Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk kızlar...ben iyiyim...bahar da uyukluyo...
70kiloyum yani 2 kilo daha vermişim ama şu an çok açımmm bişeyler yemem lazımmmm

bu arada selam kızlarrrrrr..
selammm
bazen düşünüyorum bende mi böyle yapıyorum diye başka bi kuruma gittiğimde ama yapmıyorum yaa belki eskiden yapıyordum hatırlamıyorum ama şimdi yapmıyorum yaaa

selam canımm
yok ya ben de öle tabiatta değilim bağırıp hakaret edemem..konusraak makul bır dılle ıletısım kurabılırsın ...dedıgını yaptırmak ıcın ıllakı bagırmak lazım degıl..herseyın bı yolu yordamı var ..
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
selam canım

bence de canım işini bırakma...bebeğinin sağlıgı senın sağlıgında onemlı ama bebek acayıp bır masraf baslı basına ve de gelecegı ıcın sımdı yorulcan sonra rahat edıcen..bu zamanda kolay dgıl ıs bulmak..allah sukur yıne de..ama sadece ısın ıcın kendını yıpratma..kulaklarını tıka...sınırlenırsen streslenırsen bebegınde etkılenır allah muhafaza dogunca sınırlı olur grgın bır bebek olur anne karnında hep etkılenırmıs..sen sakın ve relax ol..adam saysın sövsün peki efendim de ..derin nefes al geç...

tatlım tabiki bi iki mal yüzünden iş bırakılmaz ama eger bırakmıycam diyosan stresini azaltmaya çalış mesela bankada bi olay oluyo yada uykun var yada geç çıkıyosun bunu burda belirtme o anlık bi düşünce unut geç yani .sonuçta o bir iki mal hem seni hemde dogal olarak bebegini etkiliyo yazık degilmi ona daha anne karnındayken bu sıkıntıyı veriosun böyle düşün o yüzden de stresini en aza indirgemeye çalış lütfen

hoşbuldum hayatımmmm cok sağoll iyiyim bekleyişte güzel.
öyle heyecanlı felan değilim hatta şaşırıyorum kendime nerden geliyo bu rahatlık diye..
sen nasılsın..

iiyimm balımm aman aman maşallah dielimde nazarlar degmesinn rahat olcan tabiki tatalımm artık bütün iş rabbimde hayırlısıyla inşallah tutunur sana ve bizde dogurdugun günleri görürüzzz

70kiloyum yani 2 kilo daha vermişim ama şu an çok açımmm bişeyler yemem lazımmmm

evet ya gıdıyo kılolar stres yaptıgına degmez...benim 6. ayım bıttı 18 kılom gıtmıs...kaldı 1-2 kılocuk..
ama ben 5 kılo daha verıp evlendıgım halıme gelmek ıstıyorum
su an 60 kg ım..55 ıstıyorum ..59la hamıle kaldım...ay 78 e kadar cıkmıstım yaa...

maşallah canım böyle ol inşallah :)
döngü 28 gün yumurta yuvarlak eheueheue zaman ne gösterir belli olmaz :)

salammm dosttt bişe sorucam hazır gelmişken sende parmagından işeyebiliyomusun acaba

yok ben usturuplu uzaylılardanım ellerimi karıştırmıyorum o işe

yazıyorum bende yazdıkça rahatlıyorum eskiden word de bir sayfa açar oraya yazardım şimdi buraya yazıyorum burası daha iyi ama en azından cvp veren oluyor ve motive oluyorum

ya adam sorunluydu canm yaa benden sonraki arkadaşa bağırmış hakaret etmiş telde off sinir şey şimdi düşündüğün konu eşinmde şahit oldu ve gerildi seni nasıl üzer diye ben ona pek yansıtmıyorum bu tarz olayları numarasını al diyo bana babasının ben oğlunu bulurum diyo

yok ben usturuplu uzaylılardanım ellerimi karıştırmıyorum o işe

ayy ne komik olurdu yaaa hem yıkama yerinden de tasarruf ederdik iki yer yerine sadece el yıkardık olur biter

hoşgeldim canım ve tebrikler canım veririsin daha yaaa

dimi yaa kıyamam ben bebeğime zaten bazen dalga geöiyorum anne ben doğmuycam bankacı olmıycam çok kötü diye eşim fln gülüp geçiyoruz öyle

çok sağolun arkadaşlar adama içimde bi gıcıklık var şuanda ama inanın raghatladım sizlerle konuşunca kendime geldim yaaaa

hepiniz çok sağolun

canım ya yazık işte oda üzülür tabi iki canını üzüyo sonuçta

ayy ne komik olurdu yaaa hem yıkama yerinden de tasarruf ederdik iki yer yerine sadece el yıkardık olur biter

Allahımmm kızın düşündüğü şeye bak.....ona bakarsan tereddütlerimiz artardı

mesela kimsenın yoğurdugu hamuru eliyle karıstırdıgı salatayı yıyemezdık ya kaçırdıysa diye

püüff yeliz püf ya muhabbete bak hemen kapatıyoruz bu konuyu bu ne yaa :82:

oda dogru yaaaa kızım ucuz etin yahnisi işte P: ayy zibidiligim üzerimde yine

ooo yıldız hanımlar ve merviş hanımlarda burdaymışş hadii şappi şappi

iiyimm balımm aman aman maşallah dielimde nazarlar degmesinn rahat olcan tabiki tatalımm artık bütün iş rabbimde hayırlısıyla inşallah tutunur sana ve bizde dogurdugun günleri görürüzzz
aminn canım inşallahhhh...
hadi bakalım o zamanı bekliyoruz merakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…