tskr ederım cnm ...bulundgm ilçedekı hastane de yapmıyorlar...kitleri yokmuşşşşşş daha öncede gtmşştm oyle demişlerdiii....30.gun muhakkak olurdm ben satım 11 şubat...tamam subat 28 cekıyo 12 sinde olmalıydm...akıntım çok ya regl belırtılerımı olmam gereken gun yaşadm ama gelmedii..ilk defa bu ay göğüslerımde acımadı ....adetımı beklıodm aslında gelmemesıne şaşrdm.....((
bazılarının cok gec cıkarmış bılemıorm ama olsa cıkmalımıydı sence::???
yazık bu ıbrahım tatlıses e de yaaa
çoluğu çocuğu perişan beklıyorr allahım tum hastalara acıl şifalar versınn
off ne sıkıcı bi gün yaaa
kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrrrrrrrrrrrrrrr emişiyoruzz bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
olabilir canim, biraz daha bekle...tekrar bir idrar testi yap.. ha yine negatif cikarsa bir doktora git derim belki kist filan vardir...
normal doğum yaptım ve basınçtan dolayı bebeğimin kafası uzun oldu.uzunluk azaldı ama tam olarak geçmedi hala uzun.bilgisi olan varmı nezaman geçer çok endişeliyim
nıye kımse yazmıorrrr :44::44::44:
tamam cnm yedek almşştm bırtane daha haftasonuna kdr beklıyım olmazsam yapiim..yoksada go to the doctor.(((((
canim bence geçer endiselenme, doktoruna sordun mu?
burdayim ben gokce :)
evet bence de oyle yap :) korkma
cok mu istiyorsun hamile kalmayi?
evetttt uyudukk emiştikkkkkk vee şimdı de koltuğumuzda oyuncaklarımıza bakacağımıza perdelere bakıoruzzzzz
nerdesınızzz gusellerrrrrrrrrrrrrrrrr
maşallah benim yolumdan devam ediyorsun kuzu
ayy kızlarrr tınker ın dediği yere uye olmuştum bu annelık akademısıneee
bana kıtap gndermişler 5tl kargo parası verdım sadeceeee çok sevndım yaaaaa :92::92:
doktorum geçer buyudukçe dedi ama.nebiliyim uzuluyorum inşallah geçer
maşallah benim yolumdan devam ediyorsun kuzu
evet evet bana da geldi çok güzel demi...ben bu kadının anaokulu ile ilgili bi kitabını da almıştım bedava..bırde çocugunuzun yetenegını keşfedin diye..o süper ...
bu arada herkese merhabalar..gecmısı okudum allahtan fazla ılerlememıs bugun..
uzulme canim, kafatasi yerine oturmamistir normal yani....
hosgeldin tinker hanim: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?