Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

seastar sen de mi aydınlısın kuşadası demişsin ben sökeliyim

aa tabi şekerim aydın dogumluyum ve çok seviyorum aydınıııııııııııı hatta dedemlerin davutlarda yazlıgı varrr denizi muhteşemdir yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokk özledim kuşadası manyagıyımdır ne zaman moralim bozuk olsa ya keçi kalesine yada kuşadasındaki kaleye gider ordan denizi izleridmmm offfff çok özledimmmmmmmmmmmmm

seastar sen de mi aydınlısın kuşadası demişsin ben sökeliyim

aslen izmirliyim canım ailem kuşadında oturuyor annemgiler eşim bolu lu o yüzden burdayım ama sık sık gidiyorum ada ya çok özlüyıorum hem annemleri hemde adayı

offfff offff bak şimdi tam damarden girdin bende çok özledim yaaa en son kasımda gitmiştim kuzenin nişanına havasını suyunu kokusunu herşeyini çok özledim

gamzelım dua etmıssınız haberım olmadı yaa ama okudum bende ve cokk yurekten amınnnnnnnn dedım canım ALLAH kabul etsın ınsallah canım benım

pembem senınde sonucların ıyıymıs sanırım vee oglusun gelıyormus hayırlısı olsun tatlımmmmmmmmm

idil naber canım nasılsın

KIZLARRR SELAMMM BEN GELDİMMM AYŞEYLE VE MELOŞLA BULUŞTUKKK ÇOK KALAMADIM YANLARINDA AMA OLSUN YİNEDE ÇOK GÜSELDİİİİİ ELİFTE ORDAYDI TABİ KOCAMAN OLMUŞ BIZDIK YAAA

meraba kızlar cok değişik bir durum yaşamaktayım yardımınıza ihtYcm var.benim sat 11 şubat. bgn 43 gün oldu..hamıle değilim.adetlerım 30 günde 1 di...dün doktora gittim belkı adet söktürücü verir dıye.zaten alttan muayene oldum rahim duvarın kalın dedi...ama zaten beta hcg 0.1 çıktı...bırde dedıkı ovulasyon yeni gercekleşiyor dedi..yanı mumkunmu ben nasıl 40 lı günlerde yumurtlarım ki...?????o yuzden ilaçda vermedi...bende zaten adet belırtısı yok göğüslerım anca acımaya başladı ovulasyondakı gbı hayret içindeyım..arada hiç öle adet gbı leke yada kanamada olmadı..ben şimdi hamıle kalsam satım ne zaman olur ne garip..böyle olup hamıle kalan varmıdır????yanı şu an deılımde bu yumurtlara guvenıp ilşkı olmalımı ne bıleyım umıtszm ben..ne zaman hasta olacam mechul...hormon testlerımı yaptrcktm adet olmadan onuda yaptramıyorum..bu arada korunmasz 6.ayım ve ilkdefa bunu yaşıyorum

sağol şekerrrr.... oğluşum geliyorrr, ama sonuçları alamadık ama öğrendik sayılır. birde elime alsam derin bir ohh çeksem, en mutlu hamile ben olucam o zaman sanırım...

iyiyim canim senden naber?? :) nasil gidiyo hamilelik

ayyy ölüyorummm çok hastayım çoook

bende grıp olucam canım sankı yaa :2: hamılelıkte ıyı cok sukur tatlım

KIZLARRR SELAMMM BEN GELDİMMM AYŞEYLE VE MELOŞLA BULUŞTUKKK ÇOK KALAMADIM YANLARINDA AMA OLSUN YİNEDE ÇOK GÜSELDİİİİİ ELİFTE ORDAYDI TABİ KOCAMAN OLMUŞ BIZDIK YAAA

ay ne guzel hemen gorusuyonuz sız yaaa gercekten :80:

cok enteresann canım bılemıycem kı degısık bı durum

sağol şekerrrr.... oğluşum geliyorrr, ama sonuçları alamadık ama öğrendik sayılır. birde elime alsam derin bir ohh çeksem, en mutlu hamile ben olucam o zaman sanırım...

korkma canım hersey guzel olacak ınsallah

ne mutlu pembeeee
yolun büyük kısmını geçtin sayılır canım sağlıkla
allah bebeğine ve sana sağlık versin

ne mutlu pembeeee
yolun büyük kısmını geçtin sayılır canım sağlıkla
allah bebeğine ve sana sağlık versin

çok büyük kısmını atlattım canım, ama şu raporu görmem lazım benim. sende biliyosun, insan bazı şeyleri yaşayınca daha çok tedirginlik yaşıyo, inanamıyoooo

çok büyük kısmını atlattım canım, ama şu raporu görmem lazım benim. sende biliyosun, insan bazı şeyleri yaşayınca daha çok tedirginlik yaşıyo, inanamıyoooo

bembecim oglun oluyomus . alllah saglıklıca kollarına almayı nasip etsin. sonuclar temiz çıkmıs. derin bir nefes almıssıdır bende yasadıgım için biliyorum . ama sonuc cok güzel..öpüyorum seni..................

selam kızlar ben geldim...nasılsınız bakalım???

doktora gittik ense kalınlığına bakıldı normal dedi yarın ikili tarama için kan tahlili vericem

dr.cinsiyet hakkında bişey söylemek için çok erken dedi bende ama ablamın 12.haftasında söylemiştiniz dedim.oda senin ultrasona baktığımda cinsiyeti hakkında bişey göremeiyorum dedi sanırım göstermedi bi tahmin yürütün diye çok ısrar edince ben kıza benzettim dedi ama biz şokkk
ama kesin değil dedi 1 ay sonra gelin dedi ozaman erkekte diyebilirim çünkü bişey göremedim dedi.bu durumda muallakta kaldı

Pembe kuzum oğluşun oluyor şehzade geliyorrr masallahhh ya sana çok yakısır zaten

Ayrıca sonuclarda iyiymiş canım buna çook sevindim asıl...Rabbim sonuna kadar herseyın guzel gitmesini nasip etsin ınsallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…