slm teyzoşlar nasılsınız
biz bebişimle çok iyiyiz dün doktordaydık üçlü tarama testi yapıldı sonucuda iyi maşallah kıpır kıpır sıpam yerinde durmuyor ama yine bacaklarını açmadı cinsiyeti hakkında kesin bişi söleyemedi doktorsağlıklı ya benim yavrum yeter bana
çiğdemcim allahım nazarlardan saklasın çok tatlılar maşallah
ayşecim tekrardan geçmiş olsun aramıza döndün şimdi artık listeye girme zamanı
haticecim transferin başarıyla yapılmış inşallah 25 martta en güzel haberi senden alacağız
peki ertesi gün kokmadın mı ooof ben yediğim gibi kokuyorum şu pastırmayı ama çok da seviyorum...
kız cinsiyeti kesin değil miii?? :) hoşgeldin bu arada kurban olurum ben o bebişineeeeee
aman kızzz ben de kokuyorum ama boşverrrrrrrrrrrr var mı böyle bir tat yaaaaa
bence deeeeee....yanındada çay içiçen ..bak ben tokatta gorev yapıyorum buranın çemenı meshur...çemen ama hanı pastırmanın etrafındaki çemen..sırf o çemeni yiyorlar...leş gıbı bır koku..ama çok lezzetli tabi..
saol canım çok rahatladım doktor korkma ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissedemezsin dedihoşgeldin hadi gözün aydın insan rahatlıyor demi..
kız cinsiyeti kesin değil miii?? :) hoşgeldin bu arada kurban olurum ben o bebişineeeeee
aman kızzz ben de kokuyorum ama boşverrrrrrrrrrrr var mı böyle bir tat yaaaaa
ayyyy inanmıyorum bızımkılerde oleydı ama ben evlendıkten sonra baya mucadele ettım..ben ılk etap pek saftım ya..ben de dugunumden sonra bılezık ıstedıler ödünç amcasının kızına takılcak dıye 1 haftaya verırız dendı hala da eser yok..ben buna resmen kazıklanmak dıyorum ıyı nıyetımle vermıstım o zaman ama anladımkı..benı kandırmıslar..isteyemedım de...esım ıstedı onada alamayız dedıler..hıc muhattap olmadım o konuyla ılgılı öle terbıye aldık cunku..ama bende ondan sonra bı daha mı aslaa dedım kndılerı kaybettıler..hıc guvenmem para konusunda o yuzden..yazık ya hıc dusunmuyolar mı kendılerı mal mulk yapmıslar eee sız nasıl yapcanız onlara yetıstırırken
off off tınker offfffffffff bunu anlatamıoruz onlara yuzlerıne de dedım yanıı düşünn bızım şuan borcumuz var kredı çekıp alacağız ev bunu bılıorlarrr ama ınadına iş yapıorlar loğusalıkta bakmadım ya yuzlerıne yapsınlar umrumda değil valllaaa eşimde bıze apıorlarrr kıme yapıyorlarkı dıooıyı dedım ben de oyle mı ben eşime araba alınırken tam bırıktrdiğim 12 buyuk cumhırıyet altınımı verdım hanı onlar nerde o zaman dedım? babana vermeyı bılıosun bundan snra ıztıorum altınlarımı dedımm tmm dedı sustu gece boyunca da knşmadım kıçımdan ayrılmadı ama benı delı ettıııı yaaaa benım eşimı çok ezıyrlar kızlar yaaa
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimselam canlarımmm
ben geldimmmmm ayrı ayrı hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun..
bir bakayım dedim ne yapıyosunuz..
bu arada bir kac sorun yaşadım onuda yazayım size..
hani benim tüp pgt işlemli olucaktıya ne yazıkkki iptal oldu..
embriyonun genetiğine bakılamadı..cünki pgt giricek kalitede 2 embriyo cıktı..
ve pgt girmesi için 5 ve üzeri olması gerekiyomuş..41 yumurtadan 15 dölleniyo sadece 2 tanesi 1. kalita ve diğerleri kalitesi düşükk böyle oluncada mecburen pgt iptal olmak zorunda kaldı..
ama neyseki allahtan normlade genetik ve kromozon testlerimizde bir sorun yoktu..
sadece pgt işlemi bir tedbirdi..
ne yapalım dedik demekki böylesi hayırlısı ya tüpü iptal edicektik yada böyle yaptırıcaktık..
bizde buraya kadar geldik bundan sonrada yolumuza devam dedik ve tramsferimiz yapıldı..
allahım sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahh bundan sonra herşey yolunda gitsin..:97:
selam canlarımmm
ve pgt girmesi için 5 ve üzeri olması gerekiyomuş..41 yumurtadan 15 dölleniyo sadece 2 tanesi 1. kalita ve diğerleri kalitesi düşükk böyle oluncada mecburen pgt iptal olmak zorunda kaldı..
ama neyseki allahtan normlade genetik ve kromozon testlerimizde bir sorun yoktu..
ne yapalım dedik demekki böylesi hayırlısı ya tüpü iptal edicektik yada böyle yaptırıcaktık..
bizde buraya kadar geldik bundan sonrada yolumuza devam dedik ve tramsferimiz yapıldı..
allahım sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahh bundan sonra herşey yolunda gitsin..:97:
sağol canım benimmm bizde cok mutluyuz..canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
hayırlısı olsun canım olucaksa öle de olur böle de olur fazla kafana takma ve rahatla bılıyorsun kı bu ıs bıraz da psıkolojık ınsallah herseyın guzelı olucak
topuklu kendine geldin buralardasın bakiorummmmmmm
ayyyy inanmıyorum bızımkılerde oleydı ama ben evlendıkten sonra baya mucadele ettım..ben ılk etap pek saftım ya..ben de dugunumden sonra bılezık ıstedıler ödünç amcasının kızına takılcak dıye 1 haftaya verırız dendı hala da eser yok..ben buna resmen kazıklanmak dıyorum ıyı nıyetımle vermıstım o zaman ama anladımkı..benı kandırmıslar..isteyemedım de...esım ıstedı onada alamayız dedıler..hıc muhattap olmadım o konuyla ılgılı öle terbıye aldık cunku..ama bende ondan sonra bı daha mı aslaa dedım kndılerı kaybettıler..hıc guvenmem para konusunda o yuzden..yazık ya hıc dusunmuyolar mı kendılerı mal mulk yapmıslar eee sız nasıl yapcanız onlara yetıstırırken
ıst da adamın apt nı var sus tesısatlarını yaptırıyormuşş ee hem kızından hem oğlundan para ıstıyorrr
oğlunu okuttu buyuttu yaa mecburuz bız onlara bole para vermeyeee
bız onlara gore hep para harcayan ınsanlarızz o yuzden de bunlardan ne kadar alsak kardır dıyorlarrrkocam da gnderıyorrrr uyuzzzz ee bızım de borcumuz var sonuçtaaa ama ammaaaaaaaaaaaann anlatsam bunların yaptkklarını harbı roman olur yaaaa o kldar cahıller kıı
hele kayınpedeım 5 vakıt namazlı nıyazlı ama paraya tapıo tovbe tovbe nerdeysee yaaaa
busuru fınfıklık bahçelerı var hala 40mılyar çekıp arsa alacakmışşş allahım yarabbım yaaaaaahacca gıdın dıorum dınleyen yokkkk
bence deeeeee....yanındada çay içiçen ..bak ben tokatta gorev yapıyorum buranın çemenı meshur...çemen ama hanı pastırmanın etrafındaki çemen..sırf o çemeni yiyorlar...leş gıbı bır koku..ama çok lezzetli tabi..
kızz kaynanamda benim bi burmamı aldı..bak içime kurt düşürdün şimdikk...
ama yok yaa o verir...çünkü çok gururlu bi kadınn..para konusu geçmez öyle ulu ortaa..emekli olunca alırr..
bende isteyemem asla...çok utanırım öyle konulardann... :26:
ya insan sıkışır evladından ister..tabiki isteyecek ama malı mülkü varken ne gerek varr.üstelik yeni çocuğunuz olmuş..masrafınız varr...
anlayışlı insanın hali bi başka oluyorr...
canımbenim dün bana cevap yazmışsınn.sağol..iştahım yok canımm...öyle mide bulantısı falanda yok ama...ne iş bilemedimm... :26:
canım benim hiç mi hiç sorun degişl olucak inşallah hayırlısıyla sen hiçç takma kafana saglıcakla alıcaksın inşallah kucagınaselam canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?