Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
en son 11049 nolu sayfada kalmışım ben inanın okuyamadım benimle ilgili birşeyler yazıp cvp veremedğim varsa çok pardon eee nerde kalmıştık

valla canım ya ne kadar çabuk geçiyo zaman ve biz hızla ilerliyoruz yaşlanıyoruz

şimdi gördüm resmini tatlımm kız kocaman olmuşun o minnacık çıtı pıtı kızdan eser kalmamış

cokta mınnacık sayılmazdım 64 kıloyla hamıs kaldım zaten ama 10 kılo koydum bı bunyeye az degıl yanı dana gıbı oldum wallahııı

cokta mınnacık sayılmazdım 64 kıloyla hamıs kaldım zaten ama 10 kılo koydum bı bunyeye az degıl yanı dana gıbı oldum wallahııı

ne bilem tatlışımm resimlerden görebilioz ancak çıtı pıtı bişi görünüyosunnn maşallah maşallah

kimse yok ama ben anca vakit bulup gelebildim kızlarrr
kayınpederim umreye gitti bende 1 haftadır kayınvaldemde mahsur kaldım:2:burda nete girecek zamanım olmadı çünkü ben burdayım diye kayınvaldem hergün misafir çağırıyor
sizleri çok özledim özellikle haticeyi çok merak ettim..canım msjda attım ama transferin yapılmışşş hadi bakalım dua ediyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...sizlerde ne var ne yok kızlar?herkesii teker teker öpüyorum...

selız naber
kayınpederın umreye gıtmiş ne gusel

canımmm şimdi gördüm kusura bakmaa iyiyim valla canım napim biryandan burdayız işte biryandan ders çalışmaya çalışıyorum öyle canım evet umreye gitti çok ii bir insan nasip oldu inş gelince içkiyi bırakacak torunuda olacak yaa
senden nehaber canım??

ablacımmm bayadan ber, gelmiosun yogundun sanırım adet olmuşsun erkenden zaten çalışmalara başlamak için gecikmiştin olsun bu ay iyi bi performans bekliorum senden gelsin bebeişler gitsin bebişletrrr

evet ablacım, geliyordum aslında ama yazmadan okuyordum sadece haberlerinizi almak için..

özledim valla

ayy ne kadarr tatlıııııı canım nerden buldun :)
annesi yesin onuuu

tatlımm bulurum bennn çok şirin dimi bütün haftalar aynıymış gibi görünüyo ama dikkatle incelersen kulaklarında ellerinde falan degişiklikler oluyo hafta geçtikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…