Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım daha küçük senınkı ondan büyüdükçe farkına varıcak o zaman baslıcak hareketlere annesı merak etme sen bu arada kuzucuk işe yaradımı

kuzucuk gunduzlerı faydalııı gecelerı ses çıkartmadan uyutuyorum hayatımm
ozellıkle kalp atışıyla uyumaya bayılıyorrr

meloj elif cok tatli yaaaa yerim ben onu :) keltoşummmm benim

bu arada gökce mertin badysine de bayıldım siyah beyazz beşiktaşlı mıyızzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
meloj elif cok tatli yaaaa yerim ben onu :) keltoşummmm benim

bu arada gökce mertin badysine de bayıldım siyah beyazz beşiktaşlı mıyızzzz

tşk ederiz teyzesiii yeni doğduğu günki rsim buu çöömez zamanları yaneee

evt mertin badysi çok güzelmiş biziimde erkek olsaydı hastane çıkışını beşiktaşlı alıcaktık

Son düzenleme:
kıslar ark hamıle olabılır yaaa
kndısı ıstıyordu eşi odun ıstemıyordu sureklı kavga edıyorlar adamın anası yuzunden adam da anacı bu kız ezılıo azcık neyse işte korunnmadn ılışkılerı bazen oluyomuş ama hamıle kalmamış bugune kdar ama bu ay 3gun gecıkmış adetı adet olacak gbı sancıları varmış ama olmamış hatta majezık içtım ağrımdan dolayı dıo acaba o mu uzattı adetımı dıyorrrr bn de sanmam dedım..nrmalde 28 gunde 1 adet olan bırııı geçen 15ınde olmuş bu ay 13unde olması lazımmış olmamış yahuuuu ayhhh çok heyecalııı
bakalım ne çıkcak ben bekle pztye kadar dedım o da bklıyorrr

hadi hayırlısı bakalım ama bi taraf istemiosa ii olmaz kocasıda nie istemiosa sanki tek başına yaptı kız çocuğuuu

efet yükleyemedi bi sopayı hakedio

evet bence de

tşk ederiz teyzesiii yeni doğduğu günki rsim buu çöömez zamanları yaneee

evt mertin badysi çok güzelmiş biziimde erkek olsaydı hastane çıkışını beşiktaşlı alıcaktık

biz de beşiktaşlıyızzz

hayırlısı artıkkkk ama madem süreklü kavga ediyorlarr neden korunmuyo yani çocuk istemiyorsa?? yazık ya olan hep cocuklara oluyo (((

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında korunuyorlar da adam bazen o anda tkmak ıstemıormuşşş ve bole olmuş bu ay bakalım yaaa hayrlısı olsun ınş.

hıoşşşgedliinn ben iimmm sen nasılsnnn

hosgeldin canimmm nasilsinnnn

hoşgeldinnn canımmm .

kızzz daha dün gibi kalp atışları için digicektiniz doktora facede bana korkuyorum demiştinde konuşmuştuk baya zaman ne çabuk geçiyo ya 30. haftaya gelmişin maşallahhh

hosbulduk kızlarrrr cok sulur ıyıyz bız sizinde ıyı olmanıza sevındım canlarım
ayy yelız dımı ne cabuk gectı gunler wallahı ama son 3 ay hıc gecmıyor sankı yaa
resımde faceye koydum bıtane son halımden bı kare gormedınız sanırım kıjlarrrrr

valla canım ya ne kadar çabuk geçiyo zaman ve biz hızla ilerliyoruz yaşlanıyoruz

şimdi gördüm resmini tatlımm kız kocaman olmuşun o minnacık çıtı pıtı kızdan eser kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…