Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canımcım

orası öyle ama adamcağıza çok üzülüyorum bide eşim çok sigara içtiği için dahada üzülüyorum ağlıyorum

seliiiizzz kızz bens enii dün gece rüyamda gördüm kızzz hem kaynanaı kayınpederinide gördüm

ay
1)hava güzel
2)3 gündür saat 7 de çıkıyorum
3) sabah sabah haticenin hamile haberini aldık çok mutlu oldum.
4)babam burda yanımda

ayyyyy ne güzel şeyler oluyor Allah bozmasın yaaa

evet canım bende üzülüyorum beimkide içiyor bi türlü bırakmıyor
kıracam bi gün kafasını görecek
çünkü sigaradan nifret ediyorum
(sopayı bulamadım)
valla neyaparsak yapalım kendiliğinden bırakmadıkları sürece bu lanet şeyi içmeye devam edeceklerini çok ii bildiğim için içme bile demiyorum çünkü benimki çok inat içme dersem 2 pakete çıkarır
günaydınn kuzularrrrrrrrrr
o kadar yogun bi günki benim için slm bile yeni verebildimmm muhtemelern birazdanda dışarıya çıkıcam allahtan bugün hava şahaneee
meraba canımmm günaydınn ay burdada hava çok güzel,inşallah bundan sonra g,tmez güneşimiz bidaha
seliiiizzz kızz bens enii dün gece rüyamda gördüm kızzz hem kaynanaı kayınpederinide gördüm

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hemide kaynanamla kayınpederimimi gördün kızz onları nerden tanıosun
eee napıoduk pekiii

hatıcem canım benım aksam konustuk ama sevıncımı topıktede paylasmak ıstedım gözunaydın canım ALLAH kucagına aldıgın gunlerıde gostersın saglıcakla ınnnnnnnsallahhhhhhhh:86::86::86::86:

:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

gunaydınnnnnnnnnnnnnlar güzeller bu sabah herkes ıyı ve mutlu sanırım ne guzellllllllllllllllllllllllllllll

canım benimmmm çok mutlu oldum haberini okuyunca Rabbim inşallah bu kadar bekleyişin karşılıgını vericek saglıkla kucagınada alıcaksın inşallah balım benimmmm

günaydın kızlarr
benim kızlar kudurmuş durumda şuan..bas bas bağırıyorlar ama haticenin haberi için girdim hemen..ve sanırım beklenilen haber gelmiş..

haticemmmmm canımm dualarımız kabul oldu,meleğin annesine tutundu..şimdi ki dualarımız seni hiç bırakmaması... rabbim mutluluğunu hep devam ettirsin inşallahhhh...

kızzzzzzzzzzzz sen nerelerdesin yaaa özlettin kendini nasılsın iyimisin

çok yogun çalışıyorum canım benim fırsatım olmuyor hiç girmeye...ama haftaya izinliyim acısını çıkarıcam bu kadar yogunlugun tembellik yapıcam bol bol
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
çalışmalar nasıl gidiyor
bende çok özledim sizleri ya

sanada günaydın tatlımm
oy oy oyyy yerim ben onlarııı
çok şükür inşallah sımsıkı tutunacak yavrusu hatceye

HOŞGELDİN CANIMM ayyyy ne güzell yerim snein kızlarını ben

iyiyim cnm bendee tinker di galiba seni yoğunluktan giremiyo diye söylemişti...iiyyi ya negüzel tatilde bol bol dinlenn ...
çalışmalara devam bakalım bu ay inciri kürünü denemekteyim inş. bi faydası olur bakalım sen neler yaptın canım sizde bi gelişme varmı?

ewet tinkerle konusmustuk saolasun o da sizlere sölemiş
ewet bol bol dinlenicem inşallah...
incir kürünemi başladın hadi bakalım inşallah vesile olur size
şimdilik bi gelişme yok canım bakalım eşim test yaptırınca görücez ilaçların işe yarayıp yaramadıgını... hayırlısı be canım artık eskisi kadar kafama takmıyorum...

kızlar kayınvaldem aramışşşş facede bebeğimin resmini görmüş nazar değer onu hemen ordan kaldır diye

takma canımmm herşeyin oluruna bırak bunu ben nekadar uygulamasamda rabbim işini bilir herşeyin hayırlısını isteyelim canımsınn ya Allah bizlere sabır versin...umudumuzu yitirmeyelim bak haticeyee hiç bozmadı kendisini neler neler yaşadı allahım sonunda mükafatını verdi bide Allah n izniyle kucağına aldımı tamam..

bu arada herkese günaydınnn öğlen oldu ama napalım ancak fırsat bulabildim

günaydınlar kızlar hoşgeldinizzz

kızlar kayınvaldem aramışşşş facede bebeğimin resmini görmüş nazar değer onu hemen ordan kaldır diye

ay sen bebişinin resmini facemi koydun ben göremiyorum ya(
iyice belirmiştir yüzü gözü felan dimi...
Allah nazrlardan korusun tabi

kafaya taka taka nereye kadar hayatı zehir ediyosun kendine...büyük bir sabırla bekleyenleri gördük başlarından neler geçerse geçsin pes etmediler ve sonunda da karşılıgını aldılar dedigin gibi buna en iyi örnek hatce...Rabbim inşallah sagsalim kucagınada almayı nasip eder canım benim ya
amin canım herşeyin üstesinden sabırla gelinecegini iyice beynimize yerleştirmemiz lazım

günaydınlar kızlar hoşgeldinizzz

hoşbulduk tatlımmmm...

pembedanammmm canım benim senin haberini alıncada çok mutlu oldum inşallah hiçbir aksilik çıkmadan saglıklı bir şekilde bebegini dünyaya getirirsin canım benim buna yürekten inan

kızlarrrr günaydın ben geldimmm...
kanımı verdim öğleden sonra saat 3,te cıkıcak ama bugün tekrar ettim idrar testini düne göre koyu işte testimmm...
allahım dileyen isteyen bütün arkadaşlarıma sağlıklı nasip etsin..

Eklentiler

• $DSC03739.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 16

canım benim yaaa allahım inşallah sag salim kucagına aldıgın günleride gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…