Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
geldim cnm burdayım.yazıp hemen çıkmak istemiyorum genelde okuyorum o yüzdende...benmide çok sakin geçiyor hamilleik demekki benim kızımda sakin olacak.geçmiş olsun gökçe yazık ya bebişlere.idl senin kızın saçları gibi olsa keşke benimkininde saçı.çok severim saçlı bebekleri bende.tınkerbell büyttün sende oğluşu maşallah

kız tickerini değiştir pembe yappp :86: inşallah canımmmmm saçları benim kızım gibi olur :)

bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyo bu aralar...hamilelikte hiç dökülmedi :44:

Uzmanlar, doğum sonrası annelerin saçının normalden 2-3 kat fazla döküldüğünü belirterek, “Saç dökülmesi daha uzun süre devam ettiğinde dana eti, karaciğer, balık, tavuk, yumurta, süt ve öğütülmemiş tahıllarda bulunan B5 vitamini almanız gerekebilir” uyarısında bulundu.

Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Dr. Elif Kartal, annelerin saçının dökülmesinin doğumdan 6 ay sonraya kadar devam edebileceğini ifade ederek tavsiyelerde bulundu. Saç dökülmesi daha uzun süre devam ettiğinde dana eti, karaciğer, balık, tavuk, yumurta, süt ve öğütülmemiş tahıllarda bulunan B5 vitamini alınmasını öneren Kartal, “Doğum sonrasında saç dökülmesinin nedenlerinden biri de emzirmedir.

hoşgeldin canım evet buyuyorlar canım hamılelıgımı hatırlayamıyorum artık bazen elıf soruyo sunu kaçıncı haftadaa yapıyorsun dıye kagan kocatepeyı açıyom kopya çekiyom..bebekler unutturuyo insana...sen nasılsın sakin olman güzel çok rahat edersin..vallahi ben de çok sakin sayılmazdım ..bir sürü yaramaz çocugun ıcınde gectı hamılelıgım sinir küpü oluyordum..az oncede koyde kalan anasınıfı oğretmenımızın annesının burnuna tas gelmıs..kanıyordu..vallahı bıktım yaaa yola gelmıyorlar ...ama ege allahtan ole cok sınırlı degıl ...ılk 5 ay rahattı sakındı uyurdu guzelce..gaz sancısı falan da olmadı ama ..şimdi değişti biraz diş sıkıntısı var haliyle çok da huysuz...

kız tickerini değiştir pembe yappp :86: inşallah canımmmmm saçları benim kızım gibi olur :)

bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyo bu aralar...hamilelikte hiç dökülmedi :44:

benim deeee heryer kılll...egenın poposundan bıle cıkıyo saçlarım
bende kestırdım en son ..belıme gelıyodu nerdeyse kısalttırdım ...

oo zor meslek valla..bende minyon tipliyim.babası uzun ama.bugün kontrole gititk 10-15 gün geride gibi görünüyor.doktorda kesinlikle gelişim gerliği yok sadece anneye benzicek miyom tipli dedi.aklıma takıldı benimde çokmu küçük doğar diye acaba.
herşeyii normal dedi ama dotor ne bilim işte:26:

herkese slmm........

slmmmmm

yok canım nerdeeee..toaktta görev yerim..burası taşraaa..arada medeniyete karışınca gidiyoruz işte

bende seni ankarada sandım ankamol diyince ay sonunda nisanın gelicezde ankaraya ondan

bu arada bizimkiler benim saçlarımı kesmeme izin vermiyor yaa batıl innaç işte ama çok cansız saçlarım ve kırık var

iyi bence gökçe oğlunun kilosu.benim kızımın boyu şimdi senin oğlunun yarısı kadar düşn artık1:

senın meleğin de bole olcak yarencımm

kızlar sabak ben 1 olçek vermiştım calpol u ama içinı okudum 1/2 olçek yanı 2.5ml yazıor bşeyy olmaz dımı ayyyy normalde 2de verecektım ama şimdı bekleyım az daha snra vereyım hımm :18::18::18:

tınker ıdılışkooooo kılosu boyu ıyı dımı mertişkonun
tam 60gunluk 60cm 5.700
ıyı canım gayet normal..biz de altıncı ayımızda 9 kilo 74cm çıktık...benim oğlumun kilosu iyi ama tombik değil boylu maşallah kemikler ağır bayıyo...baba da öle çok uzun değil..benim babama benzedi herhalde..
yok canım ne sıkıyon kendini..olabılır zaten kızda boy sorun değil..onu da bırak eli ayagı duz ya ona bak canım..bızımde ılerıdeydı gelısım dr yapılı olcak demıstı ki öle de devam ediyo hep
tinker ben de aynen heryerden saç topluyorum...
iğrenç

bence kestir tamamıyle batıl inanç..saçına gden vıtamını bebegın alır en azından ben kırıkları aldırmıstım vallahi annemi dinlemedim

olmaz bırsey vallahı ben atesı cıkınca verdım calpolu nıye durduk yere verıyon ki ateşi falan çıkmamıs..hemen ilaca dayanma canım..benım ılk asılarında cıkmadı 6 aylık asısında cıktı atesi..çıkınca hemen bı fıtıl tamamdır..calpol afedersın bi ..oka yaramıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…