Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrrrr...nasılsınız bakalım..benim sinirler oynadı sabah sabah..geçenlerde bi kız öğrencimle problem yaşadım..terbiyesizin tekii..anası da okulun sobalarını yakıyo..anası da ondan terbiyesız bırsey..bırakacakmıs kısın ortasında

huuuu elifffff:80: günaydın

kıyamam bacım yaa...türlü türlü insanlar dimi...

huuuu elifffff:80: günaydın

günaydınnnn canımbenimmm....

canımmmmm çok çok sevindim iyi olmanızaaa.senide çok özledim hayatım innşallah biran önce düzene girer kuzucuklarda sende gelirsin sık sık
evet mama yedikleri için kabızlık normaldir tatlımmm.

günaydın kızlar nabersınız bakalımmm .:)))

ben iyiyim evdeyım pazartesi akşamı geldık eskısehırden ev berbat dün hiçbi iş yapmadım

bugun yapayım dıyorum ama çok iş var ayrıca ilanlarada bakıyorum ıs bulmam lazım

duyurulur :)

kıyamam bacım yaa...türlü türlü insanlar dimi...

günaydınnnn canımbenimmm....
evet ya..allahım bır de bu ınsanlar çok nankörler...oncekı cocuklarını da hep ben okuttum hep aynı terbıyesızlık..kızı baya kıskanc bır kız gecende kızdım ..bana kafa tutuyo derste sadıye dıye basarılı bır oğrencım var ben ona hıc kızmıyormusum ..okuldan kaçtı ...ben de baya kızdım annesıne de ona da..çağırttım hemen gelsın dıye..anası arkasında kolluyo bunu..nasıl yanlıs cocuklarına dogruyu yanlısı oğretmıyorlar..bız öğretmenımıze agzımızı bıle acamazdık ya..neyse zaten hepsı ole degıl tek tuk bolelerı cıkıyo napalım..köydede laf cıkarmıs benım dogumdan sonra huyum degısmısyanlışlarını yuzlerıne soleyınce huyun degısmıs olur zaten...

hosgeldın ayse..:80:

hoşbulduk tinker

herkese günaydın kocaman kocaman o kadar yoğunum kiiii bakamadım bile yaaa of of ne olcak benim bu halim eee ne var ne yok herkesler iyimi

:18::18::18: hadi bakalim haticemmm beklemedeyizzzz insallahhhhhhhhhh sımsıkı tutunur anneciğineeee

ayşe kızzzzz özledik be yaaaaa :)

herkese günaydın kocaman kocaman o kadar yoğunum kiiii bakamadım bile yaaa of of ne olcak benim bu halim eee ne var ne yok herkesler iyimi

günaydın canım....ahh kıyamam sana yaaaa...işten bunalmışsın sen iyiceee....ne zaman iznin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…