Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

haklısın cnm cok saol ya..wallahı bu 18 ayın 6 ayı vajınusmusla mucadele...6 ay korunmayla gectii ..6 aydr da beklıom boleeee....bu kadınların çilesiii.(((((çevremdekı cou ewlı ark hamıle kaldı benden sonraaa ınsan imrenıyor..((((

hayırlısı bakalımmm
bıraz daha bekle ve kanda baktr
benım 4 gun geçmişti ıdararda negatıftı
10 gun geçtı kanda baktrdım kı hamılyımmmm

ah canim cok zor donemler atlatmissin 6 ay vajinusmusla mucadele ettin demek! 6 ay dile kolay...
dedigim gibi kafana takmazsan eger cok cabuk hamile kalirsin....kaç gun gecikti adetin?

ah canim cok zor donemler atlatmissin 6 ay vajinusmusla mucadele ettin demek! 6 ay dile kolay...
dedigim gibi kafana takmazsan eger cok cabuk hamile kalirsin....kaç gun gecikti adetin?

ewet cnm ya ustelık kendmde asamadm anakarada bı dr 3 gunde hallettı saolsun....ama zordu o günler..ben 7 yıllık bir flortten sonra ewlendm cok şaşrdm basaramadıkça.12 sınde olmalıydm ben işte 3 gun olmuşş....gökçenın çıkmamış 4. gun az önce oyle yazdı..umarım benm de vardrı..(((

kızlar acil cvp verin ltf adetime on gün var ama pembe leke geldi dün dr gittim muayene etti pko olabilir dedi ama kasıklarımda hafif ağrı var benim adetin üçüncü günü tekrar gel dedi sizce ne olabilir

gökçe sana bırsey sorsam cnm cvplarsan cok sewncm..4 gun geçince negatif demişşsn..dr un gec dollenme falan demişmıydı cnm???geç yumurtlama olayın falan var mıydı yanı ????adetlerın kaç gundeydii

olabiliyo canim iste malesef...ama geçmişte kaldı o aşmışsın artık öyle bir sorunun yok...
umutlanma yine de hamile değilsen eğer üzülürsün...
bir kaç gün sonra tekrar bir test yap..inşallah hamilesindir...bize haber vermeyi unutma canım

kızlar acil cvp verin ltf adetime on gün var ama pembe leke geldi dün dr gittim muayene etti pko olabilir dedi ama kasıklarımda hafif ağrı var benim adetin üçüncü günü tekrar gel dedi sizce ne olabilir

olabilir mi? kesin bişey demedi mi? valla bilemedim doktor bile emin değilse bize laf düşmez

ay umutlaanırım ben şımdııııııııııı

ay canımmm olur inşallah kız

:87:kızlar oğlumun uykusu geldı ben kaçıyorum

hşçakallll :80::80::80:

gökçe sana bırsey sorsam cnm cvplarsan cok sewncm..4 gun geçince negatif demişşsn..dr un gec dollenme falan demişmıydı cnm???geç yumurtlama olayın falan var mıydı yanı ????adetlerın kaç gundeydii

evet benım 1hafta geç dollenmem vardıı şekerımmm
32gunde 1 adet oluyordum ben

ufffffffffff uçağa bınmekten nefret edıyıorum ve çok korkuyorum haftaya salı allah nasıp ederse yıne bıneceğim ve gunlerdır ruyalarımda uçak goruyorum korkuyorum uaynıorum bugun yıne olke bı ruya gordum dudaklarım uçuk içinde yaaaa

hepinize ayrı ayrı tskr ederım kızlar olsada olmasada muhakkak topiğe grp haber werııcem..Allah bebişlerınızı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsin inşallah...ıyı aksamlar:)))

ultrasyon sonucu pko çıktı ama ordaki dr gebeliğe engel değil dedi çok küçükmüş ama asıl sonuç kan tahlilinde olurmuş pko olup olmadığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…