Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
clemantine canım selam!!Sabah bi muhabbet edemedik ya....
bak bu saatte Su ve çiçeğim de hep burda olurdu;ama yoklar,pembe dana annesine gitti onun olmaması normal.Hafta sonları zaten bir durgunluk oluyor hep.

evet canım gündüz olmadı senin dersler yüzünden :))
bizden başkada kimse yok valla...

selam canımcım nasılsın?günün de yaklaştı iyice heyecan var mı?geçen ay birlikte bekliyorduk yaaaaa

kızlar bugun hava guzel dıye oglumu dısarı cıkartayım dedım basım bır dondu yere yıgıldım...eve getırıdler yattım..halada hafıf donuyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hemde nasıl heyecanlıyım ya bugun felaketım zor aykta duuyorum ama meraktan gırdım..sayfaları bıle daha okuyamadım..yarın okurum artık..sızden ne haberler?

hehe :) Eee,peki sence ne olacak sonucun?Var mı hissetiren belirgin bişey sende?
Esasında ben de çok yorgunum da dün de sen ve su burdaymışsınız gece ben müsait değildim giremedim ya;görür b merhaba derim demiştim.

benimde hiç umudum yok, sen çalış çalış en önemli iki günde kocan olmasın! nedir bu ya, bahtsız bedevi gibi! delikafadulden

kızlar bugun hava guzel dıye oglumu dısarı cıkartayım dedım basım bır dondu yere yıgıldım...eve getırıdler yattım..halada hafıf donuyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amaaaaaan geçmiş olsun canım. aman dikkat. kıs hamile misin yoksa :Saruboceq:

amaaaaaan geçmiş olsun canım. aman dikkat. kıs hamile misin yoksa :Saruboceq:

ya bılmıyorum kıı erken degılmı daha oncekı hamılelıklerımde hıc olmamıstı..komsumunda ılk sorusu hamılemısın oldu..onların haberı yok tabı bebıs dusundugumde...ama bakalım hayırlısı umıtlenmek ıstemıyoooommmm

senin bu periyodunun uzun olması yüzünden her ay farklı kişilerle bekliyosun :))

Evet;her defasında sizlere göre bir hafta fazla bekliyorum ben yaaaa

tansiyonunu falan ölçtürseydin canımcım;geçmiş olsun.Yokse sende şüphelendiğin durumlar mı avr da söylemiyorsun? zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…