- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
merhaba canım hoşgeldinn....
nerde kız bebişinnn ben görmedimya...
oyy benim yerimede yeee selülitli popoyu..
bakk sen annesini tükmüklüyo birde sırıtıyo sıpaa...
tam onun şimdi sevmeliğinin üstü her haraketi farklı olurr her hareketinede güldürür...
zaten oğlum olursa egeye benzesin isterim
kızım olursada bahara benzesin isterim
ikisinede bayılıyorum maşallah
merhaba canım hoşgeldinn....
Nerde kız bebişinnn ben görmedimya...
oyy benim yerimede yeee selülitli popoyu..
Bakk sen annesini tükmüklüyo birde sırıtıyo sıpaa...
Tam onun şimdi sevmeliğinin üstü her haraketi farklı olurr her hareketinede güldürür...
zaten oğlum olursa egeye benzesin isterim
kızım olursada bahara benzesin isterim
ikisinede bayılıyorum maşallah
aynennnnn...
evet teyzesi artık herşeyi varmışşş...kuzum büyümüşte haberim yok ama görünce bende şok yaşadım resmenşimdi gördüm selizcimm maşallahh kocaman olmuşş..artık insan şeklini almaya başlamış...
görüşürüz hayatım k.i.bneysee kızlarr cıkıyorum ben..kocamnn öpüldünüzz başşşş başşşşşş:79::79:
teşekkürler teyzoşları...sizinkiler daha da tatlı olsun...ama bahar tam yemelik yaaa.bitiyorum ben de ona tatlı cadııım benim..
Bu arada yeni favorimiz şuu..ben köpek oluyorum ..havlaya havlaya egenın yanına gelıyorum ..ama ege çığlık çığlığa bi sağa bi sola kaçamıyor da...ama yarılıyor resmen..bi de bu aralara aynalara takılıyo..sabah uyanıyo yatagın karsısındakı aynada kendını buluyo ve yan yan bakarak gülüyo salakommm...çok beğeniyo kendini herhaldeee
evet teyzesi artık herşeyi varmışşş...kuzum büyümüşte haberim yok ama görünce bende şok yaşadım resmen
görüşürüz hayatım k.i.b
yakışıklı annesi büyüyünce kızların canını fena halde yakacak şimdiden kendisini beğenmeye başlamış bak yerim ben onu
slm kızlaar
:80:
selam canım nasılsın..nasıl gıdıyor doğmadımı kzıın
doğum yaptım canım fatoşla haber göndermiştim 2 aylık çok tatlı bir kızım var
evde pc yok o yüzden giremiyorum ablamdayım ordan giriyorum
epey zaman oldu eminim çok değişiklikler olmuştur
teşekkürler teyzoşları...sizinkiler daha da tatlı olsun...ama bahar tam yemelik yaaa.bitiyorum ben de ona tatlı cadııım benim..
Bu arada yeni favorimiz şuu..ben köpek oluyorum ..havlaya havlaya egenın yanına gelıyorum ..ama ege çığlık çığlığa bi sağa bi sola kaçamıyor da...ama yarılıyor resmen..bi de bu aralara aynalara takılıyo..sabah uyanıyo yatagın karsısındakı aynada kendını buluyo ve yan yan bakarak gülüyo salakommm...çok beğeniyo kendini herhaldeee
geçmişi okuyodum ben...eeeeeeen niye konuşulmuyo bakiiiiim
seastar tinkerbell09 Yavyum+ Seliz yelizcem karaguuul+
slm teyzoşlar biz geldik çok mutluyuz kardeşim bi snava girmişti kazanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?