Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tamam canım 10 okurum ama tamamlayamazsan dahada okurum

tamam hayatım yazdım..10 yeterli zaten 60 tane oldu..allah razı olsun canımm cok sağol..
aslında duası cuma gecesi yapılıyomuş ama cumaya kadar bitiriyim istiyorum artık bittiği zaman duasına amin dersiniz..hergün allahım günü..

evet canım son 4 gün cok heyecanlıyımmmm..
hayatım 10 tane okusan yeterli allah razı olsun..
inşallah canım duarımız kabul olur bebişin sağlıcakla tutunur göbüşüne
bu akşam okul çıkışında inşallah bir çırpıda hepsini okurum canım
hoşgeldinn kızzzz

hoş bulduk tatlım biri kaynanalardan söz etti kaynana boğan diye bi kurabiye taifi var ondan yapalımmı kaynanalarımıza

Allah kabul etsin o zaman canım ama dediğim gibi yetişmezse haber ver haftasonu okurum

haticecim bitmediyse bi on tanede ben okuyabilirim canım.
İnşallah Rabbim cuma günü hayırlı haberlerini duymayı nasip eder bizlere..

Eki Görüntüle 165099

canım ben bugün limangodan bu elbiseyi aldım güzelmi

wuuuu çok güselmiş şekerim güle güle giy
ya orda hiç böyle güzel magaza falan yokmu çünkü bu tarz elbiseleri hamile olmayanlarda giyiyo nette daha pahalı oluyo bazen dışardan bak bu tarz elbiselere ama pantolon falan bulman zor olabilir orda onları netten alırsınn

Allah kabul etsin o zaman canım ama dediğim gibi yetişmezse haber ver haftasonu okurum
sağol canım..zaten cumaya kadar bitirmek istiyorum cuma test günüm cünki..
haber veririm yine allah razı olsun balım..

hatçem banada yaazzzz...
tamam canım 10 tane yazdım sanada allah razı olsunn...
Eki Görüntüle 165099

canım ben bugün limangodan bu elbiseyi aldım güzelmi
güzelmiş canım güle güle giyinn bebişinle..bende şu figürlü tşörtlere bayılıyom inş. kullanmak nasip olsun..
haticecim bitmediyse bi on tanede ben okuyabilirim canım.
İnşallah Rabbim cuma günü hayırlı haberlerini duymayı nasip eder bizlere..

tamam canım sanada yazdım 10 tane...cok sağol hayatımmm allah razı olsun..

ay beğenmene sevindim canım burdada olsa daha fazla fiyata olur canm bide ben hangi ara çıkayım çarşıyaki gündüz iş gece okul hafta sonuda ev işi:26::26::26:

...

güzelmiş canım güle güle giyinn bebişinle..bende şu figürlü tşörtlere bayılıyom inş. kullanmak nasip olsun..

un..[/B]

ben caım bol şeylerle daha rahat ediyorum malum burası dar çevre :26::26:

ayy çok sıkmış bu yaa boluda hiç yok ineterneten güvenemedim kendimi nisanın son haftasına saklıyorum ankaradan deli gibi alışveriş yapıcam

canım nasılsın

bende gögüs bölgemden korkuyorum canım o kadar büyüdülerki bir beden büyük aldım

canım cuma gecesine kdr yetişir herkes okur işte yarın birgün istersen ogünde duasını yaparız..sen yeterki önceden haber ver o sastte topikte olalım
kızlarr bakın hamişlere süper şeyler var...

https://www.ebrumaternity.com/index.php
buraya bende bayılmıştım göbüşüm büyünce alcm şuan halen bişeycikler yok.

aa süpermiş banada versene tarifini yapalım misafirine götürelim:)

sende haklısın tatlımm bendede çok var bu tarz elbiselerdende ondan dedim

ya sinir oluyorum şu her şeye laf eden tiplere anladıgım kadarıyla orasıda öyle bi yer allaha şükür şimdiye kadar hiçç öyle millet laf edicek diye giyim tarzımı degiştirmedim kocişte karışmıyo zaten hatta dayısının oglunun dügününde ööle bi elbise giydimki dillere destan saten kıpkırmızı boyundan baglamalı gögüs ve sırt dekolteli mini bi elbise giyim ama nazar degdirdiler ertsi gün ütülerken yandı elbisem
şekerim sanada tavsiyem içinde kalıcagına giy valla hatçemin bahsettigi t shortler süper dar oluyolar genelde ama çok tatlılar bence onlardanda al giy boşver elalem nederse desin

ben caım bol şeylerle daha rahat ediyorum malum burası dar çevre :26::26:
anladım canımm..zaten yaz günü ne kadar bol olursa o kadar rahat edersin..
tamam canım bitince haber veririm hep beraber duama amin deriz..

evet yaa cok güzel şeyler var...

kızlar ben cıkıyorum cok kalamıyorum pc başında..
sizleri öpüyorum duamda bana destek olduğunuz için hepinize cok ama cokkkk teşekkür ederim..
arada gelir bakarımmm...

kızlar özellikle yıldızcım zeytin hanımdan haberler var artık hiç sormuyosun teyzesi kızımı
topun nerde diyince gidip getiriyo benim fıstıgım.dünde oynuyoduk onunla zeytin topun nerde dedim baktı yüzüme sonra bi telaşla bütün odaları dolaştı bulamadı oturma odasına geldi koltugun üstüne çıktı koltukların arkasına baktı yok sonra yere indi koltukların altına baktı geldi yanıma patisiyle vurdu bana sonra koltugun yanına gidip yüzüme baktı megersem koltugun altında görmüşte alamamış tatlım yaaa aldım topu oynamaya devam ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…