Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

olabilir canim, biraz daha bekle...tekrar bir idrar testi yap.. ha yine negatif cikarsa bir doktora git derim belki kist filan vardir...

yazık bu ıbrahım tatlıses e de yaaa

çoluğu çocuğu perişan beklıyorr allahım tum hastalara acıl şifalar versınn

evet yazık yaa adama çok sevmezdim ama Allah korusun

off ne sıkıcı bi gün yaaa

evet canım yaa benim de içim sıkılıyor offffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff

kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrrrrrrrrrrrrrrr emişiyoruzz bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kolay gelsin sizeee

evetttt uyudukk emiştikkkkkk vee şimdı de koltuğumuzda oyuncaklarımıza bakacağımıza perdelere bakıoruzzzzz

nerdesınızzz gusellerrrrrrrrrrrrrrrrr

normal doğum yaptım ve basınçtan dolayı bebeğimin kafası uzun oldu.uzunluk azaldı ama tam olarak geçmedi hala uzun.bilgisi olan varmı nezaman geçer çok endişeliyim

normal doğum yaptım ve basınçtan dolayı bebeğimin kafası uzun oldu.uzunluk azaldı ama tam olarak geçmedi hala uzun.bilgisi olan varmı nezaman geçer çok endişeliyim

canim bence geçer endiselenme, doktoruna sordun mu?

nıye kımse yazmıorrrr :44::44::44:

burdayim ben gokce :)

tamam cnm yedek almşştm bırtane daha haftasonuna kdr beklıyım olmazsam yapiim..yoksada go to the doctor.(((((

evet bence de oyle yap :) korkma
cok mu istiyorsun hamile kalmayi?

evetttt uyudukk emiştikkkkkk vee şimdı de koltuğumuzda oyuncaklarımıza bakacağımıza perdelere bakıoruzzzzz

nerdesınızzz gusellerrrrrrrrrrrrrrrrr

ya ben burlardayım ama çok kalabalık o yüzden pek bakamıyorum.
bizde eşimle netten bakıyoruz25 nisan 29 nisana rası girdim iznimi işte haftasonıundan gideriz ankaraya hem ultrasona giricez hemde alışveriş yapıcaz.hem kızmıza hem kendime birşeyler bakıcam boluda çok fazla çeşit yok o yüzden oraya gitmişken kalıcaz 3-4 gün alabildiğimizi alıcak bebek arabaları fln çok pahalı normalde internetten bakıyorum kraft 800-850 iken burda 1.000 den başlatıyorlar

maşallah benim yolumdan devam ediyorsun kuzu

ayy kızlarrr tınker ın dediği yere uye olmuştum bu annelık akademısıneee
bana kıtap gndermişler 5tl kargo parası verdım sadeceeee çok sevndım yaaaaa :92::92:

evet evet bana da geldi çok güzel demi...ben bu kadının anaokulu ile ilgili bi kitabını da almıştım bedava..bırde çocugunuzun yetenegını keşfedin diye..o süper ...

bu arada herkese merhabalar..gecmısı okudum allahtan fazla ılerlememıs bugun..

doktorum geçer buyudukçe dedi ama.nebiliyim uzuluyorum inşallah geçer

uzulme canim, kafatasi yerine oturmamistir normal yani....

hosgeldin tinker hanim: )

kızlar bugun hastanedeydım...tsh ımı kontrol ettırmek ıcın kan verdım ama ne rezıllık ya..kalabalık ...ter kokusu...ve bı alay anlayıssız ınsan surusu..allah o doktorlara da sbır versın cahıl ınsanla ugrasmak cok zor gercekten...buranın çemeni meşhur ve ınsanlar her yemegıne koyar ve de leş gibi kokar...kan alma sırasındayım...bunalmısım arkamda buram buram çemen kokusu...halimi düsününve o an listeye bakayım dedim ne göreyim..öle bir isim ki hayatım da ilk kez duydum...KIYAFETYAA BÖLE İSİM Mİ OLUR YAAA...kız ismi arayanlara duyrulur kıyafett

bebegım adlı kıtaptan banada geldı daha okumaya fırsatım olmadı ancak gözgezdırdım çok güzele benzıyor

ben de geldım oğlumla oynadımmm 1.5 saattt
netten kuzenımle konuştu hattaaa
snracığıma hzuursuz olduu emzırdım göğsümde uyudu yerıne koydum şimdıkk

gökçe canım sana kargon kaç günde ulastı acaba benımkı hala gelmedı deeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…