:18::18::18:evet bendede baş dönmesi oldu egedede olmuştu ondan garıpsedım
kız deli işte düzene gırmeye baslamıs 3 saat cok fazla degıl 3 saatı gecerse uyandır oğlunu..uyanmaz gercı..ben de egede ole yapıyordum..o zaten gece hıc aglamaz mırıldanız ben anlıyom o zaman acıktıgını kalkar emzırırım ..bakarım 5 dk sonra bırakmıs tekrar uyuyo bu surede hıc gozunu acmıyo..sabah bı baktım besıgınde acmıs gozlerını olece etrafa bakıyo ..normalde şakırdı uyanalım dıye pek bı usluydu..buyuyorlar canım..
5dk bır meme 5 dk. bır meme..ıkısını de emzırmek lazım...
selammm
bahar iyi yine oynarken uyuya kaldı :))) ben de çay içiyorummm....
evet rüzgar benim de çok hoşuma gitti oğlum olursa ben de mi adını rüzgar koysam
hımmm ben de tırsmıştım yanııı 3-4 saat uyuyorrrr 5 dk emıyorr o da sadece dun ole olduu bugun ole olacak dıye bşey yok tabıkı deebugun şimdı emzırdım banyo yaptrdım uyuyorr mızırdanıyor beşiği sallıorum uyuyorrrr yavrumm ama dediğim gbı 5 dk emıyor o kadar yanııı
aslında dediğinız doğru aç kalmaz bebeklerr nasıl ağlar acıksaaa :84::84::84:
ayyy meloş şuan çok tırstım yanııı bı daha hayatta yapmam kondom alana kadarr aman amann
ben de hala adet olmadım bı geçen gun çok az kan geldı ama açık pembe bolee
dedm det oluyorum tmm ama yok devamı olmadı
hafıf hafıf pembelıkler kahverengılıkler oldu o kadarrr
bazen yıne oluyor hemen abdest alıyorum tabıkıı çnku devam nıteliği yokkk aslında benm de bı kntrole gtmem lazımm yahuuu
aman ne pımpırıklı bı ınsanım ben yaaaa :18:
masallah kızınacanım eeee ılerde oglun olur belkı koyarsın canım
evet ya geçenlerde benim de bir damla kan geldi sonra olmadı hiç...ama eşimle şey yapmıştık acaba ondan mı oldu yaaa...çok mu yüklendik acaba
inşallah canımmmm
kızlar avatarıma bakın...baharım ve defnem (bahardan 9 gün sonra doğan abimin kızı) çook tatlılar ya
canım neler oluyor bakalım egeye kardes mı gelıyor yoksa heeeeee
Selammmmmmm kızlar nasılsınızz
anammmm ne korkuyonuz yaaa bizimm geri çekilmeyi bırak ileri ileri ittiğimiz halde yinede olmuyoooBoşverin olacağı varsa oluyooo takmayın kafanıza
oof allah korusun dıyorum da..gelmedı bır turlu ben de kortum adetım..bırsey sorcam canım kecısıtu baktım markette..KAY MARKA VARDI..ama yarım yaglı yazıyordu...ben de almadım sen hangısını kullanıyorsun..yine koyden aldım ben...ama denemek ıstıyorum kecısutunu..de kafama sey takılıyor..bu uht yazan sutler fabrıkalar topluyormus ve bı kımyasal koyuyorlarmıs ıclerıne dezenfekte ıcın ..ondan ambalajlı urun dayanıyormus..ben de ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama...ooof fazla okuyunca da ınsanın kafası karısıyor...köy sutu hemen bozulurken o gunlerce dolapt abozulmuyor nıye cunku ılaçlı dıyo bı yazıda...delırcem canım ya..fazlamı irdelıyorum:26:
hoşgeldin tatlım.çok doğruu
egeye kardeş geliyoooooo
çeker çeker bebekler sevıyor genelde..ege gercı sımdılerde devırıyor onu..yanı 6.aydan sonra bıraz hayvanice oynuyorlar eskıden melül melül bakardı...bi de çok ilginç normalde oyuncaklarıyla oynaması gerkıyrken ege yandakı vıdalarıyla oynuyordu...benim oğlum mühendis mi olcak acabaBu arada bende playskollun ıkılı egzersız arkadasını sıparıs ettım bugün ınsallah hemen gelırde oglum baslar oynamaya bakalım ılgısını çekecekmı oglumun
evet ya geçenlerde benim de bir damla kan geldi sonra olmadı hiç...ama eşimle şey yapmıştık acaba ondan mı oldu yaaa...çok mu yüklendik acaba
inşallah canımmmm
kızlar avatarıma bakın...baharım ve defnem (bahardan 9 gün sonra doğan abimin kızı) çook tatlılar ya
oof allah korusun dıyorum da..gelmedı bır turlu ben de kortum adetım..bırsey sorcam canım kecısıtu baktım markette..kay marka vardı..ama yarım yaglı yazıyordu...ben de almadım sen hangısını kullanıyorsun..yine koyden aldım ben...ama denemek ıstıyorum kecısutunu..de kafama sey takılıyor..bu uht yazan sutler fabrıkalar topluyormus ve bı kımyasal koyuyorlarmıs ıclerıne dezenfekte ıcın ..ondan ambalajlı urun dayanıyormus..ben de ıstemıyorum dogal olsun ıstıyorum ama...ooof fazla okuyunca da ınsanın kafası karısıyor...köy sutu hemen bozulurken o gunlerce dolapt abozulmuyor nıye cunku ılaçlı dıyo bı yazıda...delırcem canım ya..fazlamı irdelıyorum:26:
meloj sen verem aşısını ne zaman yaptırdın ? biz 17 ocakta yaptırmışız ilk aşısını ...şimdi baharımın kolunda kocaman bir kızarıklık var...dün nasıl canım sıkıldı var yaaa anlatamam
:18::18::18:evet bendede baş dönmesi oldu egedede olmuştu ondan garıpsedım
kız deli işte düzene gırmeye baslamıs 3 saat cok fazla degıl 3 saatı gecerse uyandır oğlunu..uyanmaz gercı..ben de egede ole yapıyordum..o zaten gece hıc aglamaz mırıldanız ben anlıyom o zaman acıktıgını kalkar emzırırım ..bakarım 5 dk sonra bırakmıs tekrar uyuyo bu surede hıc gozunu acmıyo..sabah bı baktım besıgınde acmıs gozlerını olece etrafa bakıyo ..normalde şakırdı uyanalım dıye pek bı usluydu..buyuyorlar canım..
5dk bır meme 5 dk. bır meme..ıkısını de emzırmek lazım...
selammm
HOŞBULDUK CANIMMM AYYYY NE GÜZEL YAA Bİ ÇIRPIDA BÜYÜTÜR İŞTEEE:)))
çeker çeker bebekler sevıyor genelde..ege gercı sımdılerde devırıyor onu..yanı 6.aydan sonra bıraz hayvanice oynuyorlar eskıden melül melül bakardı...bi de çok ilginç normalde oyuncaklarıyla oynaması gerkıyrken ege yandakı vıdalarıyla oynuyordu...benim oğlum mühendis mi olcak acaba
ay bunlar ailecek kıllı..maşallah şu saçlara bak..bu arada kızım olsaydı adı defne olucaktı...
kız ağzından yel asın okuyan da gercek sancak...40 sefer soleyınce gercek olurmus..deme deme öle deme..fatmagulun abesi gibi ben dehoşgeldin tatlım.çok doğruu
egeye kardeş geliyoooooo
yok canım burda...dogru dıyon dr larda çeşit çeşit ablamınkıde uht süt alma demiş..manyak bunlar ya 6 yıl okuyunca azcık sıyırıyorlar galıba..aman o kadar da bırsey olmaz ..denıyecegım bı sefer bakalımınsallah gelır adetın rahatlarsın canım ben kay marka keçi sütü kullanıyorum canım yaaaa baska yerden keçi sütü bulmam ımkansız zaten ben fazla kurcalamıyorum bu süt olayını tatlım ya zaten dırek süt olarak vermıyoruz sonuçta yogurt yapıyoruz yanı sorun olsa doktor bana keçi sütü kullan demezdı yanı ama tercıh senın tatlım köyde keçi yok mu hiç sızın onun sütünden de yapabılırsın yanı
kız sen uğraşıyon bugun benletinkercim canımmm çok fazla üstüne düşme hee düşeirm diyorsan al bi tane keçi güzel güzel besle doğall doğal sütü kullan canmmm
çarşamba günü olduk verem aşısını canım baharcığın kolundaki kızarıklık çok normal çünkü verem aşısı kolda iz bırakıyo bak snein kolundada vardır eğer olmuşsan aşı yani o kızarıklık yara olucak olan yarayı sakın koparma sonrada kendliğinden dökülücek iz olarak kalıcak
belkide psikolojiktir belirtiler
kızlar sizlere birsey söyleyecegım annem ogluma oda alıcak ama ben bebek odası ıstemıyorum çünkü zaten rüzgar hala bızım odamızda besıgınde yatıyo bebek odası alsam kullanamıcak bıle bende genç odası almaya karar verdım 1 yasına kadar besgınde yatar sonra normal yatagında yatar dıye düşündüm istikbalden alıyoruz tempo genç odası dıye geçıyo bır bakarmısınız nasıl fıkır beklıyorum
hoşgeldin tatlım.çok doğruu
egeye kardeş geliyoooooo
ınsallah gelır adetın rahatlarsın canım ben kay marka keçi sütü kullanıyorum canım yaaaa baska yerden keçi sütü bulmam ımkansız zaten ben fazla kurcalamıyorum bu süt olayını tatlım ya zaten dırek süt olarak vermıyoruz sonuçta yogurt yapıyoruz yanı sorun olsa doktor bana keçi sütü kullan demezdı yanı ama tercıh senın tatlım köyde keçi yok mu hiç sızın onun sütünden de yapabılırsın yanı
tinkercim canımmm çok fazla üstüne düşme hee düşeirm diyorsan al bi tane keçi güzel güzel besle doğall doğal sütü kullan canmmm
çarşamba günü olduk verem aşısını canım baharcığın kolundaki kızarıklık çok normal çünkü verem aşısı kolda iz bırakıyo bak snein kolundada vardır eğer olmuşsan aşı yani o kızarıklık yara olucak olan yarayı sakın koparma sonrada kendliğinden dökülücek iz olarak kalıcak
belkide psikolojiktir belirtiler
dimi
eee bu bebişin adını da defne koy o zaman
kız ağzından yel asın okuyan da gercek sancak...40 sefer soleyınce gercek olurmus..deme deme öle deme..fatmagulun abesi gibi ben de
yok canım burda...dogru dıyon dr larda çeşit çeşit ablamınkıde uht süt alma demiş..manyak bunlar ya 6 yıl okuyunca azcık sıyırıyorlar galıba..aman o kadar da bırsey olmaz ..denıyecegım bı sefer bakalım
kız sen uğraşıyon bugun benle..düverin haaaa
belki de umarım öledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?