktum hıç ole bı bebek olmadğı içinn bşey mı oldu da emmıo bu bebek sureklı uyuyor dedımm
aç olsa ağlar dımı kızlar ?
ay gerı çekılmyle mı oldu elıf kızzz
amannnnnnnnnnn bundan snra kndom alana kdar yokkk
herkese merhaba
mrb hoşgeldiiinnn nasılsnnn
:18::18::18:evet bendede baş dönmesi oldu egedede olmuştu ondan garıpsedımgünayın kızlaarrr
anamm bakıyorumda herkeste bu korkuu varr
bende kendimden şüpheleniyorummm kaç gündür ztn adet olmuyorum doğumdan beridir
bide sabahları miidem bulanıyo çok uykum oluyooo çok fazla acıkıyorum elif te belirtilerim bunlardı yine mi diye korkuyorumm ama yoktur herhaldee daha çok erkennn :18::18:
merhaba gıuslerım
ben geldımm
mertışkomu yıkadık
şimdı beşiği sallıorum bıyandan da sızı okuyorum ve yazıorujmm
maşallah bu gece uyudu mertişkommmama şöle bı durum varr çok az emmeye başladı yanı 3saatte bı 5dk sadecee eskıden daha fazla emerdıı :26: sütüm var bırden bol gelıor belkı yetıyorr bılemıorumm hele dun gece ben uyandrmasam hıç emmeyecektıı acaba normal mı yahuu ? yanı dun gece uyanmak bıle ıstemedı ben hafıf ınlemelerınde aldım kuacağma zorla memeöı ağzına verdım 2dk çektı ya da çekmemdı uyuyordu yavrummm bşey omaz dımıı
ateşıne bakıorummm gayet normal bı sancısı ağrısı yokk
bole olması normal dımı kızlarrr kafama taktım yaaaa
bu aarada tınkercım bız de gerı çekılme yontemıyle şuanda korunuyoruz
benım odun kocam bır de dr olacakkondom alamıor burda ecz den çnku butun eczcıları tanıyor kendısı ve utanıyormuşş allahım sabır yarabbımmm
dun yıne dedımm olmaz yapma etmeee dınlemedıkkk vallaahemen gerı çekılıor ve hemne dışarı boşalıyorr ama olsunnn ben yıne de korkuyorummmm ben mertle başa çıkamıorum kı aman amannn
5dk bır meme 5 dk. bır meme..ıkısını de emzırmek lazım...kız anacımm uyuyan çocuğu niye uyandırıyorsun...merak etmee acıksaydı ağlardı...genelde hep 5dk mı emiyo? bence çok az...en az bir 15 dk emzirmek lazım....
kız neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz? biz de şu an prezervatif kullanıyoruz mecburen...jinekoloğa gitmedim hala...doğumdan 8 hafta sonra gitmem lazımdı kontrol için ama gidemedim...
herkese merhaba
hoşgeldinnnnnnnn :) rüzgar bey nasıl ne güzel adı var yaaa rüzgarrrrrrrrrr çok hoş
selammm
:18::18::18:evet bendede baş dönmesi oldu egedede olmuştu ondan garıpsedım
kız deli işte düzene gırmeye baslamıs 3 saat cok fazla degıl 3 saatı gecerse uyandır oğlunu..uyanmaz gercı..ben de egede ole yapıyordum..o zaten gece hıc aglamaz mırıldanız ben anlıyom o zaman acıktıgını kalkar emzırırım ..bakarım 5 dk sonra bırakmıs tekrar uyuyo bu surede hıc gozunu acmıyo..sabah bı baktım besıgınde acmıs gozlerını olece etrafa bakıyo ..normalde şakırdı uyanalım dıye pek bı usluydu..buyuyorlar canım..
5dk bır meme 5 dk. bır meme..ıkısını de emzırmek lazım...
selammm
hosbulduk canım Rüzgar bey iyi uyuyor suan bakalım ne kadar uyuyacak kerata isim çok farklı evet esımle ıkımızın çok hosuna gıtmıstı zaten ılk fıkrımızde hiçde degıstırmedık sagol tatlım bahar nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?