Kızlar bu ay olmadı, ben iyice umutsuzlanmaya başladım.......bana bir akıl verin ne yapmalıyım???
kolay hamile kalmak için ne yapmam lazım....?? popomun altına yastık, bacaklar havada yarım saat bekledim daha ne yapıyım...... :1no2:
Kızlar bu ay olmadı, ben iyice umutsuzlanmaya başladım.......bana bir akıl verin ne yapmalıyım???
kolay hamile kalmak için ne yapmam lazım....?? popomun altına yastık, bacaklar havada yarım saat bekledim daha ne yapıyım...... :1no2:
aynen sana katılıyorum :)herşeyin bir zamanı var ama beklemek iştee....Bu isler sabir ve dua isi arkadasim,Zamani geldiginde bebegin gelecektir insaAllah!!
Yastik bilmem bacaklarimi havaya dikiyim bunlar bos seyler.Nasip olmadimi ne yaparsan yap olllmaz!!yapacagin sabirli olup beklemek!Ve bolca DUA !!
canım ateş ölçme aletini nerden ve ne marka aldın ?
idilcan ne zamandır deniyorsunuz canım? dr kontrolünden geçtin mi hiç?
ılk denememizdi canım, doktor kontrolünden hiç geçmedim...
dediğiniz gibi bunlar sabır işi. tek çare beklemek...
MAŞALLAH diyelim yaaaaaa
ilk denemede bu kadar karamsarlık? yapma arkadaşım bizim yerimizde olsan sanırım dünyaya küserdin ben 1buçuk yıldır istiyorum hamile kaldım düşük yaptım 6 ay önce zamanı değilmiş demekki rahat ol 1 yıl sonra strese gir ilk aydan değl olumunekankayizsmile
the fts gecmiş olsun canım ilk defa senden durdum kolay deneni
rahime bürsürü seyler takıyolarmıs rahim nerdeyse dısarıdaymıs içi dısardaymıs yani taktıkları seyin agırlıgından ayy cok tırsıtıcı üzerimizden uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?