Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu arada bende playskollun ıkılı egzersız arkadasını sıparıs ettım bugün ınsallah hemen gelırde oglum baslar oynamaya bakalım ılgısını çekecekmı oglumun

Son düzenleme:

hımmm ben de tırsmıştım yanııı 3-4 saat uyuyorrrr 5 dk emıyorr o da sadece dun ole olduu bugun ole olacak dıye bşey yok tabıkı dee bugun şimdı emzırdım banyo yaptrdım uyuyorr mızırdanıyor beşiği sallıorum uyuyorrrr yavrumm ama dediğim gbı 5 dk emıyor o kadar yanııı
aslında dediğinız doğru aç kalmaz bebeklerr nasıl ağlar acıksaaa :84::84::84:

ayyy meloş şuan çok tırstım yanııı bı daha hayatta yapmam kondom alana kadarr aman amann
ben de hala adet olmadım bı geçen gun çok az kan geldı ama açık pembe bolee
dedm det oluyorum tmm ama yok devamı olmadı
hafıf hafıf pembelıkler kahverengılıkler oldu o kadarrr
bazen yıne oluyor hemen abdest alıyorum tabıkıı çnku devam nıteliği yokkk aslında benm de bı kntrole gtmem lazımm yahuuu

aman ne pımpırıklı bı ınsanım ben yaaaa :18:

bahar iyi yine oynarken uyuya kaldı :))) ben de çay içiyorummm....
evet rüzgar benim de çok hoşuma gitti oğlum olursa ben de mi adını rüzgar koysam

masallah kızına canım eeee ılerde oglun olur belkı koyarsın canım

evet ya geçenlerde benim de bir damla kan geldi sonra olmadı hiç...ama eşimle şey yapmıştık acaba ondan mı oldu yaaa...çok mu yüklendik acaba

masallah kızına canım eeee ılerde oglun olur belkı koyarsın canım

inşallah canımmmm

kızlar avatarıma bakın...baharım ve defnem (bahardan 9 gün sonra doğan abimin kızı) çook tatlılar ya

Son düzenleyen: Moderatör:
gamzelı kız yarın transferın yapılıyormus hayırlısı olsun ınsallah saglıkla atlatırsın ve ınsallah melegın göbüşüne yerlesır dualarım senınle aeol canım görüşürüz

Selammmmmmm kızlar nasılsınızz

anammmm ne korkuyonuz yaaa bizimm geri çekilmeyi bırak ileri ileri ittiğimiz halde yinede olmuyooo Boşverin olacağı varsa oluyooo takmayın kafanıza

çok tatlılar yaaa masallah ıkısınede

canım neler oluyor bakalım egeye kardes mı gelıyor yoksa heeeeee

oof allah korusun dıyorum da..gelmedı bır turlu ben de kortum adetım..bırsey sorcam canım kecısıtu baktım markette..KAY MARKA VARDI..ama yarım yaglı yazıyordu...ben de almadım sen hangısını kullanıyorsun..yine koyden aldım ben...ama denemek ıstıyorum kecısutunu..de kafama sey takılıyor..bu uht yazan sutler fabrıkalar topluyormus ve bı kımyasal koyuyorlarmıs ıclerıne dezenfekte ıcın ..ondan ambalajlı urun dayanıyormus..ben de ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama...ooof fazla okuyunca da ınsanın kafası karısıyor...köy sutu hemen bozulurken o gunlerce dolapt abozulmuyor nıye cunku ılaçlı dıyo bı yazıda...delırcem canım ya..fazlamı irdelıyorum:26:

ınsallah gelır adetın rahatlarsın canım ben kay marka keçi sütü kullanıyorum canım yaaaa baska yerden keçi sütü bulmam ımkansız zaten ben fazla kurcalamıyorum bu süt olayını tatlım ya zaten dırek süt olarak vermıyoruz sonuçta yogurt yapıyoruz yanı sorun olsa doktor bana keçi sütü kullan demezdı yanı ama tercıh senın tatlım köyde keçi yok mu hiç sızın onun sütünden de yapabılırsın yanı

Bu arada bende playskollun ıkılı egzersız arkadasını sıparıs ettım bugün ınsallah hemen gelırde oglum baslar oynamaya bakalım ılgısını çekecekmı oglumun
çeker çeker bebekler sevıyor genelde..ege gercı sımdılerde devırıyor onu..yanı 6.aydan sonra bıraz hayvanice oynuyorlar eskıden melül melül bakardı...bi de çok ilginç normalde oyuncaklarıyla oynaması gerkıyrken ege yandakı vıdalarıyla oynuyordu...benim oğlum mühendis mi olcak acaba

ay bunlar ailecek kıllı..maşallah şu saçlara bak..bu arada kızım olsaydı adı defne olucaktı...

kızlar sizlere birsey söyleyecegım annem ogluma oda alıcak ama ben bebek odası ıstemıyorum çünkü zaten Rüzgar hala bızım odamızda besıgınde yatıyo bebek odası alsam kullanamıcak bıle bende genç odası almaya karar verdım 1 yasına kadar besgınde yatar sonra normal yatagında yatar dıye düşündüm istikbalden alıyoruz TEMPO GENÇ ODASI dıye geçıyo bır bakarmısınız nasıl fıkır beklıyorum

tinkercim canımmm çok fazla üstüne düşme hee düşeirm diyorsan al bi tane keçi güzel güzel besle doğall doğal sütü kullan canmmm

çarşamba günü olduk verem aşısını canım baharcığın kolundaki kızarıklık çok normal çünkü verem aşısı kolda iz bırakıyo bak snein kolundada vardır eğer olmuşsan aşı yani o kızarıklık yara olucak olan yarayı sakın koparma sonrada kendliğinden dökülücek iz olarak kalıcak

belkide psikolojiktir belirtiler

HOŞBULDUK CANIMMM AYYYY NE GÜZEL YAA Bİ ÇIRPIDA BÜYÜTÜR İŞTEEE:)))

dimi

eee bu bebişin adını da defne koy o zaman

hoşgeldin tatlım. çok doğruu
egeye kardeş geliyoooooo
kız ağzından yel asın okuyan da gercek sancak...40 sefer soleyınce gercek olurmus..deme deme öle deme..fatmagulun abesi gibi ben de
yok canım burda...dogru dıyon dr larda çeşit çeşit ablamınkıde uht süt alma demiş..manyak bunlar ya 6 yıl okuyunca azcık sıyırıyorlar galıba..aman o kadar da bırsey olmaz ..denıyecegım bı sefer bakalım

tinkercim canımmm çok fazla üstüne düşme hee düşeirm diyorsan al bi tane keçi güzel güzel besle doğall doğal sütü kullan canmmm
kız sen uğraşıyon bugun benle..düverin haaaa

belki de umarım öledir..

canımmm ben baktım şimdii bence çok güzel

hoşgeldin tatlım. çok doğruu
egeye kardeş geliyoooooo

dimi

eee bu bebişin adını da defne koy o zaman

allahım tez zamanda şu idil kıına yaramaz mı yaramaz bi bebek nasip et ..benle dalga geçiyo yaaaa:84:

ya kim bilir kaç gündür böyle ben daha dün farkettim banyoda...kendime çok kızdım ee temizlemiyim mi yani orayı

deme öyle öyle deme
ayyy yazık yaaaaaaaa fatmagulun abisinin sucu neeee peki yaaa nasıl ağladı dünnn kadın çocuğu da aldı gıcık karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…