biz kanımızı verdik geldik 3,te cıkıcak yine...
inşallah iyi cıkar...
pembemm bu arada sen şu progestanı ne kadar zaman kullandın...ayy cok sinir bişey bunu koymak yaaa hala alışamadım...
çıkıcak tatlım inşallah çok iyi çıkıcak hemde
selam kızlar nasılsınız
biz kanımızı verdik geldik 3,te cıkıcak yine...
inşallah iyi cıkar...
pembemm bu arada sen şu progestanı ne kadar zaman kullandın...ayy cok sinir bişey bunu koymak yaaa hala alışamadım...
ayşemm hoşgeldin canımm....
selamm canım hoşgeldin kendi adıma iyiyims en nasılsın?
evet evet bencedeee iiyi cıkacak allahımın izniyle..çıkıcak tatlım inşallah çok iyi çıkıcak hemde
selam canım hoşgeldinnnn...bende kendi adıma iyiyim sen nasılsın....selam kızlar nasılsınız
canım inşallah ıyı cıkıcak sonuclar :)
selam can ciğer kuzu sarmalarımmm
canım yaa çok çok yoruluyorum nedir bu anlamadım hiç ilkinde böylem şeyler görmedim ağrılar var uyku uyuyamıyorum eğilemiyorum mide bulantılarımda geri geldi ahhh ahhh bir dokun bin ah işit bendennnselam hayatım hoşgeldinnnn...
nasılsınızzz bebişin nasıllll...
bak kendi derdimdem seni sormadım sen nasılsınselam hayatım hoşgeldinnnn...
nasılsınızzz bebişin nasıllll...
kızzz ojelerin güzelmiş çok değişik yani nasıl yapmışlar acabaa alttakini dağıtıyo:26:
hosbulduk tatlım bende ıyı sayılırım ama kızım buyudukce nefesım daralıyor sankı bugunlerde bı garıbım:18:
bak kendi derdimdem seni sormadım sen nasılsın
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev335prs__.png
sanırım 4 hafta 25 martta doldu ee üzerinden 3 gün geçigi için 4 hafta 3 günlük oluyo kuzunn
evet evet bencedeee iiyi cıkacak allahımın izniyle..
selam canım hoşgeldinnnn...bende kendi adıma iyiyim sen nasılsın....
galiab kız büyüdükce seni sıkıntı basıyo ama az kaldı canım inşallahhh sağlıklı kucakladığında kızını herşey biticek..
evet canım kız buyudukce nefesım ıkımıze az gelıyo galıba sıkıntılı son 2 ay bızle ama dedıgın gıbı ALLAH'ın izniyle kucagımıza aldıgımızda emınımkı bu gunlerı anında unutucam
vuhuuuuuuuuuu akla bak süresin kız...
valla tickeri unutmuşumm ben.teşekkür ederizz teyzoşşş...
inşallah bizde senin tickerini yaparız birgün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?