Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ohooo canım ne yazıyımki ben şimdi sana kendin diyosun adetime 15 gün var diye sence çıkarmı hamile bile olsan testte?? muhtemelen yumurtlama günündesindir oda agrı yapıyo çünkü

ohooo canım ne yazıyımki ben şimdi sana kendin diyosun adetime 15 gün var diye sence çıkarmı hamile bile olsan testte?? muhtemelen yumurtlama günündesindir oda agrı yapıyo çünkü

yani yumurtlama gününde olmak hamile oldugum anlamına gelmes dimi?mecbur beklicess 15günü.teşekkür ederim ilgine..

MERHABA KIZLARR...
HATİCE CANIM NASILSINN???
KESİNLEŞTİ DİMİ HAMİŞ OLDUĞUN..NEZAMAN GİDECEKSİN PIT PITLARI DUYMAYA...

kasıklarda ağrı iltihap veya kistten kaynaklanıyor olabılır..bı muayeme ol ıstersen..teste gelınce cok erken yapmıssın adet tarıhını 1 hafta gectıkten sonra yapsaydın daha ıyıydı

yani yumurtlama gününde olmak hamile oldugum anlamına gelmes dimi?mecbur beklicess 15günü.teşekkür ederim ilgine..

canım şimdi kimisi adetten hemen sonrada yumurtlar bu şekilde yumurtlayanlara erken döllenme denir ve adet tarihinden çok çok önce belli olabilir hamiş oldukları ama sen test yapmışsın ve negatif buda senin muhtemelen ya yumurtladıgını yada üşüttügünü gösterir.evet mecburen adet tarihine kadar bekle eger gecikirse adetin test yaparsın rica ederim

offf sıkıldım ben yaa bugün nedense yaaa ve devamlı acıkıyorum kızım hep acıkıyor anne ben acıktım sinyali veriyor midem bulanıyor normal mi bu kadasık acıkıyor olmam

Ben Geldimmmmmmmm Heyyooo çok özledim sizi ne var ne yok

Suu çok merak ediyorum seni kuzu ya ne alemdesin gün verdilermiiiii aynı gün doguralımmmm
pembemle konuştum bgn 17 si diyorlarmış ama kesin dilmiş sanırım

selammmmmmmmmmm ben geldimmmmm...
cok şükür kızlarrr değerimiz cok güzel cıktı...
709.64

fatoşş zuzummm hoşgeldinnn cok özledim kızzzzz...
5 dk. msn gelsene..

rica ederim balım teyzesi yesin onu
ye teyzesi yeee hele sağlıklı doğsun heryerini yiyelim..
MERHABA KIZLARR...
HATİCE CANIM NASILSINN???
KESİNLEŞTİ DİMİ HAMİŞ OLDUĞUN..NEZAMAN GİDECEKSİN PIT PITLARI DUYMAYA...
iyiyim canım sağol...cok şükür artık tescillendik...
cumaya çağırdı dr,umuz pıt pıtları duymasak bile kesesini görürüz sonrada inşallah pıt pıtları inşallahh...

tickerın hayırlı olsun taze anneeeee
teşekkür ederim canımmm...

709.64

5 dk. msn gelsene..

anamm maşAllah sanaaaa
zuzum msn yüklüyorum pc ye yükler yüklemez geliyom bekle olurmu

Cok şükür kızlarrr değerimiz cok güzel cıktı...
709.64

Fatoşş zuzummm hoşgeldinnn cok özledim kızzzzz...
5 dk. Msn gelsene..

oh oh çok şükürrr...çok güzel katlamışşşş....
Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallahh....
Kesede cuma günüymüşş.pıtpıtları duymasanızda yolk kesesi oldumu kocamaaan rahatlarsınn... :97:

Son düzenleme:
anamm maşAllah sanaaaa
zuzum msn yüklüyorum pc ye yükler yüklemez geliyom bekle olurmu
teşekkür ederiz canımmm maşallah bize..

sağol canımmm evet cok şükür...
aminn inşallahh cümlemize...
cumaya cağırdı ama kese filan demedi..bende sen gibi düşündümm pıt pıtları duymasak bile yolk kesesini görmek bile rahatlatacak beni..

kızlarrr cıkıyorum bennn....görüşürüzzz bu arada mervenin duası ne olduu akşama yapıyomuyuzz.
girer bakarım sonra yazın siz..

hoşgeldin canım biz de seni özledik!
sen geri sayımdasın tabi bir yandan...Ben de iyiym canım haftaya izine çıkıcam nasipse...Sınav yapıorum çocukları bu hafta iyiyim çok şükür kızcem büyüyor

709.64

5 dk. msn gelsene..

canım ya masallah süperrrr bebişimiz büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…