Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kız cinsiyeti kesin değil miii?? :) hoşgeldin bu arada kurban olurum ben o bebişineeeeee

peki ertesi gün kokmadın mı ooof ben yediğim gibi kokuyorum şu pastırmayı ama çok da seviyorum...

aman kızzz ben de kokuyorum ama boşverrrrrrrrrrrr var mı böyle bir tat yaaaaa

kız cinsiyeti kesin değil miii?? :) hoşgeldin bu arada kurban olurum ben o bebişineeeeee

bence deeeeee....yanındada çay içiçen ..bak ben tokatta gorev yapıyorum buranın çemenı meshur...çemen ama hanı pastırmanın etrafındaki çemen..sırf o çemeni yiyorlar...leş gıbı bır koku..ama çok lezzetli tabi..

hoşgeldin hadi gözün aydın insan rahatlıyor demi..
saol canım çok rahatladım doktor korkma ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissedemezsin dedi

canım tanırsın belki elbistanda erdinç beye gidiyordum o kesin olmamakla (paçasını açmıyomuş)birlikte bence kız dedi. dünde başka doktora bilmiyo gibi cinsiyeti belli mi dedim oda kesinklikle yorum yapamam ayaklarını açmıyor dedi.

off off tınker offfffffffff bunu anlatamıoruz onlara yuzlerıne de dedım yanıı düşünn bızım şuan borcumuz var kredı çekıp alacağız ev bunu bılıorlarrr ama ınadına iş yapıorlar loğusalıkta bakmadım ya yuzlerıne yapsınlar umrumda değil valllaaa eşimde bıze apıorlarrr kıme yapıyorlarkı dıoo ıyı dedım ben de oyle mı ben eşime araba alınırken tam bırıktrdiğim 12 buyuk cumhırıyet altınımı verdım hanı onlar nerde o zaman dedım? babana vermeyı bılıosun bundan snra ıztıorum altınlarımı dedımm tmm dedı sustu gece boyunca da knşmadım kıçımdan ayrılmadı ama benı delı ettıııı yaaaa benım eşimı çok ezıyrlar kızlar yaaa

selam canlarımmm
ben geldimmmmm ayrı ayrı hepinize cok teşekkür ederim cok sağolun..
bir bakayım dedim ne yapıyosunuz..
bu arada bir kac sorun yaşadım onuda yazayım size..
hani benim tüp pgt işlemli olucaktıya ne yazıkkki iptal oldu..
embriyonun genetiğine bakılamadı..cünki pgt giricek kalitede 2 embriyo cıktı..
ve pgt girmesi için 5 ve üzeri olması gerekiyomuş..41 yumurtadan 15 dölleniyo sadece 2 tanesi 1. kalita ve diğerleri kalitesi düşükk böyle oluncada mecburen pgt iptal olmak zorunda kaldı..
ama neyseki allahtan normlade genetik ve kromozon testlerimizde bir sorun yoktu..
sadece pgt işlemi bir tedbirdi..
ne yapalım dedik demekki böylesi hayırlısı ya tüpü iptal edicektik yada böyle yaptırıcaktık..
bizde buraya kadar geldik bundan sonrada yolumuza devam dedik ve tramsferimiz yapıldı..
allahım sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahh bundan sonra herşey yolunda gitsin..:97:

vallahi afedersinde eşin salak olmayacak ezmekle alakası yok...benim eşimde tam salak bu konuda..askere gıttı bir kuruş para yollamadı babası aramadı bıle telefonla benım esım hep arıyordu..ben yolluyordum para..evlıydık nıkah vardı ama dugun olmamıstı ben yınede uzulup yolluyordum ..ama sımdı kaynım askerde dunya borcu taktı gıttı...ama annelerı oduyo hep onunkını...beyfendı cok aıkllı cok..ama benım esım felakeet ıyı nıyetlı demıycem resmen salaktı bu konuda..yapanında tepesıne bınılıyorsa bır daha yapmanın bı anlamı yok...gözünü açtı biraz...allaha sukur

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

hayırlısı olsun canım olucaksa öle de olur böle de olur fazla kafana takma ve rahatla bılıyorsun kı bu ıs bıraz da psıkolojık ınsallah herseyın guzelı olucak

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
sağol canım benimmm bizde cok mutluyuz..
hayırlısı olsun canım olucaksa öle de olur böle de olur fazla kafana takma ve rahatla bılıyorsun kı bu ıs bıraz da psıkolojık ınsallah herseyın guzelı olucak

evet canım benim bizde aynen öyle dedik eğer oluca varsa her şekilde olur..
kafayada takmıyorum hatta bazen unutuyorum koçiş hatırlatıyo..

tınkercım benmkı hala bole salak bu konudaa canm hayatta da duzelmezzzzz genetiğinde mayasında varrrr

kızz kaynanamda benim bi burmamı aldı..bak içime kurt düşürdün şimdikk...
ama yok yaa o verir...çünkü çok gururlu bi kadınn..para konusu geçmez öyle ulu ortaa..emekli olunca alırr..
bende isteyemem asla...çok utanırım öyle konulardann... :26:

ya insan sıkışır evladından ister..tabiki isteyecek ama malı mülkü varken ne gerek varr.üstelik yeni çocuğunuz olmuş..masrafınız varr...
anlayışlı insanın hali bi başka oluyorr...

canımbenim dün bana cevap yazmışsınn.sağol..iştahım yok canımm...öyle mide bulantısı falanda yok ama...ne iş bilemedimm... :26:

bayağı bir gerşde kaldım o yüzden geçmişi okuyamadım var mı kaçırdıüım birşey ???
5 günlük yıllık iznim 25 nisan da başlıyor daha 1 ay var yanii of of

yaaaaaaaa benim babamlar kayserili olmasına ragmen hayatta agzıma süremem pastırmayı kenarındaki çemenleri yiyorumm çemenede bayılırım vallaa

valla sureklı ıstıyorlar bıktım artık ne dıyeceğmı bılmıorummmm dur bakalımmm
hımm iştahın yoksaa dr una bı danış derım canımmmçocuğu da etkılemesınnn :26:

canım benim hiç mi hiç sorun degişl olucak inşallah hayırlısıyla sen hiçç takma kafana saglıcakla alıcaksın inşallah kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…