ultrasyon sonucu pko çıktı ama ordaki dr gebeliğe engel değil dedi çok küçükmüş ama asıl sonuç kan tahlilinde olurmuş pko olup olmadığı
sence yerleşme kanaması olabilir mi on gün öncevalla bilemedim canım :26:
valla bilemedim canım :26:
nerye gıdeceksın ki?
sence yerleşme kanaması olabilir mi on gün önce
ist a hayatımm 1saat 45 dk pofffffffffffffffffffffffffffffff
olur canım hamileyken benim de çok canım sıkılırdı...bebeğim doğsada ona baksaydım derdim..:)
bilemiyorum canım
vayyyy paris-istanbul 3 saat kızzz
ay bilmiyorum ki yaa nugün nedense canım çok sıkılıyor vakit geçmiyor ne biliyim yaa acıktım galiba bide ayy bebeğim canım kızım olsa hiç sıkılmam ben yaa sağsalim olsunda ankarada oturan yok dimi aranızda orda hangi labaratuara gideceğime karar veremedik doktorumuzlada görüşücez kafamızdada 1-2 yer vfar yakın arkadaşların gittiği
kızlar merhaba.en son 7 şubatta adet oldum. bugün de kan testi ysptırdım ama sonuş negatif çıktı. benim adet düzenlerim 35 günde bir. Sizce kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Biraz moralim bozuldu da. Bir de geç döllenme olunca ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim.rhaba.
canm ben anklıyım doğma buyumeeee
en ıyı lab. duzen lab.dır ama bıraz pahalıdır şekerım haberın olsunn
kızlar ben daha yeni hamileyim 6 haftalık..suan izmirdeyim ailem istanbulda..ucakla gıtsem bı sakıncası olur mu bebege?
,selam kızlarrrr
ay çok özledim sizi ben yaaa..benim minik kuşlar bi rahat vermediler sizlerle doya doya sohbet etmeye gelemedim.. henüz düzene giremedik... ama çok şükür iyiyiz..sadece kaka yapamıyorlar 2-3 gün..çok canları yanıyor..ama mama da yedikleri için normalmiş..
en kısa sürede aranızda olmayı istiyorum..
sizleri çok seviyorum..
selam kızlarrrr
ay çok özledim sizi ben yaaa..benim minik kuşlar bi rahat vermediler sizlerle doya doya sohbet etmeye gelemedim.. henüz düzene giremedik... ama çok şükür iyiyiz..sadece kaka yapamıyorlar 2-3 gün..çok canları yanıyor..ama mama da yedikleri için normalmiş..
en kısa sürede aranızda olmayı istiyorum..
sizleri çok seviyorum..
Naz ve Öykü
Eki Görüntüle 159565
Tuna
Eki Görüntüle 159566
Naz
Eki Görüntüle 159567
Tuna
Eki Görüntüle 159568
Naz ve Babacık oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 159569
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?