Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bazı durumlarda çıkmıyo o nedenle dedim biz bırde ıkı grıp atlattık calpol hıc ıse yaramadı ..sevmiyorum onu...ateslenseler bıle hafıf oluyor canım korkulcak kadar olmuyor yani..oof kuzulara yaa..

anladım cnm
şimdı bı topıkte doğum snrası kılo veren bayanları okudum da maşallah vallaaa

gökçe canım bugün oglunun asıları varmıs çok geçmıs olsun ınsallah atesı çıkmadan atlatır bu geceyı tatlım aglamısta kerata kıyamam ona hiç zor oluyor ası zamanları gerçekten

3 aylık olacak 4 gün sonra :)
kızın nasıl annesii yoruyo mu mu seniii

ayy hemde nasil ya birtürlü düzene girmedi uykusu felea.

masallah büyümüs betül zümra da nisan in birinde üc aylik olacak cabuk büyolar.
kiz baska dgum eden oldu mu ??ben pek takip edemiyorum eskisi gbi.

anladım cnm
şimdı bı topıkte doğum snrası kılo veren bayanları okudum da maşallah vallaaa

gökce masallah ogluna cok yakisikli canm.
kiz takma verirsin ..bak ben verdim 64 ile baslamisti hamileligim simdi 64 kiloyum.
um arim biraz daha verir ve 57 felan düserim.kilolar gderde catlaklar kaliyo yaa

offffffffffff offffffffffffffff sımdı 6. ay asılarını okudumda tam 4 tane aman Allah ım yaaaa napıcaz ıkı bacak bır kol bır agızdanmıs yandık vallahı yaaaaa

Son düzenleme:
offffffffffff offffffffffffffff sımdı 6. ay asılarını okudumda tam 4 tane aman Allah ım yaaaa napıcaz ıkı bacak bır kol bır agızdanmıs yandık vallahı yaaaaa

Son düzenleme:
ayy hemde nasil ya birtürlü düzene girmedi uykusu felea.

masallah büyümüs betül zümra da nisan in birinde üc aylik olacak cabuk büyolar.
kiz baska dgum eden oldu mu ??ben pek takip edemiyorum eskisi gbi.

evet çabuk büyüyorlarr
topuklunun üçüzleri dünyaya geldiii ondan sonra doğum yapan olmadı :)

hoşbuldummm idill saol iimmm elifcikte iyii altına yaptı şimdi kokutttuu

sen nasılsın kızın nasılll

kokmuş elifffff :)) kokuttu demekkk
kaka yaparken baharın yüz ifadesi çok komik
''Ohhhh dünya varmış'' der gibi bir hali var

3.ayınız bıtecek cnm bnm

evet 3 ay bitecek 4'e girecez

evet çnklu bızım de 2 bıttı 3ten gun almaya başladıkk

ELMİ cimm ınş. gıder allahım sağlık versın dee yavaş yavaş gıdecek

kızlar ya resimli bir tickers yapmak istiyorum baharın fotosunu koyup...lilypie sitesinde denedim ama olmuyo yani formatta hata veriyo kk

gökçe canım oglumun oyuncagı çarsamba günü geldı ayyyy bir görsen nasıl merak sardı ona oynamaya basladı nasıl hareketler tutuyor vuruyor ınanamadım terledı bıle yaaa oynarken masallah

gökçe canım oglumun oyuncagı çarsamba günü geldı ayyyy bir görsen nasıl merak sardı ona oynamaya basladı nasıl hareketler tutuyor vuruyor ınanamadım terledı bıle yaaa oynarken masallah

ne gusel maşallahh yaaaa bnnmkı daha kuçuk oyle hareket edemıyor da BAKINIOR ama çok da hmen ıkılıyorrr

ne gusel maşallahh yaaaa bnnmkı daha kuçuk oyle hareket edemıyor da BAKINIOR ama çok da hmen ıkılıyorrr

canım daha küçük senınkı ondan büyüdükçe farkına varıcak o zaman baslıcak hareketlere annesı merak etme sen bu arada kuzucuk işe yaradımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…