çok şirinler dimi ya kk kabul etmiyo ama ticker olarak kabul etseydi keşke
canın mı sıkılıyorrrrrr niye kızzz vaktin bol herhalde :))))
kızlar toiğimizin tek yegane kuduruğuyla konuştum çok öpüyorsizleri..arada uğra muhabbetlerimizi şenlendir kudurt milleti dedim..haftaya bıraz rahatlıyormuş..ileteyim dedim...
kimse yok ama ben anca vakit bulup gelebildim kızlarrr
kayınpederim umreye gitti bende 1 haftadır kayınvaldemde mahsur kaldım:2:burda nete girecek zamanım olmadı çünkü ben burdayım diye kayınvaldem hergün misafir çağırıyor
sizleri çok özledim özellikle haticeyi çok merak ettim..canım msjda attım ama transferin yapılmışşş hadi bakalım dua ediyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...sizlerde ne var ne yok kızlar?herkesii teker teker öpüyorum...
kızlarr ben dün fatoşla konuştum pc tamirdeymiş yine hepini,ze çok slmı var gün sayıyomuşş
Ayy canım yogunum demişti zatn napsın eminim çok yoruluyordur bu süreçte.Allah yardımcısı olsun.
Gelsin valla özledik çok yoksa bizi kim kudurtcak hele benim içim geçmiş 7aydır zaten
canım ya vallahi merak ettım ben de senı...nerde bu kız nıye gelmıyor bu kadar ara vermezdi diye..
hatta feysede yazdım neysekı iyisin bebişin de iyiAllah kabul etsın kayınpederının ibadetini inşallah canım...kısa zamanda gir yıne özluoruz çok hem de merak edioruz kusum...ben de senı çok öptüm!
ayy kıyamam ya gunude belli oldu iyice heyecanlanıyordur;kuzucuk gelsın zamanında ve sağlıkla ınsallah..özledık fatosuda tez zamanda yapılır pc si insllah...
kızlar bana gelince;dün aksam annemleri memlekete yolcu ettim tabii arkalarından da zırıl zırıl agladım.Su gurbetlik zor iş:2iger taraftan eşimle babam arasında sorun çıkmamasına ve herseyın güzellikle gitmesıne çok sevındım anlatamam size.Çok stres yapmıstım çünkü biliyorsunuz.
Dünde kocişle kızımızı görmeye gittik 4boyutlumuza girdik.Kızım büyümüş masallah birazda gununden önde gidiyormus bunada sevındım...Kilosu 1519gram boyuda 37cm miş...İlk başta yüzünü açmadı zilli eliyle kapadı ama en sonunda dayanamadı actı hatta gözlerini de actı uzun uzun acık tuttu...
Ordan çıkıncda bu aşkla bir sürü alısveriş yaptık zilliye almadıgımız sey kalmadı maası bırakıp döndük ama kızıma helal olsun
öyle yanı canlar sizleri özledım yoksunuz da
görusuruz ınsallah öptüm hger bırınızı!
maşallah kızına ya çok tatlı canım sana benziyorrr...bu arada geçmiş olsun atlattın sıfır hasarla
Ayy canım yogunum demişti zatn napsın eminim çok yoruluyordur bu süreçte.Allah yardımcısı olsun.
Gelsin valla özledik çok yoksa bizi kim kudurtcak hele benim içim geçmiş 7aydır zaten
canım ya vallahi merak ettım ben de senı...nerde bu kız nıye gelmıyor bu kadar ara vermezdi diye..
hatta feysede yazdım neysekı iyisin bebişin de iyiAllah kabul etsın kayınpederının ibadetini inşallah canım...kısa zamanda gir yıne özluoruz çok hem de merak edioruz kusum...ben de senı çok öptüm!
ayy kıyamam ya gunude belli oldu iyice heyecanlanıyordur;kuzucuk gelsın zamanında ve sağlıkla ınsallah..özledık fatosuda tez zamanda yapılır pc si insllah...
kızlar bana gelince;dün aksam annemleri memlekete yolcu ettim tabii arkalarından da zırıl zırıl agladım.Su gurbetlik zor iş:2iger taraftan eşimle babam arasında sorun çıkmamasına ve herseyın güzellikle gitmesıne çok sevındım anlatamam size.Çok stres yapmıstım çünkü biliyorsunuz.
Dünde kocişle kızımızı görmeye gittik 4boyutlumuza girdik.Kızım büyümüş masallah birazda gununden önde gidiyormus bunada sevındım...Kilosu 1519gram boyuda 37cm miş...İlk başta yüzünü açmadı zilli eliyle kapadı ama en sonunda dayanamadı actı hatta gözlerini de actı uzun uzun acık tuttu...
Ordan çıkıncda bu aşkla bir sürü alısveriş yaptık zilliye almadıgımız sey kalmadı maası bırakıp döndük ama kızıma helal olsun
öyle yanı canlar sizleri özledım yoksunuz da
görusuruz ınsallah öptüm her bırınızı!
evet facedekini gördüm canımmm sanada haber veremedim seni tesetlli ederken bende stres dolu günler yaşadım valla.hayır yanii kayınvaldem annesini çağırmış eşimin abisi var bide bizim kalmamıza ne gerek vardıki9 gündür ordayız insaf yaniii bide ben ordayım yaa hergün bacısı yiğenleri,arkadaşları geldi bana hazılrıklarını yaptırdı bende yemeklere hiç dokunmadım hoş 2 kere yemek pişirdi onuda 5 gün yedirdi birgün dışarda yedik öyle böyle geçtii ama insanın kendi evi gibisi yok valla şuan eve geldim banyomu falan yaptım 10 gündür biriken çamaşırları yıkadım ütü yaptım..birazdan yine gidicez yemeğe orda yicez illa yoksa kıyamet kopar..kayınpederimde yarın gelio burda die 3 gün daha gideriz..yaa bıktım valla....
neyse canım sana gelincede çok sevindim kasasız belasız atlattın bak ben sana demiştim atlatacaksın diyee eşinle aran düzelmiş çok sevindim...babanlada bir sorun olmadığına dahada çok sevindim...güzel kızınıda görmüşsün ohhhh daha ne istersin...aldığınız cicikleride güzel günlerde giysin inşallah...
benim bebişte iyi teyzesii bi yaramazlık yok her sabah mide bulantısı dışında oda geçecek inş...
canım benimm çok öpüyorum seni kendine ii bak...
aa fatoş'un günü belli mi olduuu haberim yok hangi günmüş
bu arada kızına Maşallah canım kocaman olmuşş prenses
cicileri de alınmış güle güle sağlıkla kullansın inşallah
ayrıca annenler de dönmüşler zor oluyor ayrılık ama neyseki gerginlik
tatsızlık yaşanmamış,senin adına sevindim canım
evet canım 22nisanda kavusacak kızına ınsallah
sağol hayatım;çok şükür hem hersey yolunda gitti ailemle.hem de dün kızımı gördük sonrada cicilerini tamamladık..stres attım yani
sen nasılsın canım ceren nasıl ?sizin dogum tarihiniz ve şekliniz belli değil daha demi?
ayy çok az kaldıııAllah sağlıkla kavuştursun inşallah kuzusuna
bi an önce pc yapılsa da gelse özledim valla
senin de stres atmana çok sevindim canım
ben de iyiyim canım ceren'im de iyi maşallahbiz de kısmetse
bu hafta gidicez kontrole büyük ihtimal belli olur sanırım,
çünkü en son gittiğimizde sezeryan istediğimi söylemiştim tabi
Allah hayırlısını nasip etsin
evett canım gelmeyınce bende merak etmıstım neysekı haberını aldık özledim ben de gercekten...
çok sağol hayatım attım valla
ayy hadi bakalım canım demek bu hafta belli olacak çok heyecanlı..
sen de mi sezeryan istiyordun o zaman gelmesine çok kalmamıs Ceren in sanırım...Hayırlısı ne ise o olsun canım valla sabırsızlıkla beklıorumm sonucu
demek öyle canım..
ben de senı göremeyınce kac gundur merak ettım nerelerdesın nasılsın bebiş iyi mi diye..
ama çok şükür ki iyisiniz.senı germesinler ya çok kızıyorum.gencecik insanlarsınız eviniz yerınız ayrı azcık sizi kendi halinize baş başa bıraksınlar bu günleri bir daha nerede bulacak insan ama eskiler bunları anlamıyor işte.onların dogrusu bir anda hepimizin dogrusu oluveriyor çok kızıyorum ama değiştiremiyoruz da.kendini de yemekti camasırdı derken anı hareketler yapıp yorma emi canım.sakın sakın mola vererek yap.bunlar önemli çünkü biliyorsun.neyse tez zamanda evıne dönersınde düzenınde rahat edersın ınsallah.bazen düşünüyorum da böyle herkese uzak olmak ne de rahatmıs...
çok sağol canım benım.çok şükür Rabbimin iziyle hersey sorunsuz geçti.şimdi ben de dınlenmeye calısıyorum bir yandan da okulda son iki haftam ıznımı beklıyorum. kızımıda gördum daha da bişi istemem zaten...kendıne çok iyi bak canım ve de sakın yorulma emi!öptüm senı kocaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?