Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın gamzelim allahtan hayırlısı olur inşallah bence kan testini bekle. ilaç kullanıyorum demiştin ya bu yüzden idrar testi seni yanıltabilir bu kadar sabrettin bence yarını bekle.dualarım seninle allah dualarını karşına çıkarsın hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

valla beklicez artıkınn yapıcak bişey yok canımm..
ilaç kullanıyorum evet yanıltabilirmi onu hiç bilemicemm..
neyse koçişim getirirse ben dayanamam yarın sabah gitmeden yaparım diye düşünüyorum..
hakkımızda hayırlısı inşallahh allahım yüzümüzü güldürüsn...
aminnn canımm rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

kızlar faceye video yükledim zeytin hanım akvaryumdaki balıkları yakalamaya çalışırken karanlık çıkmış ama olsun bi video daha yüklüyorum zeytin topunu arıyo ondada

tamam bakarımmmm zeytin hanıma..
baktım şimdii zilli dilini nasıla sallıyo..

Son düzenleme:

O DİL Bİ GİRMİYOKİ CANIM GÖRSEN HEPP DIŞARDAAA
TATLIM BU ARADA BENCE HİÇÇ TEST YAPMANA GEREK YOK ÇÜNKÜ BEBEGİN SENİNLEEEE ÖNEMLİ OLAN SAG SALİM GELMESİ ODA OLUCAK İNŞALLAH

Günaydın kızlarr ayy çok kranım agrı benım bugunn :S
bulaşıklarımı fln yıkasam uzatıp bacakları yatcam vallaaa

gamzelım evet ya narkozdan oluyo bende amelıyattan sonra 10-15 gun boyunca hep yasadım
o kuru öksürüğü çok gıcık bişey yaa

ayyy sormaaaa benmde karnımmm ağrııyooooo çokkk hemdee adet oldummm

hoşgeldinn kuzuuuu

GÜNAYDIN KIZLAR,
Kızlar ege dün ilk defa dizlerinin üstüne çıktı bir adım emekledi..

O DİL Bİ GİRMİYOKİ CANIM GÖRSEN HEPP DIŞARDAAA
TATLIM BU ARADA BENCE HİÇÇ TEST YAPMANA GEREK YOK ÇÜNKÜ BEBEGİN SENİNLEEEE ÖNEMLİ OLAN SAG SALİM GELMESİ ODA OLUCAK İNŞALLAH
yavrum benimmm...
ayy ne bilim yelizzz benimde içimdeki ses hamilesin diyor ama işte o testte cift cizgiyi görmek için sabırsızlanıyorum..
evet allahım sağlıklı nasip etsinn gerisi hiç önemli değil...

günaydın canımmm hoşgeldinn...
valla benim evde aldı başını gidiyo ben yatıyomm koçiş pişiriyo mutfağı öylece bırakıyooo eve gelen giden olmasa bariii..

ayyy sorma ayşemmm yaa öksürük deli etti benii öksürmek bişey değil bebeğin tutunamıcak öksürürken diye korkuyorum..

kızlarrr herkese merhaba

bebişimi gördünüzmü yaa çok büyümüş sıpaa bi görseniz zıp zıp zıplıo ta yukarı zıplayıp aşağı inio
dr.ya hıçkırık tutmuş yada oynuo dedi:86:

günaydınn canı hoşgeldinn...
Maşallahhh kuzucuğumaa..
Ayyy varya senin oğlanı böyle yanımda olsaa heryerini yicemm cok seviyom bızdığı..

vallahi hergün yüyorum ben hiç acımıyorum artık o popoya nasıl şaplatıyom selülitli popoya dayanamıyorum...oda tam eşşek artık hiç narin bir yanı kalmadı...sabaha doğru aramıza almısım uyku sersemi..oda uyanmıs ama yuz yuzeyız egeyle bu dılını ıkarıp dudaklarıyla püskürtmezmi..ben suratımdaki salyalarla uyanmışım ege bey de pis pis sırıtıyo...

merhaba canım hoşgeldinn....
nerde kız bebişinnn ben görmedimya...

oyy benim yerimede yeee selülitli popoyu..
bakk sen annesini tükmüklüyo birde sırıtıyo sıpaa...
tam onun şimdi sevmeliğinin üstü her haraketi farklı olurr her hareketinede güldürür...

zaten oğlum olursa egeye benzesin isterim

kızım olursada bahara benzesin isterim

ikisinede bayılıyorum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…