sağol canım bu sene kız senesi ama demekki arada oğlanlarda hayırlı olsun sağlıkla olsun
bencede katılıyorum ama seliz de kız olabilir
Allah kabul etsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ya bi kere bizde yırmıştık yaa oluyo öyle bazen
kuşadasındda çok yaparlar kazanla kaynatırlar sokakdda fln dağıtırlar
canım doktorunla görüş ilaç alabilirsin leblebi fln ye o iyi geliyor so da içebilirsin
bolu da pek yok da kuşadasında asıl memleketim de aynen böyle olur
ben senin aydın doğumlu olduğunu bilmiyordum kaçırmışım herhalde
geçmiş olsun canım canım dikkat et kendine
sağol canım bu sene kız senesi ama demekki arada oğlanlarda hayırlı olsun sağlıkla olsun
bencede katılıyorum ama seliz de kız olabilir
Allah kabul etsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ya bi kere bizde yırmıştık yaa oluyo öyle bazen
kuşadasındda çok yaparlar kazanla kaynatırlar sokakdda fln dağıtırlar
canım doktorunla görüş ilaç alabilirsin leblebi fln ye o iyi geliyor so da içebilirsin
bolu da pek yok da kuşadasında asıl memleketim de aynen böyle olur
ben senin aydın doğumlu olduğunu bilmiyordum kaçırmışım herhalde
geçmiş olsun canım canım dikkat et kendine
seastar sen de mi aydınlısın kuşadası demişsin ben sökeliyim
aa tabi şekerim aydın dogumluyum ve çok seviyorum aydınıııııııııııı hatta dedemlerin davutlarda yazlıgı varrr denizi muhteşemdir yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokk özledim kuşadası manyagıyımdır ne zaman moralim bozuk olsa ya keçi kalesine yada kuşadasındaki kaleye gider ordan denizi izleridmmm offfff çok özledimmmmmmmmmmmmm
Kızlar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
ayyy ölüyorummm çok hastayım çoook
KIZLARRR SELAMMM BEN GELDİMMM AYŞEYLE VE MELOŞLA BULUŞTUKKK ÇOK KALAMADIM YANLARINDA AMA OLSUN YİNEDE ÇOK GÜSELDİİİİİ ELİFTE ORDAYDI TABİ KOCAMAN OLMUŞ BIZDIK YAAA
gamzelım dua etmıssınız haberım olmadı yaa ama okudum bende ve cokk yurekten amınnnnnnnn dedım canım ALLAH kabul etsın ınsallah canım benım
pembem senınde sonucların ıyıymıs sanırım vee oglusun gelıyormus hayırlısı olsun tatlımmmmmmmmm
idil naber canım nasılsın
iyiyim canim senden naber?? :) nasil gidiyo hamilelik
ayyy ölüyorummm çok hastayım çoook
KIZLARRR SELAMMM BEN GELDİMMM AYŞEYLE VE MELOŞLA BULUŞTUKKK ÇOK KALAMADIM YANLARINDA AMA OLSUN YİNEDE ÇOK GÜSELDİİİİİ ELİFTE ORDAYDI TABİ KOCAMAN OLMUŞ BIZDIK YAAA
meraba kızlar cok değişik bir durum yaşamaktayım yardımınıza ihtYcm var.benim sat 11 şubat. bgn 43 gün oldu..hamıle değilim.adetlerım 30 günde 1 di...dün doktora gittim belkı adet söktürücü verir dıye.zaten alttan muayene oldum rahim duvarın kalın dedi...ama zaten beta hcg 0.1 çıktı...bırde dedıkı ovulasyon yeni gercekleşiyor dedi..yanı mumkunmu ben nasıl 40 lı günlerde yumurtlarım ki...?????o yuzden ilaçda vermedi...bende zaten adet belırtısı yok göğüslerım anca acımaya başladı ovulasyondakı gbı hayret içindeyım..arada hiç öle adet gbı leke yada kanamada olmadı..ben şimdi hamıle kalsam satım ne zaman olur ne garip..böyle olup hamıle kalan varmıdır????yanı şu an deılımde bu yumurtlara guvenıp ilşkı olmalımı ne bıleyım umıtszm ben..ne zaman hasta olacam mechul...hormon testlerımı yaptrcktm adet olmadan onuda yaptramıyorum..bu arada korunmasz 6.ayım ve ilkdefa bunu yaşıyorum
sağol şekerrrr.... oğluşum geliyorrr, ama sonuçları alamadık ama öğrendik sayılır. birde elime alsam derin bir ohh çeksem, en mutlu hamile ben olucam o zaman sanırım...
sağol şekerrrr.... oğluşum geliyorrr, ama sonuçları alamadık ama öğrendik sayılır. birde elime alsam derin bir ohh çeksem, en mutlu hamile ben olucam o zaman sanırım...
ne mutlu pembeeee
yolun büyük kısmını geçtin sayılır canım sağlıkla
allah bebeğine ve sana sağlık versin
çok büyük kısmını atlattım canım, ama şu raporu görmem lazım benim. sende biliyosun, insan bazı şeyleri yaşayınca daha çok tedirginlik yaşıyo, inanamıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?