günaydın canımcım
orası öyle ama adamcağıza çok üzülüyorum bide eşim çok sigara içtiği için dahada üzülüyorum ağlıyorum
valla neyaparsak yapalım kendiliğinden bırakmadıkları sürece bu lanet şeyi içmeye devam edeceklerini çok ii bildiğim için içme bile demiyorum çünkü benimki çok inat içme dersem 2 pakete çıkarırevet canım bende üzülüyorum beimkide içiyor bi türlü bırakmıyor
kıracam bi gün kafasını görecek
çünkü sigaradan nifret ediyorum
(sopayı bulamadım)
meraba canımmm günaydınn ay burdada hava çok güzel,inşallah bundan sonra g,tmez güneşimiz bidahagünaydınn kuzularrrrrrrrrr
o kadar yogun bi günki benim için slm bile yeni verebildimmm muhtemelern birazdanda dışarıya çıkıcam allahtan bugün hava şahaneee
seliiiizzz kızz bens enii dün gece rüyamda gördüm kızzz hem kaynanaı kayınpederinide gördüm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımmm silikte olsa cift cizgiyi gördümmmm
allahıma binlercekere şükürler olsunnn dualarımızı kabul oldu.. cok mutluyum sanki içimde kelebek ucuyooo..
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım ne olur sağlıklı hayırlı evlat nasip et..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrr ben test yaptımmm silikte olsa cift cizgiyi gördümmmm
allahıma binlercekere şükürler olsunnn dualarımızı kabul oldu.. cok mutluyum sanki içimde kelebek ucuyooo..
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım ne olur sağlıklı hayırlı evlat nasip et..
canım benimmmm çok mutlu oldum haberini okuyuncaRabbim inşallah bu kadar bekleyişin karşılıgını vericek saglıkla kucagınada alıcaksın inşallah balım benimmmm
kızzzzzzzzzzzz sen nerelerdesin yaaa özlettin kendini nasılsın iyimisin
günaydın kızlarr
benim kızlar kudurmuş durumda şuan..bas bas bağırıyorlar ama haticenin haberi için girdim hemen..ve sanırım beklenilen haber gelmiş..
haticemmmmm canımm dualarımız kabul oldu,meleğin annesine tutundu..şimdi ki dualarımız seni hiç bırakmaması... rabbim mutluluğunu hep devam ettirsin inşallahhhh...
günaydın kızlarr
benim kızlar kudurmuş durumda şuan..bas bas bağırıyorlar ama haticenin haberi için girdim hemen..ve sanırım beklenilen haber gelmiş..
haticemmmmm canımm dualarımız kabul oldu,meleğin annesine tutundu..şimdi ki dualarımız seni hiç bırakmaması... rabbim mutluluğunu hep devam ettirsin inşallahhhh...
çok yogun çalışıyorum canım benim fırsatım olmuyor hiç girmeye...ama haftaya izinliyim acısını çıkarıcam bu kadar yogunlugun tembellik yapıcam bol bol
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
çalışmalar nasıl gidiyor
bende çok özledim sizleri ya
iyiyim cnm bendee tinker di galiba seni yoğunluktan giremiyo diye söylemişti...iiyyi ya negüzel tatilde bol bol dinlenn ...
çalışmalara devam bakalım bu ay inciri kürünü denemekteyim inş. bi faydası olur bakalım sen neler yaptın canım sizde bi gelişme varmı?
ewet tinkerle konusmustuk saolasun o da sizlere sölemiş
ewet bol bol dinlenicem inşallah...
incir kürünemi başladın hadi bakalım inşallah vesile olur size
şimdilik bi gelişme yok canım bakalım eşim test yaptırınca görücez ilaçların işe yarayıp yaramadıgını...hayırlısı be canım artık eskisi kadar kafama takmıyorum...
günaydın kızlarr
bu arada herkese günaydınnn öğlen oldu ama napalım ancak fırsat bulabildim
kızlar kayınvaldem aramışşşş facede bebeğimin resmini görmüş nazar değer onu hemen ordan kaldır diye
kızlar kayınvaldem aramışşşş facede bebeğimin resmini görmüş nazar değer onu hemen ordan kaldır diye
takma canımmm herşeyin oluruna bırak bunu ben nekadar uygulamasamdarabbim işini bilir herşeyin hayırlısını isteyelim canımsınn ya Allah bizlere sabır versin...umudumuzu yitirmeyelim bak haticeyee hiç bozmadı kendisini neler neler yaşadı allahım sonunda mükafatını verdi bide Allah n izniyle kucağına aldımı tamam..
günaydınlar kızlar hoşgeldinizzz
kızlarrrr günaydın ben geldimmm...
kanımı verdim öğleden sonra saat 3,te cıkıcak ama bugün tekrar ettim idrar testini düne göre koyu işte testimmm...
allahım dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?