Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz kanımızı verdik geldik 3,te cıkıcak yine...
inşallah iyi cıkar...

pembemm bu arada sen şu progestanı ne kadar zaman kullandın...ayy cok sinir bişey bunu koymak yaaa hala alışamadım...

çıkıcak tatlım inşallah çok iyi çıkıcak hemde
evet evet bencedeee iiyi cıkacak allahımın izniyle..
selam kızlar nasılsınız
selam canım hoşgeldinnnn...bende kendi adıma iyiyim sen nasılsın....
galiab kız büyüdükce seni sıkıntı basıyo ama az kaldı canım inşallahhh sağlıklı kucakladığında kızını herşey biticek..

canım inşallah ıyı cıkıcak sonuclar :)

inşallah ayşemm...
bu arada sendede olmuşya kuru öksürük balgam norkozdan dolayı sen nasılö gecirdin...hala gecmedi deli olucamm..

selam hayatım hoşgeldinnnn...
nasılsınızzz bebişin nasıllll...
canım yaa çok çok yoruluyorum nedir bu anlamadım hiç ilkinde böylem şeyler görmedim ağrılar var uyku uyuyamıyorum eğilemiyorum mide bulantılarımda geri geldi ahhh ahhh bir dokun bin ah işit bendennn

kızzz ojelerin güzelmiş çok değişik yani nasıl yapmışlar acabaa alttakini dağıtıyo:26:

canım alttaki ojeyi dagıtmıyoki olay ne biliomusun şimdi bu çatlayan ojelerin renkleri var bendeki beyaz renkte bi tek o kalmıştı mecburen onu aldım bende alt kata istedigin bi renk sürüyosun sonra üzerine çatlayan ojeyi sürüyosun çatlayan oje çatlamaya başlayınca yarıklardan alttaki renk görünüyo ortaya hoş bi görüntü çıkıyo ben biraz deli oldugum için yeşil ve beyaz oldu ama mesela sadece cila süreceksin üzerinede beyaz çatlayan oje süper olurr

kızlar var mı kaçırdığım birşey çok yoğun ve gergin bir gün yaşıyoruz yaaa offf offf

merhaballar..
benim kasıklarımda bazen hafif ama bazende şiddetli ağrılarım oluyo aynı rengli olucakmısın gibi hissediyorum ama adet günüme daha 15 gün var anlayamıyorum.hasta olucam desem daha cok var hamişim desem 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı (erkenmiydi test için bilemedim) başkada hiç belirti yok göğüslerimde hassasiyet falan gibi sadece sanki göğüslerimin yan tarafları açıyo o bi belirtimmidir? off arada kaldım ne yapsam bilemiyorum ki sizler bişeyler yazında madem biras kendime geliyim..varmı bi bilgisi olan :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…