Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
BEN HALA ADET OLMADIM hihoyyyt
AMA KIZLAR PZT YE KADAR BEKLıCEM TEST MEST YAPMICAM

Bu topik 10.12.2009'dan beri var(o günden beri listemiz de var) sadece ve o günden beri birbirimie vermediğimiz taktik kalmadı;hele bu ay kesinlikle patlama bekliyoruz çünkü herkes pek pek çok çalıştı :roflol:

Kocacıma bile evleneli ilk kez 10 gün cinsel perhiz yaptırdım bu ay yaa, yazık kocişime:çok üzgünüm: olmazsa en çok onu okadar beklettiğime üzülecem valla bilmiyorumkismile

benimki o kadr düşük değildi ama normal değerlerin altında çıktı tabi.yalnız demir bağlayıcılarım gayet normal çıktı o yüzden doktor sadece bir tane hap verdi bir saate kadar bişey yeme dedi.Bir süre kullan düzelir dedi ama ben kullanadım;tam şu çalışmar esnasında sıkıntı olur diye.Aslında bişey olacağından değil de benimki bahane;nefret ederim ilaç kullanmaktan.ben onu yeşillikle takviye ederim.Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışan biriyimdir.Diüer hepsi gayet düzgün;bunu nasıl atladım hayret;bir kaç ay önce gayet iyiyidi kan sayımlarımda.

bana da uğurlu gelsin inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

bu arada berencim yoksa kardeş mi geliyor olumunekankayizsmile

Kızlar ben çıkmak zorundayım malesef :gitme: malum haftasonları da pek giremiyorum, inşallah bol hamişli bi haftasonu olur canlarım, hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan hoşçakalıııııııııııııııııın...

BEN HALA ADET OLMADIM hihoyyyt
AMA KIZLAR PZT YE KADAR BEKLİCEM TEST MEST YAPMICAM

Ben çatlarım yaa;bu nasıl bir sabırdır.ben o günbiter bitmz yaparım ama daha o günin bittiğini hiç kırmızı kartı görmeden göremedim :roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Beren35..........................8 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Kocacıma bile evleneli ilk kez 10 gün cinsel perhiz yaptırdım bu ay yaa, yazık kocişime:çok üzgünüm: olmazsa en çok onu okadar beklettiğime üzülecem valla bilmiyorumkismile

canım benden bir tavsiye istersen 5 günden fazla cinsel perhiz sperm kalitesini bozuyormuş. 3 gün gayet uygun diyorlar. 10 gün perhiz biraz fazla gibi...

kızlaaaaarr napıyonuz..ya çok sık giremiyorum..yoğunluıktan..okuyamıyorumda bütün yazdıklarınız..siz grupça perhizemi girdiniz bakim...iyimi geliyomuş..bende deniyim..bu ay olmazsa.....delikafadulden

bana da uğurlu gelsin inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

bu arada berencim yoksa kardeş mi geliyor olumunekankayizsmile

Ben çatlarım yaa;bu nasıl bir sabırdır.ben o günbiter bitmz yaparım ama daha o günin bittiğini hiç kırmızı kartı görmeden göremedim :roflol:

AHH CANLARIM İNŞALLAH DA BENİM NORMAL ADET DÖNGÜM 29-30 DU.. DÜŞÜKTEN SONRA 28E DÜŞMÜŞTÜ. 2AYDIR 28.GÜN ADET OLUYORUM. BUGÜN 28.GÜN AMA BELKİDE 29.30. OLUCAM O YÜZDEN BEKLİCEMboshayallersmile

kızlaaaaarr napıyonuz..ya çok sık giremiyorum..yoğunluıktan..okuyamıyorumda bütün yazdıklarınız..siz grupça perhizemi girdiniz bakim...iyimi geliyomuş..bende deniyim..bu ay olmazsa.....delikafadulden

YOK BEN GİRMEDİM GİREMİYOMDA GİRCEK YERLERİM AĞRIYO kaydirigubbakcemile3 HER AY AYNI MUHABBET ZAYIFLICAM DİYORUM YOK Bİ TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORUM:sinifsinif:

ya siz perhiz derken öbür türlüsünü kastetmedinizmi....ay anlamadım safmıyım neeee:kedi:
hadi hepinizi öptmmm,,,pazartesi bol hamişli bi gün olsun....inşalllaaahhhh!!!!opuyorumnanaktan

Kızlar bana mÜsaade hepınızı ÖpÜyorum
yarın haber verırım adet olursam

ya siz perhiz derken öbür türlüsünü kastetmedinizmi....ay anlamadım safmıyım neeee:kedi:
hadi hepinizi öptmmm,,,pazartesi bol hamişli bi gün olsun....inşalllaaahhhh!!!!opuyorumnanaktan

Kızlar bana mÜsaade hepİnİzİ ÖpÜyorum
yarın haber verİrİm adet olursam

iyi akşamlar kızlarrrrrrr görüşürüüüüüüüüüüüüzzzzzzz olumunekankayizsmile

Kızlar bu ay olmadı, ben iyice umutsuzlanmaya başladım.......bana bir akıl verin ne yapmalıyım???
kolay hamile kalmak için ne yapmam lazım....?? popomun altına yastık, bacaklar havada yarım saat bekledim daha ne yapıyım...... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…