yelizin kızı sizin kızları sollayıp gecicek vallahi..
yeliiizzz kızın büyüyo demek artık dişler dökülmeye başlamışşşş
günaydınnn canlarımm hayırlı sabahlarr...
ayy benim acayip dışım ve başım ağrıyoo dün geceden beri ama gece uyuttu gözlerim acıtığım anda tekrardan...:26:
birde kuru öksürük var hasta falan değilimde söylemsi ayıp balgam var.:18:.sanırsam norkozdan kaynaklı balgamı atsam rahatlıcam ama oda cıkmıyo boyna öksürüyom kuru kuru...:94:
ama diş ne olucak onu bilmiyom..
sizler nasılınızzz bakalım...
yelizin kızı sizin kızları sollayıp gecicek vallahi..
öleee olcak valllaaa :76:
kızlar faceye video yükledim zeytin hanım akvaryumdaki balıkları yakalamaya çalışırken karanlık çıkmış ama olsunbi video daha yüklüyorum zeytin topunu arıyo ondada
valla beklicez artıkınn yapıcak bişey yok canımm..günaydın gamzelim allahtan hayırlısı olur inşallah bence kan testini bekle. ilaç kullanıyorum demiştin ya bu yüzden idrar testi seni yanıltabilir bu kadar sabrettin bence yarını bekle.dualarım seninle allah dualarını karşına çıkarsın hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
kızlar faceye video yükledim zeytin hanım akvaryumdaki balıkları yakalamaya çalışırken karanlık çıkmış ama olsunbi video daha yüklüyorum zeytin topunu arıyo ondada
valla beklicez artıkınn yapıcak bişey yok canımm..
ilaç kullanıyorum evet yanıltabilirmi onu hiç bilemicemm..
neyse koçişim getirirse ben dayanamam yarın sabah gitmeden yaparım diye düşünüyorum..
hakkımızda hayırlısı inşallahh allahım yüzümüzü güldürüsn...
aminnn canımm rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
tamam bakarımmmm zeytin hanıma..
baktım şimdii zilli dilini nasıla sallıyo..
günaydınnn canlarımm hayırlı sabahlarr...
ayy benim acayip dışım ve başım ağrıyoo dün geceden beri ama gece uyuttu gözlerim acıtığım anda tekrardan...:26:
birde kuru öksürük var hasta falan değilimde söylemsi ayıp balgam var.:18:.sanırsam norkozdan kaynaklı balgamı atsam rahatlıcam ama oda cıkmıyo boyna öksürüyom kuru kuru...:94:
ama diş ne olucak onu bilmiyom..
sizler nasılınızzz bakalım...
Günaydın kızlarr ayy çok kranım agrı benım bugunn :S
bulaşıklarımı fln yıkasam uzatıp bacakları yatcam vallaaa
gamzelım evet ya narkozdan oluyo bende amelıyattan sonra 10-15 gun boyunca hep yasadım
o kuru öksürüğü çok gıcık bişey yaa
gamzelım evet ya narkozdan oluyo bende amelıyattan sonra 10-15 gun boyunca hep yasadım
GÜNAYDIN KIZLAR,
Kızlar ege dün ilk defa dizlerinin üstüne çıktı bir adım emekledi..
GÜNAYDIN KIZLAR,
hoşgeldinn kuzuuuu
ayyy sormaaaa benmde karnımmm ağrııyooooo çokkk hemdee adet oldummm
GÜNAYDIN KIZLAR,
yavrum benimmm...O DİL Bİ GİRMİYOKİ CANIM GÖRSEN HEPP DIŞARDAAA
TATLIM BU ARADA BENCE HİÇÇ TEST YAPMANA GEREK YOK ÇÜNKÜ BEBEGİN SENİNLEEEEÖNEMLİ OLAN SAG SALİM GELMESİ ODA OLUCAK İNŞALLAH
GÜNAYDIN KIZLAR,
günaydınn canı hoşgeldinn...
Maşallahhh kuzucuğumaa..
Ayyy varya senin oğlanı böyle yanımda olsaa heryerini yicemm cok seviyom bızdığı..
merhaba canım hoşgeldinn....kızlarrr herkese merhaba
bebişimi gördünüzmü yaa çok büyümüş sıpaa bi görseniz zıp zıp zıplıo ta yukarı zıplayıp aşağı inio
dr.ya hıçkırık tutmuş yada oynuo dedi:86:
vallahi hergün yüyorum ben hiç acımıyorum artık o popoya nasıl şaplatıyom selülitli popoya dayanamıyorum...oda tam eşşek artık hiç narin bir yanı kalmadı...sabaha doğru aramıza almısım uyku sersemi..oda uyanmıs ama yuz yuzeyız egeyle bu dılını ıkarıp dudaklarıyla püskürtmezmi..ben suratımdaki salyalarla uyanmışım ege bey de pis pis sırıtıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?