canım daha küçük senınkı ondan büyüdükçe farkına varıcak o zaman baslıcak hareketlere annesı merak etme sen bu arada kuzucuk işe yaradımı
kuzucuk gunduzlerı faydalııı gecelerı ses çıkartmadan uyutuyorum hayatımm
ozellıkle kalp atışıyla uyumaya bayılıyorrr
selam kıslarrrr nabersınızzzzzzzzzzz
hoşgeldinnn canımmm .
kızzz daha dün gibi kalp atışları için digicektiniz doktora facede bana korkuyorum demiştinde konuşmuştuk baya zaman ne çabuk geçiyo ya 30. haftaya gelmişin maşallahhh
evet maşallahhh göbüşlü halini göremedik ama(((((((((
meloj elif cok tatli yaaaa yerim ben onu :) keltoşummmm benim
bu arada gökce mertin badysine de bayıldım siyah beyazz beşiktaşlı mıyızzzz
kıslar ark hamıle olabılır yaaa
kndısı ıstıyordu eşi odun ıstemıyordu sureklı kavga edıyorlar adamın anası yuzunden adam da anacı bu kız ezılıo azcık neyse işte korunnmadn ılışkılerı bazen oluyomuş ama hamıle kalmamış bugune kdar ama bu ay 3gun gecıkmış adetı adet olacak gbı sancıları varmış ama olmamış hatta majezık içtım ağrımdan dolayı dıo acaba o mu uzattı adetımı dıyorrrr bn de sanmam dedım..nrmalde 28 gunde 1 adet olan bırııı geçen 15ınde olmuş bu ay 13unde olması lazımmış olmamış yahuuuu ayhhh çok heyecalııı
bakalım ne çıkcak ben bekle pztye kadar dedım o da bklıyorrr
efet yükleyemedi bi sopayı hakedio
tşk ederiz teyzesiii yeni doğduğu günki rsim buu çöömez zamanları yaneee
evt mertin badysi çok güzelmiş biziimde erkek olsaydı hastane çıkışını beşiktaşlı alıcaktık
kıslar ark hamıle olabılır yaaa
kndısı ıstıyordu eşi odun ıstemıyordu sureklı kavga edıyorlar adamın anası yuzunden adam da anacı bu kız ezılıo azcık neyse işte korunnmadn ılışkılerı bazen oluyomuş ama hamıle kalmamış bugune kdar ama bu ay 3gun gecıkmış adetı adet olacak gbı sancıları varmış ama olmamış hatta majezık içtım ağrımdan dolayı dıo acaba o mu uzattı adetımı dıyorrrr bn de sanmam dedım..nrmalde 28 gunde 1 adet olan bırııı geçen 15ınde olmuş bu ay 13unde olması lazımmış olmamış yahuuuu ayhhh çok heyecalııı
bakalım ne çıkcak ben bekle pztye kadar dedım o da bklıyorrr
hıoşşşgedliinn ben iimmm sen nasılsnnn
hosgeldin canimmm nasilsinnnn
hoşgeldinnn canımmm .
kızzz daha dün gibi kalp atışları için digicektiniz doktora facede bana korkuyorum demiştinde konuşmuştuk baya zaman ne çabuk geçiyo ya 30. haftaya gelmişin maşallahhh
hosbulduk kızlarrrr cok sulur ıyıyz bızsizinde ıyı olmanıza sevındım canlarım
ayy yelız dımı ne cabuk gectı gunler wallahı ama son 3 ay hıc gecmıyor sankı yaa
resımde faceye koydum bıtane son halımden bı kare gormedınız sanırım kıjlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?