Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gercektende anne hamileylen ne yaşarsa bebekte doğunca aynı öyle oluyomuşş..
bizim gelinimizde cok uyumuştu hamileyken cok rahattı yani..
maşallah yeğenim doğduğu günden beri uykucu ve uslu bir bebekti..
düşün akşam 8,de sabah 8,de kalkardı ama mecbur gece emsin diye kaldırırdı gelin..
şuanda 3 yaşında ama hala gündüz 2 kez uyur akşam erken yatar sabahta gec kalkar...

Isteyen varsa ankamall da var şimdiden alın atın kenarıya..vallahi öle vijdansızlar varmı bılmıyorum kız dıye aldıran yazıklar olsun

çok saolun kızlarrrr şimdık uyuyor yavrumm ınş. ateşlenmezzz
dediğim gbı 2 de 1 olçek daha vercem calpoll ahh ahhhhh ana olmak ne zormuşşş

evet ıdılım yavaş yavaş verırız hayatım allahım sağlık versın yeterkı

ankamall demeyınn yaaaaaaaa
ankaramı ozledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayatım orda geçtı ben şimdı nerdeyımmmm

özellıkle unı yıllarım ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh delı doluu yıllardııı

evet kesinlikle..saftım kaymış durumdayım ben şu anda geceden beri uykusuzum ..mamayı reddedıyo sadece benı emmek ıstıyo sut yetmıyo dısler agrı yapıyo gece muhallebı veya mama yemdıgı ıcın erkenden acıkıyo 2 saatte bır kalkıyo 6.ay bıttı ama zorluklar yenı basladı...heryere saldırıyo kerata ayaklandı..sofrya oturmak ıstıyo ne denk gelırse yere atıyo sonrada bakıyo...ooof hem keyıflı hem de yorucu..temızlık tıtızlıkten eser kalmıyo vallahı her an kırlenmeye hazır olun kızlarrr6.ay çok zormuşş

ankamall demeyınn yaaaaaaaa
ankaramı ozledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hayatım orda geçtı ben şimdı nerdeyımmmm

özellıkle unı yıllarım ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh delı doluu yıllardııı

ben çok sevıyorum orda gezmeyı tokata gelırken gıderken hep uğrarız

ben çok sevıyorum orda gezmeyı tokata gelırken gıderken hep uğrarız

off offf allah kolaylık versın canımm artık napalım oyle boyle buyuyeceklerrr
ankamalll ank nın en buyuk alışveriş merkezi zatenn her markadan belkı 3 tane var
3sene önce ankamall adını aldı sanırım ondan önce mıgros dıye geçerdı baya buyuttulerrr yanıı en gusel modeller ankamalldekı mangodadır bılgınızeee hep yenı modeller ılk once buraya gelır çnku

hoşgeldinnn tatlımmm ohhh maşallah mert paşayaaaa

:97::97::97::97::97::97:

mango super evet

evet yaa ne kadar vicdansızca

Isteyen varsa ankamall da var şimdiden alın atın kenarıya..vallahi öle vijdansızlar varmı bılmıyorum kız dıye aldıran yazıklar olsun

canım sen ankarada mı oturuyorsun ???

kızlarr ben cıkıyorum uzanıcam biraz..öptümm..
görüşürüzzzzz

hoşbulduk yelızımmmmmm

tınkercımmm zaranın da en gusel çeşitlerı ordadrrr ben hep ordan alırdımm o yuzden tanrdılsr benı mangodakıler olsun zaradakıler olsun oxxo dan çok alırdımmm buyuk oldkları için zengın çeşit varr

oğlum ağlayarak uyandııı sallıorum beşiğinıı yavrum yaaaaa ırkılıorrr

aşı zamanı hep öle olur endıselenme bızım bı kaç gun suruyordu..ası oldugu aksamı acayıp huysuz oluyo...:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…