Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ben istediğin kadar okuyabilirim hayatım 20 olur 30 olur 50 olur kaç istersen sen söyle

canımmmm ben okuyorum senin iiçin kaç tane okuyabilirsem artık bildiririm sana okişş..
allah kabul etsin canım

kuzucuk hoşgeldin bende kaynanamı çekiştirmekten fırsat bulamıyorum hiçbişeye biryandanda kaynanama inat ders çalışıyorum...sen napıyosun bakalım??nezamandır kesin dönüşün???

canım hoşgeldin bende 30 tane okurum hayatım...Allah kabul etsin....

slm kıslar iş yoğunlğundan bi türlü yazamıyorum anca girip okuyup bi iş çıkınca kaçıyorm
bakıyorumda kalabalığız maşallah

canımmmm ben okuyorum senin iiçin kaç tane okuyabilirsem artık bildiririm sana okişş..
allah kabul etsin canım
canım cok okumana gerek yok 10 okursan sevinirim..
10-10 okursa herkez daha iyi olur..ne kadar nefes o kadar iyi..allah razı olsun cok sağol canım..

12 Nisan yazabilirsin cicim
tamam canım yazarım..öptüm güle güle..:79:
canım hoşgeldin bende 30 tane okurum hayatım...Allah kabul etsin....

canımm allah razı olsun cok sağol..cok okuma gerek yok canım 10 okusan yeter...
bak zaten 10,10 verirken 30 oldu bile..
cok sağol 10 yazıyorum sanada hayatım..

kızlar okuyunca söylersin sonra duasını yapıcam...

Pembeye bakıyorum ama yok ortada allahım hersey guzel olur umarım

evet yaa 1-2 saatte kadar heber gelir diyordu ama bende merak ediyorum

ya o kadar kötü durumdayım ki bugün bir yandan yaramaz kızım midemi bulandırıyor bugün çok haraketli maşallah şaka bir yana yemek bile yiyemedim ben bugün yaa bulantıdan

canım Allah kabul etsin inan okumak isterdim ama o kadar yoğunum ki şimdi söz verip okuyamazsam kendimi daha kötü hissederim ama haftasonuna kadar okuma devam ederse haftasonu okurum

Ben çıkıyorum şimdilik, akşam evden tekrar girmeye çalışırım, mucu mucuuuuuuuu

görüşürüz

canım Allah kabul etsin inan okumak isterdim ama o kadar yoğunum ki şimdi söz verip okuyamazsam kendimi daha kötü hissederim ama haftasonuna kadar okuma devam ederse haftasonu okurum
canım düşünmen bile yeterli..ama senin durumun belli zaten kafanı kaşıcak halin yok..hafta sonuna bitiririm canım cok sağol..
canım bende okurum sen bölüştür istersen
sağol yelizcim 10 okusan yeter balım..
zaten 50 tane oldu bile..

önemli değil canm bende 4444 duayı okudum benimki bitti bakalımm geçen ay gelsin bebeişler

allah kabul etsin hayatım..allahım cok bekletmeden hepimize sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin..
4444 duasını teyzem okuttu sağolsun duasınıda yaptırmış..allahım kabul etsin dualrımızı..

TAMAM KUŞUM EVE GİDİP GÜZELCE ABDESTİMİ ALIP OKURUM Bİ GÜZEL.İNŞALLAH KABUL OLUR DUALARIMIZ

slm kıslar iş yoğunlğundan bi türlü yazamıyorum anca girip okuyup bi iş çıkınca kaçıyorm
bakıyorumda kalabalığız maşallah
hoşgeldinn kızzzz

tamam canım 10 okurum ama tamamlayamazsan dahada okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…