Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşbulduk hayatım...kız facede yükledim

şimdi gördüm selizcimm maşallahh kocaman olmuşş..artık insan şeklini almaya başlamış...

zaten oğlum olursa egeye benzesin isterim

kızım olursada bahara benzesin isterim

ikisinede bayılıyorum maşallah

teşekkürler teyzoşları...sizinkiler daha da tatlı olsun...ama bahar tam yemelik yaaa.bitiyorum ben de ona tatlı cadııım benim..
Bu arada yeni favorimiz şuu..ben köpek oluyorum ..havlaya havlaya egenın yanına gelıyorum ..ama ege çığlık çığlığa bi sağa bi sola kaçamıyor da...ama yarılıyor resmen..bi de bu aralara aynalara takılıyo..sabah uyanıyo yatagın karsısındakı aynada kendını buluyo ve yan yan bakarak gülüyo salakommm...çok beğeniyo kendini herhaldeee

şimdi gördüm selizcimm maşallahh kocaman olmuşş..artık insan şeklini almaya başlamış...
evet teyzesi artık herşeyi varmışşş...kuzum büyümüşte haberim yok ama görünce bende şok yaşadım resmen
neysee kızlarr cıkıyorum ben..kocamnn öpüldünüzz başşşş başşşşşş:79::79:
görüşürüz hayatım k.i.b

yakışıklı annesi büyüyünce kızların canını fena halde yakacak şimdiden kendisini beğenmeye başlamış bak yerim ben onu

aman tipiyle değil zekasıyla etkiler inşallah kızları...öle süs püs kas geliştirme düşünen arkekleri hiç sevmem

kızlar ben geri geldim yemeğimi yedim de gelirkende meyvamı aldım onları yiyyorum şimdi birde pamuk helva gördüm onu aldım bayılırım ben ona yaa görünce dayanamdım aldım

doğum yaptım canım fatoşla haber göndermiştim 2 aylık çok tatlı bir kızım var
evde pc yok o yüzden giremiyorum ablamdayım ordan giriyorum
epey zaman oldu eminim çok değişiklikler olmuştur

ay be duymamısım o zaman maşallah ıkı aylık mı oldu kız tıckerın yanılttı beni ...degıstırelım şunu...kızın nasıl dogum tarıhı ne yapayım hemen

elif ve pembenın oğulları oluyor..benim gibi birer kaynana adayılar şu anda..
gamzelikız tüpbebek tedavısı goruyor yarın test gunu ..sımdılık haberlerden aklımda kalanlar bunlar..

seastar tinkerbell09 Yavyum+ Seliz yelizcem karaguuul+
slm teyzoşlar biz geldik çok mutluyuz kardeşim bi snava girmişti kazanmış

ay yerim ben o şaşkını yaaa... tam ısırmalıkk...

eeeeeeen niye konuşulmuyo bakiiiiim
geçmişi okuyodum ben...

seastar tinkerbell09 Yavyum+ Seliz yelizcem karaguuul+
slm teyzoşlar biz geldik çok mutluyuz kardeşim bi snava girmişti kazanmış

tebriklerr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…