aman dıkkat et kendıne canım
Rüzgar da ıyı masallah ek gıdalarla ugrasıyorum sorma valla asla devam sütü içmek ıstemıyor napıcam bılmıyorum basım agıryor düşünmekten sütünü alamıyor dıye üzülmekten kahroldum
hımmmm değişikkk ama bn oyle ıkı rengı pek sevmem neyse alır denerım yaaaa maksat değişiklik olsunnn
aynen yıldızcımmmmm o gorumek yok mu oooo ahh ahhhh yere yakın yok mu oooo
benden de 1 yaş kuçuk amaa var yaa neler bılıoo buyumuş de kuçulmuş uyuzzz maalllll allahım yaaa çok sınırlıyımm çokkkherkesı yonlendırıyoooo anasını babasını benm eşimı bıleeee ama ben tabı eşime karıştrtmıyorum ama o yıne de ailseıne karşı eşimı yonlendırıyo şöle yap bole yapp bılmem neee allah buyuk belalrını bulurlar yakındaaaa
aman dıkkat et kendıne canım
rüzgar da ıyı masallah ek gıdalarla ugrasıyorum sorma valla asla devam sütü içmek ıstemıyor napıcam bılmıyorum basım agıryor düşünmekten sütünü alamıyor dıye üzülmekten kahroldum
ah ah birde oje sürebilsm
Benim bu aralar ki favorim pastelin ni rengi çamur gibi..küçüksırlardaki su sürüyordu çok hoşuma gdiyor bir de kırmızı ve rakı beyazı vazgeçilmezimdir...yazları da böle canlı bir şeker pembesi var çok modaydı geçen yaz..denize giderken de o renk...ama nerdeee artık süremiyorum unutuyorum ...fırsat kalmıyor bu oğlandan
benimkide çok usta her sözü ima( diyoki doğsa bile biz nerde görecez )akşam eşime bahsettim eşim onlar çok oluyo ama ,boş ver kafanı takma ,isteyen gelir görür bebeğimizi kimsenin ayağına götürüp gösterecek halimiz yok dedi
içim rahatladı biras
kaynanam da demezmi ilk çocuk erkek olsaydı
bende dedim mevlüt ve ben Allahtan hayırlısını diledik ve halimizden çok memnunuz kendimiz için yapıyoruz bu bebeği
bızımkısı hayatta knştrmaz ailesı hakkıunda ama bana da bşey demez ben sayarım sayarım o dınlerr herkes kendı açısından haklı derr çıkar işin içindenn ... çok pasıf kocamm ama gorumcemm offfffffffff herkesı parmağında oynatıyorrrr ahhahhhh
beter olsun bu cadılarrrrrrr
bizmkine bende şaşırdım savunmaya geçerdi hemen yok şöle anladın yok böle anladın ama bu sefer net şekildde takma kafanı onlara dedi sanırım hamileyim diyebızımkısı hayatta knştrmaz ailesı hakkıunda ama bana da bşey demez ben sayarım sayarım o dınlerr herkes kendı açısından haklı derr çıkar işin içindenn ... çok pasıf kocamm ama gorumcemm offfffffffff herkesı parmağında oynatıyorrrr ahhahhhh
günaydın kızlar....
valla aile konusunda benim kocam kayınvalideme geçen sene aynen şunu söyledi... sonra annesiyle bi süre konuşmadı ama ben yine ara yaptım :
'' bi adam evlenince ilk sırada önce karısı gelir, bunu unutma! ''
zaten bunu duyunca ağlamıştı kayınvalidem. ben sewerim oda beni sewer ama, yine evlenince kayınvalideler biraz değişiyor sanki... kocişim hiç karıştırtmaz bana vallaa....
günaydın kızlar....
valla aile konusunda benim kocam kayınvalideme geçen sene aynen şunu söyledi... sonra annesiyle bi süre konuşmadı ama ben yine ara yaptım :
'' bi adam evlenince ilk sırada önce karısı gelir, bunu unutma! ''
zaten bunu duyunca ağlamıştı kayınvalidem. ben sewerim oda beni sewer ama, yine evlenince kayınvalideler biraz değişiyor sanki... kocişim hiç karıştırtmaz bana vallaa....
bizmkine bende şaşırdım savunmaya geçerdi hemen yok şöle anladın yok böle anladın ama bu sefer net şekildde takma kafanı onlara dedi sanırım hamileyim diye
olsun valla hem giidiyorum hem laf yiyorum
anammmmm valla bi görümce kaynana muhabbeti almış başını gidiyo :):):) benim kaynanamda karışmaz bana ama mesela bişeyi yanlış gördüyse çok çok özürdileyerek yine sen bilirsin ama bu senin daha iyi olur sanki der.bebek konusundada hamile kaldıgımda görümcem ööle bi sevinmiştiki kocam dahi karnımı öpmüyodu görümcemin dudagı sürekli karnımdaydı gıcıktır mıcıktır ama severim keretayı
merhaba kızlarr ben gene ilanlarla haşır neşirimm iş arıyorum öfffffffffff
ay canım ya ne diyeyim inşallah geçer milumil aldın mı belki onu sever yaaa...ege reddedıyordu ama benı de emıyordu ...hala daha emer çok olmasa da ...aksamları muhallebı verıyorum ama ege de onu sevmıyor..bak ne dıyecem muhallebıyı suyla yapıyorsun ya devam sutuyle yap..onu sevıyorsa öle ver bıraz fazla sutlu oluyor öle kendıde sutlu ya ama en azından eksıgı tamamlamıs olursun..canım bence sen kahvaltılarada basla...bebegın ek gıda alıyor barı peynır yumurta ole tamamlarsın eksıgı..ben senın gıbıyken başlamıstım
canım uyurken vermeyi dene birde ben ege içmediği zamanlar öle yapıyordum mememin yanına biberonu koyuyordum..uyumaya daldığı gibi dokunduruyordum reflex hemen kapıyordu..ayıkken ıcmeyen bebek uyruken ıcıyordu bırde gunduz uyudugunda dene bakalım..
hoşgeldin bebek
merhaba cnım hoş geldin Allahım yardımcın olsun
almadım mılumıl ama denıcem sanırım bende aksamları muhallebı verıyorum saat 7 gıbı sen saat kaçta verıyosun muhallebiyi devam sütü ıle yapayım barı o zaman ınsallah yer kahvaltı mamsıda aldım ama sımdılık bıberonda veryorum 6 ay dolunca kasıkla baslayayım dedım bırde sen muhallebıyı kaç ölçüden yapıyosun kutunun üzerınde 140ml suya 5 kasık mama yazıyo çok mu sence bu yoksa ıyı mı yanı oglum yıyıyor bazen sonunda bıraksada ama bana çok gıbı geldı sence
canım uyurken içiyordu zaten sımdı ölede içmiyo uyanıyo uykusu bölünüyo huysuzlasıyo ve daha uyutamıyorum yanı neler denedım bılsen
inşallahh canımmm aminn...:))) hoşgeldin tatlımmm yesin teyzesi onu yaaa allahım işallah saglıklı bi bebek olur ve annesini hiç üzmez.
canım ben biraz beklemeye aldım kafam yerinde degil bu sıralar bi toparlıyım kendimide hem maddi hem manevi anca ondan sonra
günaydın canımmm...günaydın kızlar nasılsınız..benim kaynanam geldisüprizzzzzz....
bu arada ege'nin ilk dişi çıktı nasıl mutlu oldum ya babayla gözlerimiz doldu ilk görünce
zaten belliydi gece boyunca hep sayıkladı durdu kuzucum...öle işte sizler nasılsınız
canım sendende allah razı olsunn....Allah razı olsun cnaımm kızlar bitirirse yaparız artıkın dua yı...
sende tekrar kan vericeksin snaırım inşallah değerler güzel çıkar cnaım Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin..
buarada herkese günaydınnnnn işlerinizde kolaylıkkk diliyorumm..
gökcem sende hoşgeldin canımmm...gunaydın kızlarr
nasılsınız geçmişi okuyamıyorumm
çok yoğunum burda annemın her dk mısafırı gelıyorrr
ben ıkı gundur çok hastyım hasahanede serum yıyorum sureklı
doğumdan snra ıdarar yollarımda ıltıhaplanma meyudana geldı ateşım 39lara çıkıyorrr ..bol mıktarda lokosit bulundu ıdrardaaa o yuzden serum yıyorummm ....n göğüs uçlarım gelı gbı yara olduu ona da lonsınoh mu neydı ole bı krem suruyorum ıyı gelıyor ama mert emdıkçe yıne açılıyor yaraaa off offffff hele ateşım çıkınca meme uçlarım nasıl acıyoo anlatamammama
dun ark geldı burayaaa çok sevındımk
cuma gunu de kuzenım gelıyor ank dan benı gormeye ıst a ayyy ıyı oldu bu tatıl banaaaasızler nasılsınızzzzz
cok hoş canımm ojelerin bayıldımmm cok şık duruyo..kızlar bakın böle oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?