Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar kusura bakmayın kestirmişim de azcık...sobanın yanında

keşke benimde öyle bir imkanım olsa gözlerim kapanıyor resmen
bu arada biz isim düşünmeye başladık eşimle kafamızda 1-2 isim var sizinlede paylaşım fikir verin dedim

günce-özden-bade-gökçe-idil-meriç-miray-eylül(annemler eylğlde doğcak diyorlar )-görkem

şimdilik aklımızda bu isimler var ama yeni fikirlerede açık durumdayız bakalım

yalnızlık zor derler ama bence inan gurbette olmanın faydalarıda çok.bak bana ben daha bebeğim yokken neakadar bunalıyorum herkes bana bakıyor Allahtan annemgille ablam ilgileniyorda bende anca kayınvaldemgile koşturabiliyorum.bu seferde üzülüyorum neden annemgile bir faydam yok diye..bende hastalandım banada bakan olmadı annem çalışıor,kayınvaldende işine gelince..enazından diyorum gurbette olsam bebeğimle tek ben ilgilenirdim ama hiç değilse başkalarının işine koşturmaktan bukadar yorulacağıma bebeğim ve kendi işlerim için yorulmayı tercih ederdim...
inşallahh ege hep iyi olur annesiii..o hastalanınca daha çok üzülüyosun...

benım kızım olsaydı eylül koyacaktım eylulde oldugu ıcın cok huzunlu ve agır bır ısım bence onu düşün derim..

zaten en buyuk korkum benden bulaşması..babası da ılgılenıyor ama onsan yemek yemıyor ille mmeli biri olucak..bakıcıdan da yiyor..allahtan...ben kotu olunca onunlada tam ılgılenemıyorum...vallahı allah yardımcın olsun hamıle hamıle kaynanan da tam ezıyetcıymıs..bu kız bulanır eder falan dıye dusunmuyor...kıııız deli numara yapsana..vallahı esım tembellık yapınca ayılıp bayılırdım..napayım kımse sen den ıyı dusunmez senı yazın tatılde kaynanam lara gıdıncede baktım ısler bana kalıyor koca gobegımle hemen bı numara cekerdım napayım ..anlamayana anlatılır

ilahi tinker aslında doğru söylüyorsun ama bizimkiler numara falanda yutmuyor ki ..bak 9 gün orda kaldık kayınpederim istedi diye ben kayınpederimi asla kıramam oda beni hiçbir konuda kırmadı çünkü.kayınvaldem dün sabah tutturmuş abim kahvaltıya çağırdı gidelim die eşimde ben yatıcam dedi gitmeyelim dedi siz gitmeyin ben gidicem dedi ve bizi kendi evlerinde bırakıp gitti.neyse biz eşimle ikimiz kahvaltımızı yaptık eve gittik ben evde işlerimi hallettim eşimde işleri vardı onları halletmeye gitti neyse ben hazırlandım kayınvaldemgile gidicez eve gelmiştir die düşünüyorum eşim bi geldiki annem akşam yemeğindede ordaymış bizide çağırdılar ben gelmeyiz dedim dedi ben şok..kaçgündür ordayzı onlar için kalıyoruz kadın bizi bırakıp gitti bende sinirlendim bide 14 yaşında bi kardeşi daha var eşimin oda sürekli kıçımızda çok afedersin.biz eşimle dışarda yedik yemeği buda peşimizde annesi orda keyif çatar 35inden sonra doğurduğu çocuğuna biz bekçilik yapıyoruz.neyse bende kardeşinin yanında dedim annem ayıp etti diye..gece 11de aramış kardeşini getir bizide burdan al diye eşim şöförleri zaten.sonrada eve idince beni aramışki kusura bakma çok zorladılar mecbur kaldım akşama diye bende önemli değil dedim soğuk soğuk.yarında misafiri var bende ders çalışıyorum bugün temizliği var gitmedim hemen aramış acele acele yarın misafir kalabalık,bana 2 tepsi tatlı yaparmısın diye daha ben sormadan yemine diyorum çıldırmak üzereyim..hiç hamile falanda demiyor yaa yazıktır günahtır..ben nelerle uğraşıyorum bir bilsen

benım kızım olsaydı eylül koyacaktım eylulde oldugu ıcın cok huzunlu ve agır bır ısım bence onu düşün derim..

evet güzel isim eylül de

Allah kolaylık versin canım sana yaa

selamlar nasılsınız kızlarrrr

slm idaere ederiz işte sen nasılsın

ne dıyeyım allah sabır versın çalışıyor olsaydın bu kadar yapamazdı herhalde...:44:

aman aman 3 çocuk annesi yürüyen kreşimiz gelmişşş hoşgelmişştatlım çok özledik seni neyseki minikler akıllıki aradada olsa gelebiliosun maşallah fındıklara

meraba arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirm ben lavaboya gidince yumurta akı gibi akıntım geldi bu ne anlama geliyor bilen var mı?

meraba arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirm ben lavaboya gidince yumurta akı gibi akıntım geldi bu ne anlama geliyor bilen var mı?

yumurtluyorsun cicim bu dönemde ilişkiye gırersen hamıle kalma oranın yuksek

Aşk olsun yani okadar yoğunluğumun arasında 10 dak. boşluk buluyorum, açlıktan öldüğüm halde yemeğimi bile yemeden size gelip yazıyorum, çok özlediğimi söylüyorum bir Allahın kulu da bi cevap yazmıyo yuhhhhhhhhhhhhhh :84: tam dayaklıksınız valla, hele bi kesin dönüş yapiyim görürsünüz siz hayırsızlar

olur mu cicim ...beni mazur gör bugun kafam yerınde değil...özlemez miyizzzzzz

selam kızlar ben geldimm..nasılsınız bakalım..
ben kendi adıma iyiyim dinleniyorum evdeyim..
kızlar ben 313 tane ayetel kürsiye başladım 213 tanesi okudum allahım kabul etsin 100 tane kaldı okumak isteyen arkadaşlarım okursa sevinirim..
aslında hepsini okurdum ama sizlerinde içinde duası olsun istedim..

gülülmm menimmm...çok haklısınnn....msn de konuştuk yaa..yoğunum ben...afedersinnn....
sen gel yeterkii..hepümüzü sıra dayağına çekk..topikte in cin top oynıyııı...

hoşgeldin balımmm...bu arada yeni adet günün bellimi yazalım listeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…