Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
üst komşu ev süpürüyo ya iki sattir alla alla acaba açıkmı unuttu benım evden küçük 2 sattir
uğultular geliyo cıx cıx cıx

selammmmmmmmmmm

nasılsınız kızlar

ayşem ev hayatı nasıl gidiyo kızz güzelmi evde olmak ben çalışmıyorken sürekli evde değişiklik yapardımm eşim bıkmıştı artık

selammmmmmmmmmm

nasılsınız kızlar

ayşem ev hayatı nasıl gidiyo kızz güzelmi evde olmak ben çalışmıyorken sürekli evde değişiklik yapardımm eşim bıkmıştı artık

canım iyide iş arıyorum sıkıştık baya bunaldım anlıycan...bi an once ıse gırmem lazım canım

aaa ne yyiooo buu canım çektiii turuncu bişi yiyio ondan istiorumm

mandalına şekerımm

slm gusellerım bız geldıkk
oğlumun aşısı vardı bugun bılıorsunuzzz
yavrum benım ılk once kalça çıkığı ultrasonuna gırdık çok şukur gayet normal
daha ssnra sağlık ocağına gıttık kılo boy kntrolu yapıldı . tam 5.700 ve 60 cm maşallahh
snracığıma da ıkı bacağına aşı bır de sol koluna aşı yapıldı yavrum nasıl ağladı anlatamamm susturana kadara neler çektım aşdım kucağıma şarkı soledım yavrum sustuuu
eve geldık hemen kıyafetlerını baştan aşağı değiştrdım ve emzırdım 15 dk emdı yavrucum şimdı de beşiğinde uyuyorr ama ırkılıyor yınedee çok canı yandı yavrumunn

10 da 1 ölçek calpol verdım 4 saat snra yıne verıcem yanı 2 de tekrar verıcem

bu arada TINKER ın dediği gbıo bebek anne karnında çok etkılenıyor ve alıyor birşeyler. ben hamıleliğimde çok sınırlıydımm asabıydımm ağlardım her şeyee ahhh ahhhhh oğluşumda sınırlı ve agresıfff oyle anlıyorumm umarım zamanla gçcecekkk

sizler nasılsınzzzz

İDİLİŞKOM maşallah annem sana da ben hala 76yımm hahahhahahahhaha valla ama takmıorum hazıranda allah nasıp ederse dıyetısyene gıdıp vereceğim 6 ay dıyet yapmayacağımmm ..bunnyen kolay verıyor demekkı senın kıloları

canım ya yazık işte oda üzülür tabi iki canını üzüyo sonuçta
yani neyse artık yemeğimi yedim geldim temiz hava aldım iyiym şimdi

millet yine döndüü işlerineee bana yine hasret bana yine ... var D esmer günler

ben geldimmmmm
üst komşu ev süpürüyo ya iki sattir alla alla acaba açıkmı unuttu benım evden küçük 2 sattir
uğultular geliyo cıx cıx cıx
herhalde unuttu gerçi bizim alt komşuda öyle yaa nasıl süpürüyo neyi süpürüyo anlamıyorum

selammmmmmmmmmm

nasılsınız kızlar

iyi sayılırız sen nasılsın

aaa ne yyiooo buu canım çektiii turuncu bişi yiyio ondan istiorumm

ona ne yaaa

ben duymuştum ama yasaklandı diye duydum çünkü bazıları öğrenip aldırıyorlarmış bebeklerini erkek istiyor kız çıkıyor mesela o zaman aldırıyorlarmış

oyyy kıyamam yaa...çok zor gökce yaa...umarım ateşi filan çıkmaz...
bizim de ayın 28'inde bi aşımız daha var...yine ağlıcak kuzum...çok korkuyorum yaa... ağlamasına dayanamıyorumm
ben hamileliğimde çok sakindim ve çok uyuyordumm :) bahar da öyle :44: :44:

olsun kızz veririzzzz :) yavaş yavaşşş sağlam adımlarla

maşallah canım koccaman olmuş yavrusun :) sağlıkla büyüsün ıns

ben ankarada gormustum satılıyor ..ama bu kadar bılındıgını bılmıyorum.ben cok merak ettıgım ıcın kesın bılsem alırdım

ıkıncıye o zaman

aman nazar değmesin canım
ben biraz daha pozitif insanlar ve pozitif ortamda bulanıyım bari yaa banka hayatı hemhem bebğimi stres yapıyor eğer dediğiniz gibi ise daha çok gülemem daha çok dikkat etmem grek

gökcem hoşgeldin canımmm..
cok gecmiş olsun..ayy ben hiç kıyamıyorum aşı yapılırken bebeklere o odadan hemen cıkıyorum..

ben ankarada gormustum satılıyor ..ama bu kadar bılındıgını bılmıyorum.ben cok merak ettıgım ıcın kesın bılsem alırdım
evet tinkercım bende duymuştum ama kaldırılıcak diye biliyorum bende..
ben duymuştum ama yasaklandı diye duydum çünkü bazıları öğrenip aldırıyorlarmış bebeklerini erkek istiyor kız çıkıyor mesela o zaman aldırıyorlarmış

evet canım yasaklanmış ve kaldırılıcakmış..
bazı ülkelerde erkek bebek istendiği için eğer kızsa aldırıyolarmış o yüzden kaldırılıcak diye okumuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…