İnşallah bu sefer Rabbim kucağına verir yavrunu..sağlıklı sıhhatliii...
ÇİĞDEM kuzuların çok tatlıı...Allah acılarını göstermesinn...ve sana sabır güç kuvvet versinn..gerçi bu üç güzellik insana azimden başka bişey vermez heralde..çok zorlanacağını sanmıyorumm...
günaydın kızlarrrrrrr...nasılsınız bakalım..benim sinirler oynadı sabah sabah..geçenlerde bi kız öğrencimle problem yaşadım..terbiyesizin tekii..anası da okulun sobalarını yakıyo..anası da ondan terbiyesız bırsey..bırakacakmıs kısın ortasında
huuuu elifffff:80: günaydın
selam kızlarrrr
ay çok özledim sizi ben yaaa..benim minik kuşlar bi rahat vermediler sizlerle doya doya sohbet etmeye gelemedim.. henüz düzene giremedik... ama çok şükür iyiyiz..sadece kaka yapamıyorlar 2-3 gün..çok canları yanıyor..ama mama da yedikleri için normalmiş..
en kısa sürede aranızda olmayı istiyorum..
sizleri çok seviyorum..
Naz ve Öykü
Eki Görüntüle 159565
Tuna
Eki Görüntüle 159566
Naz
Eki Görüntüle 159567
Tuna
Eki Görüntüle 159568
Naz ve Babacık oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 159569
Naz ve Öykü
Eki Görüntüle 159565
Tuna
Eki Görüntüle 159566
Naz
Eki Görüntüle 159567
Tuna
Eki Görüntüle 159568
Naz ve Babacık oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 159569
evet ya..allahım bır de bu ınsanlar çok nankörler...oncekı cocuklarını da hep ben okuttum hep aynı terbıyesızlık..kızı baya kıskanc bır kız gecende kızdım ..bana kafa tutuyo derste sadıye dıye basarılı bır oğrencım var ben ona hıc kızmıyormusum ..okuldan kaçtı ...ben de baya kızdım annesıne de ona da..çağırttım hemen gelsın dıye..anası arkasında kolluyo bunu..nasıl yanlıs cocuklarına dogruyu yanlısı oğretmıyorlar..bız öğretmenımıze agzımızı bıle acamazdık ya..neyse zaten hepsı ole degıl tek tuk bolelerı cıkıyo napalım..köydede laf cıkarmıs benım dogumdan sonra huyum degısmıskıyamam bacım yaa...türlü türlü insanlar dimi...
günaydınnnn canımbenimmm....
günaydın kızlar nabersınız bakalımmm .:)))
ben iyiyim evdeyım pazartesi akşamı geldık eskısehırden ev berbat dün hiçbi iş yapmadım
bugun yapayım dıyorum ama çok iş var ayrıca ilanlarada bakıyorum ıs bulmam lazım
duyurulur :)
ayşeeeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnnnn
evet ya..allahım bır de bu ınsanlar çok nankörler...oncekı cocuklarını da hep ben okuttum hep aynı terbıyesızlık..kızı baya kıskanc bır kız gecende kızdım ..bana kafa tutuyo derste sadıye dıye basarılı bır oğrencım var ben ona hıc kızmıyormusum ..okuldan kaçtı ...ben de baya kızdım annesıne de ona da..çağırttım hemen gelsın dıye..anası arkasında kolluyo bunu..nasıl yanlıs cocuklarına dogruyu yanlısı oğretmıyorlar..bız öğretmenımıze agzımızı bıle acamazdık ya..neyse zaten hepsı ole degıl tek tuk bolelerı cıkıyo napalım..köydede laf cıkarmıs benım dogumdan sonra huyum degısmısyanlışlarını yuzlerıne soleyınce huyun degısmıs olur zaten...
hosgeldın ayse..:80:
selammmmm kızlarrrrr daha doğrusu iyi gecelerr..:92::92:.
biz geldik evimizdeyiz cok şükür..
cumartesi transferim yapıldı cok şükür herşey yolundaydı..
tek embriyo transfer yapıldı inşallah annecine sımsıkı tutunur minnakım...
allah izin verirse 25 mart test günümmm allahım hayırlısıyla sevindirsin inş..
bu arada çiğdoşum maşallah kuzucuklara cok tatlılar rabbim nazarlardan korusun...
günaydın kızlar nabersınız bakalımmm .:)))
ben iyiyim evdeyım pazartesi akşamı geldık eskısehırden ev berbat dün hiçbi iş yapmadım
bugun yapayım dıyorum ama çok iş var ayrıca ilanlarada bakıyorum ıs bulmam lazım
duyurulur :)
herkese günaydın kocaman kocaman o kadar yoğunum kiiii bakamadım bile yaaa of of ne olcak benim bu halim eee ne var ne yok herkesler iyimi
bu arada günaydın herkese :) nasılsınız? :79:
nasılsın canım
pembeee napıyon kuşum o göbüşün pek tatlı büyümüş...
geçmiş olsun o zaman..hap nasıldı..kötü bi etkisi oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?