Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cumaya gelır canımmm
sen nasılsınnn ruzgar nasıllll

ınsallah canım ıyıyım çok sukur Rüzgarı yıkadım doyurdum uyuttum ancak sımdı uyandı yıne zaten gündüzlerı pek uyumuyo kerata bugünde annem geldı cumaya kadar kalacak ben dınlenıcem azcık çok yoruldum bu zamana kadar zaten sen nasılsın bakalım mert ımız nasıl

anneler buyuk yardımcı yaa
benm de annem yanımda o yuzden rahatımm
mertcıkle oynadık şarkılar soledmmmm emzırdımm uyuyor yanımdaa yavrummm

oynuyor mu oğlan sevdimi oyuncagını

valla pek daha çözemedı ama yavaş yavaş sanırımm
bazen bakıorr guluyor bazen de hıç umursamıyorrrr alın benı kucağınıza dıyorr alıyoruzzz
bakalımm ılerleyen zamanlarda goreeğizzz ama hoş bır oyuncak

anneler buyuk yardımcı yaa
benm de annem yanımda o yuzden rahatımm
mertcıkle oynadık şarkılar soledmmmm emzırdımm uyuyor yanımdaa yavrummm

öyle canım ama ben yanlız durmaya alıstım yanlızlık daha rahat yanı bana göre arada annem gelır yeter yanı çok sık gerek yok evde annende olsa bazen çekılmıyor yanı ama desteklerı çok tabıkı

kıslar benim ilişkimden bu yana 10 gün geçti ve test yaptım negatifff fortelle yapsam çıkarmı acaba..ilişkidden 7 gün sonra çıkabilir dio testte???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Son düzenleme:

ayyy ben anneme bayılıorummm
hep yanımda olsaaa keşkeeeee
eğlenıyorum kendısıyleeee ama tabıkı herkes evınde mutlu huzurlu
annem 2.5 aydr yanımda nasıl ozlemş evını anlatıyor her gunnn yazık kadıncaız benm yuzumdenm kocadan ayrı evınden ayrıı

canim bence geçer endiselenme, doktoruna sordun mu?

burdayim ben gokce :)

evet bence de oyle yap :) korkma
cok mu istiyorsun hamile kalmayi?

wallahı idilcim 18 ay oldu evlenelı...6 aydr korunmuodm zaten 6 ayda hap kullanmıştm oncesnde ...istıorm artık..soğan suyu içimştm bu ay 15 gün ondan mı bılmıorm gecıkmem..bu arada yaptgm testi negatıf dıye bırakmşştm sonradan atmak için gttm baktm uzaktan bakınca görunen bı silik çizgi var ama pembe değil koyu grii...ama ne zaman cıktı bılmıom..5 dk dan sonra gecersz dıyo ya ....

ay hastaneler öyle oluyo yaa ben normalde özele gidiyorum ama tahlil için mecburen hasteneye gidiyorum özele gittiğim için sıra beklemiyorum yazık bekleyenlerin işi zor
isim süpermiş yaaaa

bebegım adlı kıtaptan banada geldı daha okumaya fırsatım olmadı ancak gözgezdırdım çok güzele benzıyor

bana hamileyim geldi acaba onu da istesem gelir mi ki???

gökçe canım sana kargon kaç günde ulastı acaba benımkı hala gelmedı deeeee

perşembe sipariş ettim pazartesi günü geldi

herkesın annesı farklı canımyaaaa ama hakları ödenmez yınede
evet uzun zaman evlerınden ayrı olunca zor oluyo herkese

hamıle de olabılırsın valla

istersen esinin adına sıparıs et belkı öyle gelır canım

Son düzenleme:

anladim canim daha erken 6 ay, demesi kolay biliyorum :) ben de hamile kalmadan once cok sabirsizdim niye olmuyo niye hamilekalamiyorum diye kafama cok takiyordum 5 ay sonra hamile kaldim...demek silik bir çizgi cikti...bence canim sen bir kac gun bekle tekrar bir test yap...ama stres yapma, bak streste adet geciktirir benden soylemesi.... takma kafaya

hamıle de olabılırsın valla

ahh keşke gökçee..sevınıodm adetlerım duzenlı diye ilk defa şaştı bole..((((annemle telde konstm bgn ruyasnda ben dr gtmişim..ıkız hamileymişim ole anlatıo cnm bnm..haberıde yokkkkk...(((demedmde moralı bozulmasın dıye..(((((

herkesın annesı farklı canımyaaaa ama hakları ödenmez yınede
evet uzun zaman evlerınden ayrı olunca zor oluyo herkese

ne guzel anneleriniz yaninizda demek...benim annem calistigi için yanima gelemiyo ama her hafta goruyorum hergun telefonda gorusuyoruz...yeni evime tasinayim o zaman hergun gorurum annecigimiii
annemden ayri kaldiktan sonra anladim annemin kiymetini...ha birde dogumda o sancilari cekerken :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…