Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
üzülme hiç olmıycak diye bişe yokki herkesin yumurtalıkları farklıdır belki seninkide yavaş çalışıyordur
allah yazdıysa alnımıza olacaktr inş

zaten tek avutum o anneminde 5 yıl sonra olmuş. hiç korunmadan 5 yıl geçirmiş yani Rabbim hayırlısını versin

Evet,ben de aynı şeyi düşünüyorum sürekli çalışamam ben öyle.Ovulasyon testi mi aldın ordan mı biliyorsun henüz gününün gelmediğini?

Tamam bu işin biri de biiirrr bini de biiirrrr;ama biz sadece bir kez deneyebildik yaa;sanmıyorum o kadar ballı olduğumu.

canım hergün denedik gün aşırı denedik noldu? yine tutmadı yine olmadı eğer Rabbim onu sana yazmışsa zaten 1 gündede olur şimdiden hemen umutsuzluğa kapılma lmaz: hiç belli olmaz valla ben senin adına umutluyum zemuszemus

ölüyorum meraktanda test negatif çıktı bide belirtim yok bugun sqadece kaşıntı başladı

canım bence cuma kan testi yap benim arkadaşım şu günü gelmeden yapılan testlerden yaptı çıkmamıştı aynı gün prediktörle tekrar yaptı açık pembe çıktı ikinci çizgi şuan 10 haftalık hamile canım benim

Evet,ben de aynı şeyi düşünüyorum sürekli çalışamam ben öyle.Ovulasyon testi mi aldın ordan mı biliyorsun henüz gününün gelmediğini?

hep çalıştımda ne oldu hepsı bosa gıttı artık ne zaman canım ısterse o zaman çalışıcam evet canım test aldım ordan bakıyorum işte duruma daha gelmedı görünüyo bakalım kısmet artık

Tamam bu işin biri de biiirrr bini de biiirrrr;ama biz sadece bir kez deneyebildik yaa;sanmıyorum o kadar ballı olduğumu.

canım benim bi arkadaşım var. hamile kaldı ne kadar beklediniz diye sordum. aslında tam olarak istemedik dedi kazaylamı oldu dedim kazaylada olmadı dedi eee nasıl oldu istediniz mi istemediniz mi dedim. sadece 1 kere korunmasız ilişkide bulunmuşlar ve hamile kalmış. belli olmaz canım ne olacağı.

İyi yapmışsın önümüzdeki ay bende alacağım.Türkiye'deki fiyatlarını bilmşyorum ama;malum ABD'Deyken ucuz ucuz alıyordum.Kaç tanesini ne kadara aldın canımcım?

Onlarla ilgli çok ilginç anılarımlar benim.. Prediktörle yaptıgım testlerde gebe çıkıyorum peşine kan testi yaptırmaya gidiyorum negetif. Ne zmn alsam hep yanlış testemi denk gelir bi insan ya :):tomato:

Ya,tabi bu işler şans ama ben de eşimde sağlıklı mıyız değil miyiz bilmiyoruz.Bir araya gelemiyoruz ki hiç,fırsat bulup da doktora gitsek ama önümüzdeki ay olmazsa o bir yerlere gitmeden doktoru bir ziyaret edelim istiyoum.
Yaa,bu arada ilk kez giden arkadaşlaara sormak istşiyorum doktor ne gibi muayeneler yapıyor?Ondan da tırsmıyor değilim hani kafamçokkarıştı

İyi yapmışsın önümüzdeki ay bende alacağım.Türkiye'deki fiyatlarını bilmşyorum ama;malum ABD'Deyken ucuz ucuz alıyordum.Kaç tanesini ne kadara aldın canımcım?

canım yanlış anlamdıysam ovilasyon testinden bahsediyorsunuz sanırım yardımcı olmak için konuşmanıza maydonoz oldum gibi oldu ama eczanelerde medi smart markalı ovilasyon testi satılıyor 5 kit var içinde 28.00 tl fiyatıda bitanem

Onlarla ilgli çok ilginç anılarımlar benim.. Prediktörle yaptıgım testlerde gebe çıkıyorum peşine kan testi yaptırmaya gidiyorum negetif. Ne zmn alsam hep yanlış testemi denk gelir bi insan ya :):tomato:

kıyamam sana canım ya en iyisi kan testi walla

bişi yok onda ya alttan muane oluyosun sonra regll döneminde hormon testleri yapılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…