tamam canım 10 okurum ama tamamlayamazsan dahada okurum
inşallah canım duarımız kabul olur bebişin sağlıcakla tutunur göbüşüneevet canım son 4 gün cok heyecanlıyımmmm..
hayatım 10 tane okusan yeterli allah razı olsun..
hoşgeldinn kızzzz
inşallah canım duarımız kabul olur bebişin sağlıcakla tutunur göbüşüne
bu akşam okul çıkışında inşallah bir çırpıda hepsini okurum canım
canım düşünmen bile yeterli..ama senin durumun belli zaten kafanı kaşıcak halin yok..hafta sonuna bitiririm canım cok sağol..
sağol yelizcim 10 okusan yeter balım..
zaten 50 tane oldu bile..
allah kabul etsin hayatım..allahım cok bekletmeden hepimize sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin..
4444 duasını teyzem okuttu sağolsun duasınıda yaptırmış..allahım kabul etsin dualrımızı..
sağol canım..zaten cumaya kadar bitirmek istiyorum cuma test günüm cünki..Allah kabul etsin o zaman canım ama dediğim gibi yetişmezse haber ver haftasonu okurum
tamam canım 10 tane yazdım sanada allah razı olsunn...hatçem banada yaazzzz...
güzelmiş canım güle güle giyinn bebişinle..bende şu figürlü tşörtlere bayılıyom inş. kullanmak nasip olsun..
haticecim bitmediyse bi on tanede ben okuyabilirim canım.
İnşallah Rabbim cuma günü hayırlı haberlerini duymayı nasip eder bizlere..
canım nasılsınhaticecim bitmediyse bi on tanede ben okuyabilirim canım.
İnşallah Rabbim cuma günü hayırlı haberlerini duymayı nasip eder bizlere..
ay beğenmene sevindim canım burdada olsa daha fazla fiyata olur canm bide ben hangi ara çıkayım çarşıyaki gündüz iş gece okul hafta sonuda ev işi:26::26::26:wuuuu çok güselmiş şekerim güle güle giy
ya orda hiç böyle güzel magaza falan yokmu çünkü bu tarz elbiseleri hamile olmayanlarda giyiyo nette daha pahalı oluyo bazen dışardan bak bu tarz elbiselere ama pantolon falan bulman zor olabilir orda onları netten alırsınn
...
güzelmiş canım güle güle giyinn bebişinle..bende şu figürlü tşörtlere bayılıyom inş. kullanmak nasip olsun..
un..[/B]
ayy çok sıkmış bu yaa boluda hiç yok ineterneten güvenemedim kendimi nisanın son haftasına saklıyorum ankaradan deli gibi alışveriş yapıcam
canım nasılsın
canım cuma gecesine kdr yetişir herkes okur işte yarın birgün istersen ogünde duasını yaparız..sen yeterki önceden haber ver o sastte topikte olalımtamam hayatım yazdım..10 yeterli zaten 60 tane oldu..allah razı olsun canımm cok sağol..
aslında duası cuma gecesi yapılıyomuş ama cumaya kadar bitiriyim istiyorum artık bittiği zaman duasına amin dersiniz..hergün allahım günü..
buraya bende bayılmıştım göbüşüm büyünce alcm şuan halen bişeycikler yok.
inşallah canım duarımız kabul olur bebişin sağlıcakla tutunur göbüşüne
bu akşam okul çıkışında inşallah bir çırpıda hepsini okurum canım
hoş bulduk tatlım biri kaynanalardan söz ettikaynana boğan diye bi kurabiye taifi var ondan yapalımmı kaynanalarımıza
bende gögüs bölgemden korkuyorum canım o kadar büyüdülerki bir beden büyük aldım
ay beğenmene sevindim canım burdada olsa daha fazla fiyata olur canm bide ben hangi ara çıkayım çarşıyaki gündüz iş gece okul hafta sonuda ev işi:26::26::26:
ben caım bol şeylerle daha rahat ediyorum malum burası dar çevre :26::26:
anladım canımm..zaten yaz günü ne kadar bol olursa o kadar rahat edersin..ben caım bol şeylerle daha rahat ediyorum malum burası dar çevre :26::26:
tamam canım bitince haber veririm hep beraber duama amin deriz..canım cuma gecesine kdr yetişir herkes okur işte yarın birgün istersen ogünde duasını yaparız..sen yeterki önceden haber ver o sastte topikte olalım
buraya bende bayılmıştım göbüşüm büyünce alcm şuan halen bişeycikler yok.
kızlar ben cıkıyorum cok kalamıyorum pc başında..
sizleri öpüyorum duamda bana destek olduğunuz için hepinize cok ama cokkkk teşekkür ederim..
arada gelir bakarımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?