Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla sureklı ıstıyorlar bıktım artık ne dıyeceğmı bılmıorummmm dur bakalımmm
hımm iştahın yoksaa dr una bı danış derım canımmmçocuğu da etkılemesınnn :26:

canım zorlada olsa yemeye çalışıyorum bebek içinn..öyle aşırı derecede değil ama iştahsızım yani...bir iki hafta önce eve gelene kadar bile dayanamazdımm.yemeğin pişme süresini bekleyemezdimm...
neyse inşallah geçici bi süredirr..pazartesi günü sağlık ocağında kalp atışlarını dinledi hemşire.çok şükür duyduk.hani olumsuz giden bişeymi var desem yok sanırımm çok şükürr.
neyse inşallah geçici bi durumdurr...

gelir canım merak etme ılerleyen zamanlarda bebek acıktıkca senı dovecek o zaman mecbur yıcen..ayy eg nasıl tekmelıyordu ben açken ye de doyayım diye

canm benm allahımın ıznıylee hıçbırşeycık yok olmayacaktaa gonlunu ferah tut. bu geçici bı durum bellıkıı duzelecek allahın ıznıyleee

oyle pıt pıt olanlar sen merak etme doğduktan snra güm güm oluyorrrr şekil 1/A benim oğluşummm

seninkide güm güm yapmıyormuydu gökçeeee...
eyvah eyvahh.mert gibim kaprisli olmasınnn... :26:

bu arada şeker yüklemesi zormu kızlarrr...aç karnına olduğu için ayılıp bayılma oluyomuş...öylemii... :18:

ben bayıldım canım çok zorrrr normalde 50g şekerden sonra bir saat beklicektim ama benim sonuçlarım temiz çıkmadığı için 100g'a 3 saat bekledim aç karnına....

evettt aynenn pıt pıt şklındeydııı ama bı doğduu anacım nazlı bı çocukkk

çok kolay hıç korkma oyle aç kalmıosun hemen gıdıp verıosun

ay kızlar şu bebeklerinizin resimlerini görünce içim gidiyor maşallah hepsine yaaa yerim ben onları

ben bayıldım canım çok zorrrr normalde 50g şekerden sonra bir saat beklicektim ama benim sonuçlarım temiz çıkmadığı için 100g'a 3 saat bekledim aç karnına....
Yaaa... :18:

evettt aynenn pıt pıt şklındeydııı ama bı doğduu anacım nazlı bı çocukkk

çok kolay hıç korkma oyle aç kalmıosun hemen gıdıp verıosun

ayyy..mert gibi tatlı olursa olabileeeerrrr...

ay kızlar şu bebeklerinizin resimlerini görünce içim gidiyor maşallah hepsine yaaa yerim ben onları

:)

yaaa üstelik o halde araba kullandım elim ayağım titriyordu...kendimi kontrol edebildim eve kadar...sonrasını hatırlamıyorum

19 haftalık olmuşsun elifim yaaaa ne çabuk geçtiii....benim hamileliğim 9 ay değilde 9 sene sürdü sankiiiii :))) ne zaman doğurcan hayırlısıyla?

Son düzenleyen: Moderatör:

kız nasıl kullandın arabayı..bravo valla.. ben normalldede tansiyonu düşük biriym..güvenemem asla kendieme.şeker yüklemesinede yalnız gitmem nolur nolmazz... :26:
idilimmm gülüm benim temmuz sonu ağstos başı gb doğum inşallahh.dr.lardan biri 9 ağustos demişti..asıl doğumuumu yaptırcak dr.6 ağustos dedi..7 ağustos evlilik yıldönümümüz bakalım denk gelecekmi... Rabbim nasip eder inşallahh...
dün kuzucuğuma takım aldım teyzesii..yeter elif dedim kendimi engelliyodum hep erken daha, hemen heveslenme diye diye...birazda olumlu düşüneyim dimi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…