Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gamzelimmm canım meltem telefonda söyledi çok mutlu oldummm

inşallah sağlıkla hiçbi sorun olmadan gelir bu sefer yavrun canım benim....

inşallah kan değerinde güzeldir...yarın güzel ahberlerle gelrisin inşallah canım

ay çok sevındım yaaaa

ayşemm balımm cok sağol...sorma valla sen beni görsenn azım kulaklarımda resmen...
inşallahh bu defa rabbim sağlıklı nasip etsinnn sağlıklı o cennet kokusunu koklatsın..
yarında iyi bir değer cıkarsa kutlama yaparız burda..
ayyy inşallah darısı sana arkamdan gel bakk tuttum senii..

hatcem canım benimm :)
inşallah sağlıkla gelsın hayırlısıyla gelsın başka temennımız yok :)

inşallah canım bakalım zaman ne göstericek bende çok istiyorum hemen hamış kalmak ama
bakıcaz :)

canım benım yaaa eve yeni geldikkk haberini yeni gördüm vee anlatamam ki çook heyecanlandım ve de çoook sevindim!!!!!!!!!

Allah ıma çok şükürki dualarımız kabul oldu kuzum....Ayy senın adına çok mutluyum canım!
Allah ım bundan sonrasında herseyın güzel gitmesini nasip etsin inşallah...

kupanı gururla veriyorum canımmmm

canım haticem cok mutlu oldum . ayy ben testi bugün yacagını biliyodum ama güzel haber daha önce gelmiş .çok sevindim bitanem.allahım sağlıklıca kollarına almayı nasip etsin.

:

:

hatçeeeeeeee inanmıyorum çok şükür Rabbim'e dualarımız kabul oldu.
canım benim inan o kadar çok sevindimki anlatamam. Yüce Allah'ım kucağınıza alıp kokladıgınız günleride görmeyi nasip etsin inşallah....

kızlaaaa günaydın hayırlı cumalar....

gamzeeeeeeeeeeee
biliyordum ben yaaaaaaaaaaaaaaa
söyledim olucak dedimmmmmmm
çok umutluydum zaten, hadi bakalım bir paşa daha bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!

canım tebrikler çok sevindirdin bizi allahım kucağına almayı nasip etsin

hatçemmmmmmmmm canım yaaaaa ne mutlusundur şimdi senn allahımm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallah kan değerleirnde güzel çıkar

HATİCE canım tebrik ederimm...inşallah kan sonucunda güzel çıkarr..ve en önemlisi inşallaahh bebeğin sağlıkla gelir kucağınaa...

haticeeeeee ayyy beklenen bir sonuçtu ama ben şu an bu haberi almayı hiç beklemiyordum gün içinde yaparsın diyordum ayyy hadi sağlıkla sıhhatle gelsin kuzunuz inşallah anneyi ve babayı çoook tebrik ediyorum..

günaydınlarrrrrrrrr
bugün haftanın son iş günü çok güzellll:118::118::118::118::118:

canımmm benimm bende hiçç ama hiçç şaşırmadımmm zaten biliyodum hamiş oldugunuu allahım inşallah sag salim saglıklı mutlu bi hamilelik geçirip kucagına aldıgın günleri göstersin bizee

haticeeeeee ayyy beklenen bir sonuçtu ama ben şu an bu haberi almayı hiç beklemiyordum gün içinde yaparsın diyordum ayyy hadi sağlıkla sıhhatle gelsin kuzunuz inşallah anneyi ve babayı çoook tebrik ediyorum..

güne bebişle başladık değil mi? çok güzel bir başlangıç olduuu... içim içime sığmıyor, çıkıp dolaşayım bugün bol bol...
havada nasıl güzel, yaz geldi artık tamamdır!!!!!!

günaydınlarrrrrrrrr
bugün haftanın son iş günü çok güzellll:118::118::118::118::118:

kız bu kadar sevinmee.. geçen haftada çok sevinmiştinn.hastanede serum yidiğini hatırlatırımm..
ayy çok kötüyüm dimii...
ama ne olursa olsunn cumartesinin adı bilem güzel beehh...

Canım benim çok çok çok ama çok sevindim ama ben biliyodum zaten, aksini düşünmemiştim bile inşallah kan testiyle de tescillenecek hamileliğin Allah tamamına erdirsin inşallah

güne bebişle başladık değil mi? çok güzel bir başlangıç olduuu... içim içime sığmıyor, çıkıp dolaşayım bugün bol bol...
havada nasıl güzel, yaz geldi artık tamamdır!!!!!!

burdada güneş açtı..dediğin gb artıkım soğuk olmaz heraldee..güneş açtımı bende kıpır kıpır oluyorumm...hadi git gezz...benim yerimede gezz...
ben bu koltuğa bağlıyımm sanırımm...
Canım benim çok çok çok ama çok sevindim ama ben biliyodum zaten, aksini düşünmemiştim bile inşallah kan testiyle de tescillenecek hamileliğin Allah tamamına erdirsin inşallah

canım hoşgeldinn...evet hiçbirimiz aksini düşünmemiştikk...Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…