smart beni de eklediğin için teşekkür ederim. inşallah bana da uğurlu gelir bu liste :)
bu arada bugün işlerim çok yoğun o yüzden çok aktif olamadım kusura bakmayın lütfen...
Canımcım derse girip çıkıytorum bir konuşamadık seninle yaaa
inşallah denk gelirz akşamları...evet canım sorma.olsun napalım işin bitince konuşuruz :)))
Ben Amerikadaydım uzun süre ekim gibi döndüm Türkiyedeyim yine.SMART canım sende öğretmensin sanırım ABD de ne öğretmenisin ki
Türkiyede öğretmenlik mi yapıyosun peki
Kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan ama yanlızca yarım saatliğine :sinifsinif:
Canım!Testlerin temiz çıkmış ;hadi hayırlısı inşallah.
Sağol canım benim yaa, sonunda temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:
Şimdi sıra kocişe baktırmakta, onda da sorun yoksa (inşallah :Saruboceq: ) bol bol çalışmaktan başka yol görünmüyo artık, hayırlısı...
Sen nasılsın tatlım? Ben sabahları giriyorum, sen akşamları, pek sık karşılaşamıyoruz ama her gün geçmişi okuyorum neler kaynattığınızı yerimseniben
Keşke ben de akşamları girebilsem ama mümkün olmuyo malesef :çok üzgünüm:
Sağol canım benim yaa, sonunda temiz çıktı çok şükür :Saruboceq:
Şimdi sıra kocişe baktırmakta, onda da sorun yoksa (inşallah :Saruboceq: ) bol bol çalışmaktan başka yol görünmüyo artık, hayırlısı...
Sen nasılsın tatlım? Ben sabahları giriyorum, sen akşamları, pek sık karşılaşamıyoruz ama her gün geçmişi okuyorum neler kaynattığınızı yerimseniben
Keşke ben de akşamları girebilsem ama mümkün olmuyo malesef :çok üzgünüm:
Evet malesef pek sık karşılaşamıyoruz ama senin de söylediğin gibi ben de akşamalrı mutlaka okuyorum yazılanları ya da okulda vakit buldukça irmeye çalışıyorum.Bazen de kabineti paçalamak istiyorum tam fırsat bulduğumda internet gidince ama yapacak bişey yok!
Bizim de bu ay olmazsa eşimi yollayacağım önümzdeki ay;ben de bu ay testlerimin hepsşni yaptırmıştım;hotmonlar temiz çıktı.Allah'a şkr benim de.Sadece normal değerlerden demirim düşük;e o akdr da olur.Düzeltiriz :)
aa çok sevindim testlerinin temiz çıktığına artık bol çalışmalı günler sizide bekliyo kolay gelsin. umarım en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına zemuszemus
canım hangi ay doğumlusun ve hangi ay hamile kaldın?
liste olayı ne zamandır var şekerim. ama hiç burdaki kadar çabuk hamile çıkaran topic olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?