Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canm benm allah sabır versın valla bılemıorumkıı ne dıyeyımm
ınş. bı çözumunu bulursunnn dr a bı danışsannn bakalım o nedıyecekk hımmm

benimkide çok usta her sözü ima( diyoki doğsa bile biz nerde görecez )akşam eşime bahsettim eşim onlar çok oluyo ama ,boş ver kafanı takma ,isteyen gelir görür bebeğimizi kimsenin ayağına götürüp gösterecek halimiz yok dedi
içim rahatladı biras
kaynanam da demezmi ilk çocuk erkek olsaydı
bende dedim mevlüt ve ben Allahtan hayırlısını diledik ve halimizden çok memnunuz kendimiz için yapıyoruz bu bebeği

canım uyurken vermeyi dene birde ben ege içmediği zamanlar öle yapıyordum mememin yanına biberonu koyuyordum..uyumaya daldığı gibi dokunduruyordum reflex hemen kapıyordu..ayıkken ıcmeyen bebek uyruken ıcıyordu bırde gunduz uyudugunda dene bakalım..

evet ya pastelin bütün renkleri harikaaa ben op şeker pembesini ayak tırnaklarıma sürüyorum çok cici duruyoo

bızımkısı hayatta knştrmaz ailesı hakkıunda ama bana da bşey demez ben sayarım sayarım o dınlerr herkes kendı açısından haklı derr çıkar işin içindenn ... çok pasıf kocamm ama gorumcemm offfffffffff herkesı parmağında oynatıyorrrr ahhahhhh

beter olsun bu cadılarrrrrrr

günaydın kızlar....

valla aile konusunda benim kocam kayınvalideme geçen sene aynen şunu söyledi... sonra annesiyle bi süre konuşmadı ama ben yine ara yaptım :
'' bi adam evlenince ilk sırada önce karısı gelir, bunu unutma! ''
zaten bunu duyunca ağlamıştı kayınvalidem. ben sewerim oda beni sewer ama, yine evlenince kayınvalideler biraz değişiyor sanki... kocişim hiç karıştırtmaz bana vallaa....

bizmkine bende şaşırdım savunmaya geçerdi hemen yok şöle anladın yok böle anladın ama bu sefer net şekildde takma kafanı onlara dedi sanırım hamileyim diye

olsun valla hem giidiyorum hem laf yiyorum

ne güzel canım en iyisini demiş. benimkide artık aklı başı geldiki sana nasıl davranılıyorsa sende öle ol dedi

bizmkine bende şaşırdım savunmaya geçerdi hemen yok şöle anladın yok böle anladın ama bu sefer net şekildde takma kafanı onlara dedi sanırım hamileyim diye

olsun valla hem giidiyorum hem laf yiyorum

anammmmm valla bi görümce kaynana muhabbeti almış başını gidiyo :):):) benim kaynanamda karışmaz bana ama mesela bişeyi yanlış gördüyse çok çok özürdileyerek yine sen bilirsin ama bu senin daha iyi olur sanki der.bebek konusundada hamile kaldıgımda görümcem ööle bi sevinmiştiki kocam dahi karnımı öpmüyodu görümcemin dudagı sürekli karnımdaydı gıcıktır mıcıktır ama severim keretayı

valla canım yüz versem karışacak benimki yüz vermiom

merhaba kızlarr ben gene ilanlarla haşır neşirimm iş arıyorum öfffffffffff

almadım mılumıl ama denıcem sanırım bende aksamları muhallebı verıyorum saat 7 gıbı sen saat kaçta verıyosun muhallebiyi devam sütü ıle yapayım barı o zaman ınsallah yer kahvaltı mamsıda aldım ama sımdılık bıberonda veryorum 6 ay dolunca kasıkla baslayayım dedım bırde sen muhallebıyı kaç ölçüden yapıyosun kutunun üzerınde 140ml suya 5 kasık mama yazıyo çok mu sence bu yoksa ıyı mı yanı oglum yıyıyor bazen sonunda bıraksada ama bana çok gıbı geldı sence

canım uyurken içiyordu zaten sımdı ölede içmiyo uyanıyo uykusu bölünüyo huysuzlasıyo ve daha uyutamıyorum yanı neler denedım bılsen

canım uyurken içiyordu zaten sımdı ölede içmiyo uyanıyo uykusu bölünüyo huysuzlasıyo ve daha uyutamıyorum yanı neler denedım bılsen

dediğim gibi diş sıkıntısından..ama sana bırsey soleyımmı süt dısında bırseyi bıberonla vermeyın kaşıkla verın dıyorlar ..sutten kesılmemesı ıçın..ben bıberona meyvesuyu dahıl hıcbırsey koymuyorum kolay kolay..kahvaltıyı mama şeklinde alacağına kendin hazırla canım..bak benim kahvaltı arifim şu...eti cici bebenim vitaminli ekmeğini alıyorum..1 dilimi ufalıyorum ..pınar labne peyniri alıyorum onun küçük kutuları var 8 li satılıyo bir paket kucuk kutu labneyı koyuyorum..yarım yumurta sarısı ile başladım şimdi 1 yumurta sarısını koyuyorum...1 tane ceviz rendeliyorum..bıraz sutlu pırınçlı maması ve ıkı olcu sut..bazen pekmez de damlatıyorum..yani tam bir bomba ..bebeğin muhallebıyı o ölçude yıyebılıyorsa bu kahvaltıyı da alır canım..muhallebı saatı bızımde ole ama eskıden 9 gıbı verırdım uykuluyken baktımkı ıstemıyo atık 7 d e verıyorum..

inşallahh canımmm aminn...
neyse sende cok ara vermeeeee bak...

günaydın canımmm...
gözün aydınmı diyim gecmiş olsunmu diyim kaynanan gelmiş..
bu arada egemuya cok sevindimmm maşallahh kuzuyaa...

canım sendende allah razı olsunn....
o zaman bitiren yazssın kızlarrr akşama bitmiş olursa yine 9 bucuk gibi duasını yaparız..
kanımı verdim canım yine 3 gibi cıkıcak inşallah iyi cıkar..

gökcem sende hoşgeldin canımmm...
gecmiş olsunn dikkat et kendine hava değişimi yaramadı sanırım..

kızlar bakın böle oluyoooo
cok hoş canımm ojelerin bayıldımmm cok şık duruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…