Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım keşke dediğin gibi kolay bir yolu olsaydı ama maalesef yok. yapacak tek şey beklemek beklemek beklemek ama umutsuzluğa kapılmadan senin için en hayırlı zamanda gelir bebişin merak etme ve sakın stres yapma tamam mı canım? sengözlerimebaksanab

canm vala bi formülü yok allh ne zamn verirse o zaman olacak bn bir senedir denemedigim sey kalmadı yo olmayıncao lmuyo kimide ilk aydan kalıyo

bu arada mutlaka eğer uzun zamandır bekliyorsanız, sen ve eşin bir doktora görünmelisiniz...

Bu isler sabir ve dua isi arkadasim,Zamani geldiginde bebegin gelecektir insaAllah!!

Yastik bilmem bacaklarimi havaya dikiyim bunlar bos seyler.Nasip olmadimi ne yaparsan yap olllmaz!!yapacagin sabirli olup beklemek!Ve bolca DUA !!

Bu isler sabir ve dua isi arkadasim,Zamani geldiginde bebegin gelecektir insaAllah!!

Yastik bilmem bacaklarimi havaya dikiyim bunlar bos seyler.Nasip olmadimi ne yaparsan yap olllmaz!!yapacagin sabirli olup beklemek!Ve bolca DUA !!
aynen sana katılıyorum :)herşeyin bir zamanı var ama beklemek iştee....

Evet beklemek,sabirli olmak biraz zorluyor insani ama baska caresi yokki....Zamani gelmeden agactan bir yaprak dahi dusmezzz,Rabbim ol dedimiiii olmucak yoktur butun kalbimle inaniyorum bunaaaa...Herseyden onceeee Allahim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin inshaAllah...Rabbim Hayirli,saglikli yavrular nasip etsin tum isteyen kullarina amin..!!!:Saruboceq:

Hadi herkez dua etsin arkadaslar bu mubarek gunde inshaAllah!!!

canım ateş ölçme aletini nerden ve ne marka aldın ?

canım yenı okuyorum kusura bakma ya cok sıradan bır alet her eczanede var 5 tl ye almıştım dıjıtal bır alet...ole cok kalıtelı bırsey dııl zannedersem...tas catlasın 10 tl oluyo zaten...

ılk denememizdi canım, doktor kontrolünden hiç geçmedim...
dediğiniz gibi bunlar sabır işi. tek çare beklemek...

ilk denemede bu kadar karamsarlık? yapma arkadaşım bizim yerimizde olsan sanırım dünyaya küserdin ben 1buçuk yıldır istiyorum hamile kaldım düşük yaptım 6 ay önce zamanı değilmiş demekki rahat ol 1 yıl sonra strese gir ilk aydan değl olumunekankayizsmile

ya arkadaslar benim kafam karısık ya
kasımda düşük yaptım aralıkda normal adet günümde adet oldum sonra 10. gün daha yeni yeni kesilirken kesilmesini ümit ederken dim tekrar adet oldum ve halen devam ediyorum nekadar düzenliydi bu iki ay da ne oldu bana anlamadım
doktora gittim dogum kontrol hapı antibiyotik mantar hapı agrı kesici verdi dogum kontrol hapını hergün 1defa 21 gün yut tekrar adetinde gel dedi diğer ilaclarıda sabah aksam yutucakmısım haa tahlıl sonuclarımda normal cıktı bu agrı kesici mantar felan nerden cıktı anlamadım hadi dogum kontrol hapı adetimi düzenlicek diyelim e bide bu adetin birinci günü yutuluyomus arastırmalar sonuncu doktor yut dedi basla dedi yutmaya basladım ama adetimin kacıncı günü bilmiyorum yani biraz ilgisiz değilmi sizce doktor beni anlamadımı acepeyvahedigeldismile

öyle ama ne bilim işte...korkuyorum ya hiç olmazsa diye.....
hamileliği kolaylaştırmak için taktikleriniz varsa dinliyorum sizi.

ben geldim hiç iyi haberlerle gelmedim soldaki tüp tıkalı ayrıca kızlar çok ciddiyim tam 1,5 yıldır korkulu rüyam rahim filmi SAKIN KORKMAYIN şimdi çok kızıyorum ölüp bayılıp bittim dienlere hep onlar yüzünden korktum hiç bir şey yok jinekolojik muane olan herkes yapabilir. basınçlı su falan verilmiyo ayrıca şırınga iğne dolusu bi iğne o kadar
çekilmesi gerekenler lütfen ihmal etmeyinn

ayy hala çok kızgınım yaaa 1,5 yılımı yedilerrr ayy tıkalıysa acıdan agrıdan ayaga kalkamıyorsun yok tıkalı olunca bayılıosun kesinlikle anestesi bile gerektirmeyen bişi ki benim tıkalı işlemden sonra kalktım erkek kardeşim eveleniyo eşya almaya bile gittim nolur kızlar nolurrr inanmayın kimseye

the fts gecmiş olsun canım ilk defa senden durdum kolay deneni
rahime bürsürü seyler takıyolarmıs rahim nerdeyse dısarıdaymıs içi dısardaymıs yani taktıkları seyin agırlıgından ayy cok tırsıtıcı üzerimizden uzak

hiç bişi takmıyorlar ya yani şöle jin. muane sırasında rahimi açmak için bi alet var sadee o takılıoooo hiç bişi hissetmiyorsun ki benim tüpüm tıkalı anlatılana göre ölmem lazım.
sadece aşırı idrar biriktirince olan agrı tuvalete gitme hissi sadcee

cok gecmiş olsun canım senin adına sevindim tedavin hayırlı olsun

selam kızlar.

fatoş çok geçmiş olsun. hiç canını sıkma lütfen. buradan 2 kişi tanıyorum. dış gebelikten dolayı tek tüpleri alınıp buna rağmen hamile kalan. bir de biri doğurdu, diğeri de maşallah 6 aylık hamile. içini ferah tut.

bu arada rahim filmini en yakın arkadaşım çektirdi 2 ay önce. ben de ona refakat etmek için gittim. yaklaşık 6 dk içinde odadan çıktı. ve hiç acı çekmediğini söyledi. sonrasında yemeğe falan gittik öyle diyim size. tabi inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…