Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olur canım hamileyken benim de çok canım sıkılırdı...bebeğim doğsada ona baksaydım derdim..:)

ay bilmiyorum ki yaa nugün nedense canım çok sıkılıyor vakit geçmiyor ne biliyim yaa acıktım galiba bide ayy bebeğim canım kızım olsa hiç sıkılmam ben yaa sağsalim olsunda ankarada oturan yok dimi aranızda orda hangi labaratuara gideceğime karar veremedik doktorumuzlada görüşücez kafamızdada 1-2 yer vfar yakın arkadaşların gittiği

canm ben anklıyım doğma buyumeeee
en ıyı lab. duzen lab.dır ama bıraz pahalıdır şekerım haberın olsunn

kızlar ben daha yeni hamileyim 6 haftalık..suan izmirdeyim ailem istanbulda..ucakla gıtsem bı sakıncası olur mu bebege?

kızlar merhaba.en son 7 şubatta adet oldum. bugün de kan testi ysptırdım ama sonuş negatif çıktı. benim adet düzenlerim 35 günde bir. Sizce kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Biraz moralim bozuldu da. Bir de geç döllenme olunca ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim.rhaba.

cnm ben de 33 gunde 1 adetr olan bırıydımm
nısan ın 20sı son adet tarıhımdıı mayısın sonunda kan tahlılı yaptrmıştım o da negatıftı ama yıne adet olmadık alla allaa dedık nıye bole uzadıkı acaba dedık adetımden 10 gun gheçtı ıdrar yollarımda da ılthp. vardı kan tahlılı de vermem gerekıordu eşim betaya da bakılsın demiş bakıldı ve hamıiş olduğumu oğrendımm .. artı bende de geç dollenme oldu ve bşeycık olmadııı en gusel şeyyyy oldu aslında nur topu gbı bı oğluşum olduuuuu

canm ben anklıyım doğma buyumeeee
en ıyı lab. duzen lab.dır ama bıraz pahalıdır şekerım haberın olsunn

bizde onu duyduk canım ya bankanın fayadaları özel sağlık sigortam var 2.000 Tl kadra karşılıyor özel muayene fln muayene 150 tl burda 10 defa gitsem 1.500 500 tl de düzenen veririm diye düşündüm bu kadar çalışıyorum biraz faydalanayım dimi

kızlar ben daha yeni hamileyim 6 haftalık..suan izmirdeyim ailem istanbulda..ucakla gıtsem bı sakıncası olur mu bebege?

hayırlı olsun canım doktoruna sor istersen normalde bir sıkıntı olmaması lazım ama ilk 3 ay da riskli

selam kızlarrrr
ay çok özledim sizi ben yaaa..benim minik kuşlar bi rahat vermediler sizlerle doya doya sohbet etmeye gelemedim.. henüz düzene giremedik... ama çok şükür iyiyiz..sadece kaka yapamıyorlar 2-3 gün..çok canları yanıyor..ama mama da yedikleri için normalmiş..
en kısa sürede aranızda olmayı istiyorum..
sizleri çok seviyorum..

,

ya yakalayamadım seni yaaa kendine dikkat et bebişleri öp benim yerime canlarım yaaa tabi sütün üçüne yetmiyor dimi kıyamam ben onlara yaaa bu arada benimde kızım olucak.

anaaaammm çiiğğdeemm gelmişşşş hayırlı uğurlu olsun canım Allah yavrularınızo size bağışlasın inş..
üç tane bebek nasıl bi duygu bakabiliomusun kimler yarımcı oluyo uykuları nasıl sen nasılsınnnn
hepsinin cvbını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…