yooo kötü bi etkisi olmadı biraz kasıklarım ağrıdı o kadar:86:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kımse yok neden
Kızlar slmmmmmmmmmmmmmm nerdesınız amaaaaaaaaaaaa
selam kızlarrrr
ay çok özledim sizi ben yaaa..benim minik kuşlar bi rahat vermediler sizlerle doya doya sohbet etmeye gelemedim.. henüz düzene giremedik... ama çok şükür iyiyiz..sadece kaka yapamıyorlar 2-3 gün..çok canları yanıyor..ama mama da yedikleri için normalmiş..
en kısa sürede aranızda olmayı istiyorum..
sizleri çok seviyorum..
Naz ve Öykü
Eki Görüntüle 159565
Tuna
Eki Görüntüle 159566
Naz
Eki Görüntüle 159567
Tuna
Eki Görüntüle 159568
Naz ve Babacık oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 159569
gökcecim merhaba oglun çok tatlı masallah seninkide benimki gibi tosun masallah. Benimki hala gece 2 saatte emiyo.
ucuz tırttın valla...demekki benim içtiğim hap başka bişiiidiii...kabus gibiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kımse yok neden
kızlar slmmmmmmmmmmmmmm nerdesınız amaaaaaaaaaaaa
oyle oldu vallaaa :18:
selam gökceee kız naber
yooo kötü bi etkisi olmadı biraz kasıklarım ağrıdı o kadar:86:
nolsunn şekerım meryişko emdı uykusa var ınat edıyor uyumuyor sallıorum şuan beşiğindew canm
sen nasılsınnn
ya bnm dudaklarım çok fena uçuklarım arttıı offfffffffffff
zaten dun odun kocamla tartıştımmm
babasının evlerı asaları var hala aramış bızden para ıstıyooo bu kaçıncı bıktım yaaaaa
hımm aklımızda bulunsun ..bellı olmaz..bu ısler..
oooh ne güzel izmir bu mevsımde sevıyorum ben yazın çekilmiyorda...aman uyu bosver ne guzel anacın da yanında tadını cıkar canımsabah babamızla kahvaltı yapıp yattık geri valla 11de kalktım...hala ayılamadımdün çok yorulmuşum, arkadaşlarımla gezdim uzun bir aradan sonra... bebiş sewdim bide bol bol...
walla çok enerjiğim
kızlar benim canım fecii şekilde pastırma çekiyoo....:44: :44:
oooh ne güzel izmir bu mevsımde sevıyorum ben yazın çekilmiyorda...aman uyu bosver ne guzel anacın da yanında tadını cıkar canım
ayy ben de çok severima ama sonrası kötü ya kokuyo ınsan..orda yok mu ki..istet bırınden turkıyede..sütün çekermiş canım yemen lazım canının cektıgı bırseyı...
nolsunn şekerım meryişko emdı uykusa var ınat edıyor uyumuyor sallıorum şuan beşiğindew canm
sen nasılsınnn
ya bnm dudaklarım çok fena uçuklarım arttıı offfffffffffff
zaten dun odun kocamla tartıştımmm
babasının evlerı asaları var hala aramış bızden para ıstıyooo bu kaçıncı bıktım yaaaaa
niye para istiyorlarrrrrr
var bakkalda :)) eşime söyliyim bari akşam alsın
kızlar benim canım fecii şekilde pastırma çekiyoo....:44: :44:
oooo ben eveli gün konuştuğumuzda akşam yedim vallaaa....duramam kiüstünede 3 damacana su tabii
ıst da adamın apt nı var sus tesısatlarını yaptırıyormuşş ee hem kızından hem oğlundan para ıstıyorrr
oğlunu okuttu buyuttu yaa mecburuz bız onlara bole para vermeyeee
bız onlara gore hep para harcayan ınsanlarızz o yuzden de bunlardan ne kadar alsak kardır dıyorlarrrkocam da gnderıyorrrr uyuzzzz ee bızım de borcumuz var sonuçtaaa ama ammaaaaaaaaaaaann anlatsam bunların yaptkklarını harbı roman olur yaaaa o kldar cahıller kıı
hele kayınpedeım 5 vakıt namazlı nıyazlı ama paraya tapıo tovbe tovbe nerdeysee yaaaa
busuru fınfıklık bahçelerı var hala 40mılyar çekıp arsa alacakmışşş allahım yarabbım yaaaaaahacca gıdın dıorum dınleyen yokkkk
deli kadın aldırsana kaçgunudr sayıklıyorsun..oh çıtır ekmegın arasında süperrr...ben paçanga böreğine de koyuyorum o da çok guzel oluyor ya canım cektı
oooo ben eveli gün konuştuğumuzda akşam yedim vallaaa....duramam kiüstünede 3 damacana su tabii
slm teyzoşlar nasılsınız
biz bebişimle çok iyiyiz dün doktordaydık üçlü tarama testi yapıldı sonucuda iyi maşallah kıpır kıpır sıpam yerinde durmuyor ama yine bacaklarını açmadı cinsiyeti hakkında kesin bişi söleyemedi doktorsağlıklı ya benim yavrum yeter bana
çiğdemcim allahım nazarlardan saklasın çok tatlılar maşallah
ayşecim tekrardan geçmiş olsun aramıza döndün şimdi artık listeye girme zamanı
haticecim transferin başarıyla yapılmış inşallah 25 martta en güzel haberi senden alacağız
:44::44::44::44::44::44:
evet ya deliyim dimiiiii hamileliğimde yiyememiştimmm şimdi acısını çıkarıyım bariii
ohhhhhhh yarasın balımaa ve yavrusunaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?