Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart beni de eklediğin için teşekkür ederim. inşallah bana da uğurlu gelir bu liste :)

bu arada bugün işlerim çok yoğun o yüzden çok aktif olamadım kusura bakmayın lütfen...

Günü gelir aktif olursun günü gelir giremezsin;önemli olan sürekliliği sağlayabilmek.
hayırlısı olsun senin için de .)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Beren35..........................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

SMART canım sende öğretmensin sanırım ABD de ne öğretmenisin ki

devamlılık konusunda şüpheniz olmasın bayanlar :)

gerçi akşamları ve h.sonları çok aktif olamıyorum. boyun düzleşmem ve fıtığım olduğu için eşim bilg. başında çok vakit geçirmeme kızıyor. dr yasakladı o da beni uydurmaya çalışıyor işte :)

oba_çiğdem sen nerelerdesin ne zamandır?klava: Bak aşağıda görüyorum seni ama okumaktan yazamıyorsun tabi kaydirigubbakcemile

Kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan ama yanlızca yarım saatliğine :sinifsinif:

Canım!Testlerin temiz çıkmış ;hadi hayırlısı inşallah.

Sağol canım benim yaa, sonunda temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:
Şimdi sıra kocişe baktırmakta, onda da sorun yoksa (inşallah :Saruboceq: ) bol bol çalışmaktan başka yol görünmüyo artık, hayırlısı...
Sen nasılsın tatlım? Ben sabahları giriyorum, sen akşamları, pek sık karşılaşamıyoruz ama her gün geçmişi okuyorum neler kaynattığınızı yerimseniben
Keşke ben de akşamları girebilsem ama mümkün olmuyo malesef :çok üzgünüm:

Evet malesef pek sık karşılaşamıyoruz ama senin de söylediğin gibi ben de akşamalrı mutlaka okuyorum yazılanları ya da okulda vakit buldukça irmeye çalışıyorum.Bazen de kabineti paçalamak istiyorum tam fırsat bulduğumda internet gidince ama yapacak bişey yok!

Bizim de bu ay olmazsa eşimi yollayacağım önümzdeki ay;ben de bu ay testlerimin hepsşni yaptırmıştım;hotmonlar temiz çıktı.Allah'a şkr benim de.Sadece normal değerlerden demirim düşük;e o akdr da olur.Düzeltiriz :)

Bu arada gördünüz mü başka topiklerde liste yapma olayına girmişler :) Hayırlı olsun :)

liste olayı ne zamandır var şekerim. ama hiç burdaki kadar çabuk hamile çıkaran topic olduğunu sanmıyorum

aa çok sevindim testlerinin temiz çıktığına artık bol çalışmalı günler sizide bekliyo kolay gelsin. umarım en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına zemuszemus

Benim de demir çok düşük çıktı canım yaa , ferro sanol duodenol verdi doktor, onu içiyorum şimdi, ama eğer sana da ilaç verdiyse doktorun haberin olsun, ilacından 2 saat önce ve 2 saat sonra kesinlikle, süt-süt ürünleri ve çay tüketme, hiçbi faydası olmuyomuş, bunlar demir bağlanmasını engelliyomuş ya ondan, doktorum beni sıkı sıkı tembihledi bu konuda, benimki çok düşük çıktı yaaa:çok üzgünüm: 6.97 çıktı, doktor sen nasıl ayakta duruyosun dedi :dance:

aa çok sevindim testlerinin temiz çıktığına artık bol çalışmalı günler sizide bekliyo kolay gelsin. umarım en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına zemuszemus

Teşekkür ederim canım benim :1hug: artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sositososito sositososito sositososito

liste olayı ne zamandır var şekerim. ama hiç burdaki kadar çabuk hamile çıkaran topic olduğunu sanmıyorum

Bu topik 10.12.2009'dan beri var(o günden beri listemiz de var) sadece ve o günden beri birbirimie vermediğimiz taktik kalmadı;hele bu ay kesinlikle patlama bekliyoruz çünkü herkes pek pek çok çalıştı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…