aşı zamanı hep öle olur endıselenme bızım bı kaç gun suruyordu..ası oldugu aksamı acayıp huysuz oluyo...:84:
geldim cnm burdayım.yazıp hemen çıkmak istemiyorum genelde okuyorum o yüzdende...benmide çok sakin geçiyor hamilleik demekki benim kızımda sakin olacak.geçmiş olsun gökçe yazık ya bebişlere.idl senin kızın saçları gibi olsa keşke benimkininde saçı.çok severim saçlı bebekleri bende.tınkerbell büyttün sende oğluşu maşallah
geldim cnm burdayım.yazıp hemen çıkmak istemiyorum genelde okuyorum o yüzdende...benmide çok sakin geçiyor hamilleik demekki benim kızımda sakin olacak.geçmiş olsun gökçe yazık ya bebişlere.idl senin kızın saçları gibi olsa keşke benimkininde saçı.çok severim saçlı bebekleri bende.tınkerbell büyttün sende oğluşu maşallah
kız tickerini değiştir pembe yappp :86: inşallah canımmmmm saçları benim kızım gibi olur :)
bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyo bu aralar...hamilelikte hiç dökülmedi :44:
hoşgeldin canım evet buyuyorlar canım hamılelıgımı hatırlayamıyorum artık bazen elıf soruyo sunu kaçıncı haftadaa yapıyorsun dıye kagan kocatepeyı açıyom kopya çekiyom..bebekler unutturuyo insana...sen nasılsın sakin olman güzel çok rahat edersin..vallahi ben de çok sakin sayılmazdım ..bir sürü yaramaz çocugun ıcınde gectı hamılelıgım sinir küpü oluyordum..az oncede koyde kalan anasınıfı oğretmenımızın annesının burnuna tas gelmıs..kanıyordu..vallahı bıktım yaaa yola gelmıyorlar ...ama ege allahtan ole cok sınırlı degıl ...ılk 5 ay rahattı sakındı uyurdu guzelce..gaz sancısı falan da olmadı ama ..şimdi değişti biraz diş sıkıntısı var haliyle çok da huysuz...
herkese slmm........
yok canım nerdeeee..toaktta görev yerim..burası taşraaa..arada medeniyete karışınca gidiyoruz işte
ıyı canım gayet normal..biz de altıncı ayımızda 9 kilo 74cm çıktık...benim oğlumun kilosu iyi ama tombik değil boylu maşallah kemikler ağır bayıyo...baba da öle çok uzun değil..benim babama benzedi herhalde..tınker ıdılışkooooo kılosu boyu ıyı dımı mertişkonun
tam 60gunluk 60cm 5.700
yok canım ne sıkıyon kendini..olabılır zaten kızda boy sorun değil..onu da bırak eli ayagı duz ya ona bak canım..bızımde ılerıdeydı gelısım dr yapılı olcak demıstı ki öle de devam ediyo hepoo zor meslek valla..bende minyon tipliyim.babası uzun ama.bugün kontrole gititk 10-15 gün geride gibi görünüyor.doktorda kesinlikle gelişim gerliği yok sadece anneye benzicek miyom tipli dedi.aklıma takıldı benimde çokmu küçük doğar diye acaba.
herşeyii normal dedi ama dotor ne bilim işte:26:
tinker ben de aynen heryerden saç topluyorum...
slmmmmm
bende seni ankarada sandım ankamol diyince ay sonunda nisanın gelicezde ankaraya ondan
bu arada bizimkiler benim saçlarımı kesmeme izin vermiyor yaa batıl innaç işte ama çok cansız saçlarım ve kırık var
senın meleğin de bole olcak yarencımm
kızlar sabak ben 1 olçek vermiştım calpol u ama içinı okudum 1/2 olçek yanı 2.5ml yazıor bşeyy olmaz dımı ayyyy normalde 2de verecektım ama şimdı bekleyım az daha snra vereyım hımm :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?