canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
sağol canım benimmm bizde cok mutluyuz..
[/B]
canım senin bebişin cinsiyeti kesin degilmiydi yawww.ama bence kesin kızzz baksana terbiyeli sıpacık açmıyo bacaklarını
valla sureklı ıstıyorlar bıktım artık ne dıyeceğmı bılmıorummmm dur bakalımmm
hımm iştahın yoksaa dr una bı danış derım canımmmçocuğu da etkılemesınnn :26:
yaaaaaaaa benim babamlar kayserili olmasına ragmen hayatta agzıma süremem pastırmayıkenarındaki çemenleri yiyorumm çemenede bayılırım vallaa
canım zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebek içinn..öyle aşırı derecede değil ama iştahsızım yani...bir iki hafta önce eve gelene kadar bile dayanamazdımm.yemeğin pişme süresini bekleyemezdimm...
neyse inşallah geçici bi süredirr..pazartesi günü sağlık ocağında kalp atışlarını dinledi hemşire.çok şükür duyduk.hani olumsuz giden bişeymi var desem yok sanırımm çok şükürr.
neyse inşallah geçici bi durumdurr...
canım zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebek içinn..öyle aşırı derecede değil ama iştahsızım yani...bir iki hafta önce eve gelene kadar bile dayanamazdımm.yemeğin pişme süresini bekleyemezdimm...
neyse inşallah geçici bi süredirr..pazartesi günü sağlık ocağında kalp atışlarını dinledi hemşire.çok şükür duyduk.hani olumsuz giden bişeymi var desem yok sanırımm çok şükürr.
neyse inşallah geçici bi durumdurr...
gelir canım merak etme ılerleyen zamanlarda bebek acıktıkca senı dovecek o zaman mecbur yıcen..ayy eg nasıl tekmelıyordu ben açken ye de doyayım diye
ay o günler gelsin bi an önce nütfennn.benim tembel hala kibar kibar pıtpıtlıyor okadarrr...
canm benm allahımın ıznıylee hıçbırşeycık yok olmayacaktaagonlunu ferah tut. bu geçici bı durum bellıkıı duzelecek allahın ıznıyleee
ay o günler gelsin bi an önce nütfennn.benim tembel hala kibar kibar pıtpıtlıyor okadarrr...
oyle pıt pıt olanlar sen merak etme doğduktan snra güm güm oluyorrrr şekil 1/A benim oğluşummm
seninkide güm güm yapmıyormuydu gökçeeee...
eyvah eyvahh.mert gibim kaprisli olmasınnn... :26:
bu arada şeker yüklemesi zormu kızlarrr...aç karnına olduğu için ayılıp bayılma oluyomuş...öylemii... :18:
seninkide güm güm yapmıyormuydu gökçeeee...
eyvah eyvahh.mert gibim kaprisli olmasınnn... :26:
bu arada şeker yüklemesi zormu kızlarrr...aç karnına olduğu için ayılıp bayılma oluyomuş...öylemii... :18:
Görürsün göbeğin şekilden şekle girecek oğluşun göbüşünden fırlıcak gibi olacakkkkk
Yaaa... :18:ben bayıldım canım çok zorrrr normalde 50g şekerden sonra bir saat beklicektim ama benim sonuçlarım temiz çıkmadığı için 100g'a 3 saat bekledim aç karnına....
evettt aynenn pıt pıt şklındeydııı ama bı doğduu anacım nazlı bı çocukkk
çok kolay hıç korkma oyle aç kalmıosun hemen gıdıp verıosun
ay kızlar şu bebeklerinizin resimlerini görünce içim gidiyor maşallah hepsine yaaa yerim ben onları
Yaaa... :18:
Yaaa... :18:
ayyy..mert gibi tatlı olursa olabileeeerrrr...
yaaa üstelik o halde araba kullandım elim ayağım titriyordu...kendimi kontrol edebildim eve kadar...sonrasını hatırlamıyorum
19 haftalık olmuşsun elifim yaaaa ne çabuk geçtiii....benim hamileliğim 9 ay değilde 9 sene sürdü sankiiiii :))) ne zaman doğurcan hayırlısıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?