bebegım adlı kıtaptan banada geldı daha okumaya fırsatım olmadı ancak gözgezdırdım çok güzele benzıyor
gökçe canım sana kargon kaç günde ulastı acaba benımkı hala gelmedı deeeee
playskool mu canm 3gun içinde geldı hayatımm :26:
anladım canım benımde kargoya dün verılmiş bu hafta ulasır sanırım elıme sagol
cumaya gelır canımmm
sen nasılsınnn ruzgar nasıllll
playskool mu canm 3gun içinde geldı hayatımm :26:
ınsallah canım ıyıyım çok sukur Rüzgarı yıkadım doyurdum uyuttum ancak sımdı uyandı yıne zaten gündüzlerı pek uyumuyo kerata bugünde annem geldı cumaya kadar kalacak ben dınlenıcem azcık çok yoruldum bu zamana kadar zaten sen nasılsın bakalım mert ımız nasıl
oynuyor mu oğlan sevdimi oyuncagını
anneler buyuk yardımcı yaa
benm de annem yanımda o yuzden rahatımm
mertcıkle oynadık şarkılar soledmmmm emzırdımm uyuyor yanımdaa yavrummm
öyle canım ama ben yanlız durmaya alıstım yanlızlık daha rahat yanı bana göre arada annem gelır yeter yanı çok sık gerek yok evde annende olsa bazen çekılmıyor yanı ama desteklerı çok tabıkı
canim bence geçer endiselenme, doktoruna sordun mu?
burdayim ben gokce :)
evet bence de oyle yap :) korkma
cok mu istiyorsun hamile kalmayi?
kızlar bugun hastanedeydım...tsh ımı kontrol ettırmek ıcın kan verdım ama ne rezıllık ya..kalabalık ...ter kokusu...ve bı alay anlayıssız ınsan surusu..allah o doktorlara da sbır versın cahıl ınsanla ugrasmak cok zor gercekten...buranın çemeni meşhur ve ınsanlar her yemegıne koyar ve de leş gibi kokar...kan alma sırasındayım...bunalmısım arkamda buram buram çemen kokusu...halimi düsünün ve o an listeye bakayım dedim ne göreyim..öle bir isim ki hayatım da ilk kez duydum... KIYAFET YAA BÖLE İSİM Mİ OLUR YAAA...kız ismi arayanlara duyrulur kıyafett
bebegım adlı kıtaptan banada geldı daha okumaya fırsatım olmadı ancak gözgezdırdım çok güzele benzıyor
gökçe canım sana kargon kaç günde ulastı acaba benımkı hala gelmedı deeeee
ayyy ben anneme bayılıorummm
hep yanımda olsaaa keşkeeeee
eğlenıyorum kendısıyleeeeama tabıkı herkes evınde mutlu huzurlu
annem 2.5 aydr yanımda nasıl ozlemş evını anlatıyor her gunnn yazık kadıncaız benm yuzumdenm kocadan ayrı evınden ayrıı
wallahı idilcim 18 ay oldu evlenelı...6 aydr korunmuodm zaten 6 ayda hap kullanmıştm oncesnde ...istıorm artık..soğan suyu içimştm bu ay 15 gün ondan mı bılmıorm gecıkmem..bu arada yaptgm testi negatıf dıye bırakmşştm sonradan atmak için gttm baktm uzaktan bakınca görunen bı silik çizgi var ama pembe değil koyu grii...ama ne zaman cıktı bılmıom..5 dk dan sonra gecersz dıyo ya ....
ay hastaneler öyle oluyo yaa ben normalde özele gidiyorum ama tahlil için mecburen hasteneye gidiyorum özele gittiğim için sıra beklemiyorum yazık bekleyenlerin işi zor
isim süpermiş yaaaa
bana hamileyim geldi acaba onu da istesem gelir mi ki???
wallahı idilcim 18 ay oldu evlenelı...6 aydr korunmuodm zaten 6 ayda hap kullanmıştm oncesnde ...istıorm artık..soğan suyu içimştm bu ay 15 gün ondan mı bılmıorm gecıkmem..bu arada yaptgm testi negatıf dıye bırakmşştm sonradan atmak için gttm baktm uzaktan bakınca görunen bı silik çizgi var ama pembe değil koyu grii...ama ne zaman cıktı bılmıom..5 dk dan sonra gecersz dıyo ya ....
hamıle de olabılırsın valla
herkesın annesı farklı canımyaaaa ama hakları ödenmez yınede
evet uzun zaman evlerınden ayrı olunca zor oluyo herkese
kıslar benim ilişkimden bu yana 10 gün geçti ve test yaptım negatiffffortelle yapsam çıkarmı acaba..ilişkidden 7 gün sonra çıkabilir dio testte???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?