tatlım hoşgeldin nasıl bakalım bekleyiş sürecinnn
selam canım hoşgeldın :)
ben dostum
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
selammmbu arada selam kızlarrrrrr..
yok ya ben de öle tabiatta değilim bağırıp hakaret edemem..konusraak makul bır dılle ıletısım kurabılırsın ...dedıgını yaptırmak ıcın ıllakı bagırmak lazım degıl..herseyın bı yolu yordamı var ..bazen düşünüyorum bende mi böyle yapıyorum diye başka bi kuruma gittiğimde ama yapmıyorum yaa belki eskiden yapıyordum hatırlamıyorum ama şimdi yapmıyorum yaaa
selam canımm
selam canımSelam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
ya orası da öylede 1-2 mal içinde emeğimi harcamayı göze alamıyorum birde çalışmadan duramam ben evde sıkılıyorum duramıyorum böylede cinsim yanii ya dedim ya eskiden belki yapardım ama şimdi asla yapmıyorum ya başıma gelenleri benim çektiklerimi düşünüyorum sonuçda o da bir çalışan diyorum orda tabi haklıysam hakkımı ararımda farklı bir şekilde
ya orası da öylede 1-2 mal içinde emeğimi harcamayı göze alamıyorum birde çalışmadan duramam ben evde sıkılıyorum duramıyorum böylede cinsim yanii ya dedim ya eskiden belki yapardım ama şimdi asla yapmıyorum ya başıma gelenleri benim çektiklerimi düşünüyorum sonuçda o da bir çalışan diyorum orda tabi haklıysam hakkımı ararımda farklı bir şekilde
hoşbuldum hayatımmmm cok sağoll iyiyim bekleyişte güzel.
öyle heyecanlı felan değilim hatta şaşırıyorum kendime nerden geliyo bu rahatlık diye..
sen nasılsın..
hoşbulduk kızlar...ben iyiyim...bahar da uyukluyo...
70kiloyum yani 2 kilo daha vermişimama şu an çok açımmm bişeyler yemem lazımmmm
canım benim seninde kızın oluyomuş hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucaklatsın..
bu sende kız senesi yine galiba..
selam idilimm hoşgeldin balım..
cok şükür hiç stresli değilim ayşemm gayet rahatım..
hadi bakalım atık sıra sana geliyo..
salammm dostttbişe sorucam hazır gelmişken sende parmagından işeyebiliyomusun acaba
hoşbulduk kızlar...ben iyiyim...bahar da uyukluyo...
daha çok afet gibiydi sanırım ondan çok korktum aman hayırlara cıksın :) gectı gıttı
Amın şekerim amin sağlıkla inşallahh güzel haberler verirsin bakalım no stres no cry
amin canım....ne bılıym anlatmadım ya :S hayırlara cıksın inşallah
tabii ki canım çalışmak her zaman artı getiri vardır fakat stres senı ve bebegını etkıler
ya takmamaya çalış sallama kendını rahatlat yada ne bılıym bu stresın önune gec bı sekılde
sen bilirsin tabii ama en azından kendini rahatlatmaya çalış
canım benim tabiki haklısın belli kurallara uymak zorundasın herkes uymak zorunda ama iş bi süre sonra öyle bi haddeye geliyoki sinirleniyoruz mesela benim anlattıgım ikinci örnekte adam bana hesapla ilgili hiç bi bilgi vermese anlıycam ama önceden vermiş bilgiyi ee bi gün kafasımı attı artık nolduysa vermem diyo ertesi gün yine veriyo yani bazen işte bende sende herkez aynı duruma düşebiliyo dedim ya insan ogluyuz sinirlerimize hakim olamıyoruz bazen.ben bu anlattıklarımı seninle ilgili demedim tabiki bu konuda haklısın ki yardımcı olmaya çalışmışsın aslında aynı durum yani senin olayla benim eşimde annesinin adına çekilmiş kredi için konuşmak istedi ki annesi de konuştu telde sadece soruyu eşim sorucaktı senin olaydaki fark adam babasını vermemiş tele eger vermiş olsaydı sen adamın sorununa yardımcı olucaktın yani
maşallah canım böyle ol inşallah :)
döngü 28 gün yumurta yuvarlak eheueheuezaman ne gösterir belli olmaz :)
yok ben usturuplu uzaylılardanımellerimi karıştırmıyorum o işe
hoşgeldim canım ve tebrikler canım veririsin daha yaaahoşbulduk kızlar...ben iyiyim...bahar da uyukluyo...
selammm
yok ya ben de öle tabiatta değilim bağırıp hakaret edemem..konusraak makul bır dılle ıletısım kurabılırsın ...dedıgını yaptırmak ıcın ıllakı bagırmak lazım degıl..herseyın bı yolu yordamı var ..
selam canım
bence de canım işini bırakma...bebeğinin sağlıgı senın sağlıgında onemlı ama bebek acayıp bır masraf baslı basına ve de gelecegı ıcın sımdı yorulcan sonra rahat edıcen..bu zamanda kolay dgıl ıs bulmak..allah sukur yıne de..ama sadece ısın ıcın kendını yıpratma..kulaklarını tıka...sınırlenırsen streslenırsen bebegınde etkılenır allah muhafaza dogunca sınırlı olur grgın bır bebek olur anne karnında hep etkılenırmıs..sen sakın ve relax ol..adam saysın sövsün peki efendim de ..derin nefes al geç...
tatlım tabiki bi iki mal yüzünden iş bırakılmaz ama eger bırakmıycam diyosan stresini azaltmaya çalış mesela bankada bi olay oluyo yada uykun var yada geç çıkıyosun bunu burda belirtme o anlık bi düşünce unut geç yani .sonuçta o bir iki mal hem seni hemde dogal olarak bebegini etkiliyo yazık degilmi ona daha anne karnındayken bu sıkıntıyı veriosun böyle düşün o yüzden de stresini en aza indirgemeye çalış lütfen
yazıyorum bende yazdıkça rahatlıyorum eskiden word de bir sayfa açar oraya yazardım şimdi buraya yazıyorum burası daha iyi ama en azından cvp veren oluyor ve motive oluyorum
ya adam sorunluydu canm yaa benden sonraki arkadaşa bağırmış hakaret etmiş telde off sinir şey şimdi düşündüğün konu eşinmde şahit oldu ve gerildi seni nasıl üzer diye ben ona pek yansıtmıyorum bu tarz olayları numarasını al diyo bana babasının ben oğlunu bulurum diyo
ayy ne komik olurdu yaaa hem yıkama yerinden de tasarruf ederdik iki yer yerine sadece el yıkardık olur biter
Allahımmm kızın düşündüğü şeye bak.....ona bakarsan tereddütlerimiz artardı
mesela kimsenın yoğurdugu hamuru eliyle karıstırdıgı salatayı yıyemezdık ya kaçırdıysa diye
püüff yeliz püf ya muhabbete bak hemen kapatıyoruz bu konuyu bu ne yaa :82:
aminn canım inşallahhhh...iiyimm balımmaman aman maşallah dielimde nazarlar degmesinn rahat olcan tabiki tatalımm artık bütün iş rabbimde hayırlısıyla inşallah tutunur sana ve bizde dogurdugun günleri görürüzzz
hadi bakalım o zamanı bekliyoruz merakla..maşallah canım böyle ol inşallah :)
döngü 28 gün yumurta yuvarlak eheueheuezaman ne gösterir belli olmaz :)
oda dogru yaaaa kızım ucuz etin yahnisi işte P: ayy zibidiligim üzerimde yine
ooo yıldız hanımlar ve merviş hanımlarda burdaymışş hadii şappi şappi
aminn canım inşallahhhh...
hadi bakalım o zamanı bekliyoruz merakla..
ya işte ucuz etın yahnısı
bende merakla beklıyorum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?