liste olayı ne zamandır var şekerim. ama hiç burdaki kadar çabuk hamile çıkaran topic olduğunu sanmıyorum
Bu topik 10.12.2009'dan beri var(o günden beri listemiz de var) sadece ve o günden beri birbirimie vermediğimiz taktik kalmadı;hele bu ay kesinlikle patlama bekliyoruz çünkü herkes pek pek çok çalıştı :roflol:
çünkü bizim topiğimiz uğurlu
Benim de demir çok düşük çıktı canım yaa , ferro sanol duodenol verdi doktor, onu içiyorum şimdi, ama eğer sana da ilaç verdiyse doktorun haberin olsun, ilacından 2 saat önce ve 2 saat sonra kesinlikle, süt-süt ürünleri ve çay tüketme, hiçbi faydası olmuyomuş, bunlar demir bağlanmasını engelliyomuş ya ondan, doktorum beni sıkı sıkı tembihledi bu konuda, benimki çok düşük çıktı yaaa:çok üzgünüm: 6.97 çıktı, doktor sen nasıl ayakta duruyosun dedi :dance:
anca dönebildim kızlar mart doğumluyum ve ağustosta hamile kaldım
BEN HALA ADET OLMADIM hihoyyyt
AMA KIZLAR PZT YE KADAR BEKLİCEM TEST MEST YAPMICAM
Kocacıma bile evleneli ilk kez 10 gün cinsel perhiz yaptırdım bu ay yaa, yazık kocişime:çok üzgünüm: olmazsa en çok onu okadar beklettiğime üzülecem valla bilmiyorumkismile
bana da uğurlu gelsin inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
bu arada berencim yoksa kardeş mi geliyor olumunekankayizsmile
Ben çatlarım yaa;bu nasıl bir sabırdır.ben o günbiter bitmz yaparım ama daha o günin bittiğini hiç kırmızı kartı görmeden göremedim :roflol:
kızlaaaaarr napıyonuz..ya çok sık giremiyorum..yoğunluıktan..okuyamıyorumda bütün yazdıklarınız..siz grupça perhizemi girdiniz bakim...iyimi geliyomuş..bende deniyim..bu ay olmazsa.....delikafadulden
ya siz perhiz derken öbür türlüsünü kastetmedinizmi....ay anlamadım safmıyım neeee:kedi:
hadi hepinizi öptmmm,,,pazartesi bol hamişli bi gün olsun....inşalllaaahhhh!!!!opuyorumnanaktan
Kızlar bana mÜsaade hepİnİzİ ÖpÜyorum
yarın haber verİrİm adet olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?