tebriklerr....
vayyy süperrrrrr ayyy ben de oğlum havacı olsun çok isterim dedesi delirirr yaaa.zaten şimdiden egeyi hava kuvvetleri komutanım diye..ablamın kızını da yargıtay baş savcım diye seviyoteşekkürler hava kuvvetleri komutanlığına atandı
tınker canım nasılsın ege nasıl bakalım ben bugün ıtıbarı ıle çorbalara basladımda havuç patates ve pırınç ekledım püre yaptım devam formülü ıle sulandırdım yedurdım zorlada olsa yedı sabah 150ml devam sütü 11de püre 1de çorba verdım sımdı 3-4 gıbı yogurt yada devam sütü vermem gerek aksam mama gece yatarken yıne devam sütü sence nasıl sen nasıl yapıyosun düzenını ve çorbasına neler ekledın basta
ya iş güç işte ne yapayım yetişemiyorum sizin hızınızaeeeeeeen niye konuşulmuyo bakiiiiim
seastar tinkerbell09 Yavyum+ Seliz yelizcem karaguuul+
slm teyzoşlar biz geldik çok mutluyuz kardeşim bi snava girmişti kazanmış
sabiha paktuna keskinin bebeğim kitabını istemiştim geldi şimdii bakıcammm
inşallah olur canımvayyy süperrrrrr ayyy ben de oğlum havacı olsun çok isterim dedesi delirirr yaaa.zaten şimdiden egeyi hava kuvvetleri komutanım diye..ablamın kızını da yargıtay baş savcım diye seviyo
evet canım bende patates havuç ve pirinçle başladım..ama ilk etapta devam sütü koymadan bi tattırsaydın..her şeyde süt kokusu almasınlar..damak tadı değişsin biraz..sonra koy gene devam sütü..ege patatese bayılıyo zeytınyagıda eklıyorsun degıl mı çiğden..arada kabak koy yesıl kabak patates pirinç yap.ayy ege çorbaya itiyo bırde yogurda...arada bal kabağı haşla ver..ben tarhana bile veriyorum favorimiz o..toz un tarhanası..bence düzenın gayet ıyı..bende o şekilde uyguluyorum canım..bazen reddedebılır zorlama aldıgı kadar ver sonra alısınca istiyorlar zaten biz kahvaltıya da başladık ...
inşallah canımya iş güç işte ne yapayım yetişemiyorum sizin hızınıza
hoş geldiniz tebrikler hayırlı olur inşallah
canım güzelse bende alayımsabiha paktuna keskinin bebeğim kitabını istemiştim geldi şimdii bakıcammm
selammmm kızlarrr kimseciklerr kalmamış...
ayy ben düşündümde benim bugün transferden sonra 13. günüm..:26:
ayın 12,de transferim oldu hesaplayınca yarın test günün ve 14. gün olmuş olucakk...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımmm silikte olsa cift cizgiyi gördümmmm
allahıma binlercekere şükürler olsunnn dualarımızı kabul oldu.. cok mutluyum sanki içimde kelebek ucuyooo..
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım ne olur sağlıklı hayırlı evlat nasip et..
oleeeeeeeeyyyyyyyy
canım benim hiçç şaşırmadımmm zaten bu müjdeyi bekliyodukk
çook şükürr ayy çok mutluyum çok sevindim balım benimmmmmm
sağlıkla gelsin kuzun inşallahhhhhhhh,Allah tamamına erdirsinnn canım benimm
cok sağol sucum evet bekliyorduk ama işte illa testte görmeyince inanamayacaktım..
sağol balımmm inşallahh bu defa sağlıklı kucaklıcam..
tabiki canımcım haklısın insan kesinleşince bile bi süre inanamıyo
inşallah canım benim bu kez sağlıkla gelecek kuzun
ayy çok mutluyum yaa dualarımız kabul oldu binlerce şükürler olsun Allah'ıma
aynen valla.
ayy su cok heyecanlıyımmmmmmm varya sanki rüyadayımmm.:119::119:
bende cok ama cok mutluyummm.:109:
canım hepinizden allah razı olsun sizlerin dualarıyla oldu bu iş rabbim dualarımızı kabul etti cok şükürler olsun..
inş. şimdiden sonrada sağlıklı hamilelik ve sonrasındada sağlıklı kucaklamak...
oyy kuşum benim heyecanını anlayabiliyorum dediğin gibi
insan rüyada gibi oluyorrsenden de Allah razı olsun canım benimm
inşallah canımcım inşallah Allah'ın izniyle bundan sonrası da güzel olur
sağlıklı olur ve hayırlısıyla yavruna sağlıcakla kavuşursunn..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımmm silikte olsa cift cizgiyi gördümmmm
allahıma binlercekere şükürler olsunnn dualarımızı kabul oldu.. cok mutluyum sanki içimde kelebek ucuyooo..
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım ne olur sağlıklı hayırlı evlat nasip et..
amaaannniiiinnnnnnn hatceeeeee kızzzz çok sevindimm yaaaa bide yarınki kan sonucuyla sevinirizzzzz Allah'ım inş. hüsrana uğratmazzz sağlıkla kavuşursun bebişine inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?