Ben Geldimmmmmmmm Heyyooo çok özledim sizi ne var ne yok
Suu çok merak ediyorum seni kuzu ya ne alemdesin gün verdilermiiiii aynı gün doguralımmmm
pembemle konuştum bgn 17 si diyorlarmış ama kesin dilmiş sanırım
selammmmmmmmmmm ben geldimmmmm...
cok şükür kızlarrr değerimiz cok güzel cıktı...
709.64
son müşteride gitti en sonunda şimdi hemen toparlanıp çıkmak için hazırlanayım
babam bugün dönüyo kuşadasına
hadi gözün aydın canım...
sen de git evıne dinlen...babanda yine gelir ınsallah canım bozma moralini Allah kavustursun diyim şimdiden...
heleşükür kızz hoşgeldin...senin tam kaçına canım..desene su'da sende koçları doğaracaksınızz..varya tam en güzel zamanda doğuruyorsunuz bnm ablamda hesaplayarak nisana denk getirmişti iki doğumunuda şanslı kızmış tuttuBen Geldimmmmmmmm Heyyooo çok özledim sizi ne var ne yok
Suu çok merak ediyorum seni kuzu ya ne alemdesin gün verdilermiiiii aynı gün doguralımmmm
pembemle konuştum bgn 17 si diyorlarmış ama kesin dilmiş sanırım
709.64
fatoşş zuzummm hoşgeldinnn cok özledim kızzzzz...
5 dk. msn gelsene..
hoşgeldin canım biz de seni özledik!
sen geri sayımdasın tabi bir yandan...Ben de iyiym canım haftaya izine çıkıcam nasipse...Sınav yapıorum çocukları bu hafta iyiyim çok şükür kızcem büyüyor
kuzum nerelerdesin valla özledim yaa ve çokta merak ettim
benim günüm 14-15 nisan gibi canım Allah nasip ederse..
seninde sanırım 21 nisanmış aramızda bikaç gün olcak,tabi sıpalar daha önce
davranmazsaaynı gün doğurmayı çok isterdim süper olurduu
heleşükür kızz hoşgeldin...senin tam kaçına canım..desene su'da sende koçları doğaracaksınızz..varya tam en güzel zamanda doğuruyorsunuz bnm ablamda hesaplayarak nisana denk getirmişti iki doğumunuda şanslı kızmış tuttu
ben ekim başı doğum yapıcam inş kışa girerkensiz kırkı bile dolmadan gidersiniz artık gezmelere:10
bende çok özledim, senin gelişmeleri çok merak ettim telefonun yokkiiii
14-15 nisanmı anammmm çok az kalmışşşş zuzu yaaa sezeryanmı epiduralmı normalmi ne alemdesin
benim 21 nisan ama çarşamba kontrolum var nst falan baglancam bakalım ne çıkıca
adamervişim seni çok özledim kızzz birgün haberleşip pc başında buluşalım konuşalım
napıo kızın maşallah oda kocaman oldu valla..ben çıkıyım artık sonra görüşürüz kızlar
buarada paradies angelin duası tam bitmedi bnm ya yarın akşam dualasak olmazmı??yarına tam 50 tane okumuş olucam ancak yarsını okuyabildim henüzz
hOŞBULDUM canımcım kız senin izinde gelmiş anam bizden sonra sıra sizde hadi bakalım topik şenlensin herkes dogursun hamiş çoğalsınnnn
bende çok özledim, senin gelişmeleri çok merak ettim telefonun yokkiiii
14-15 nisanmı anammmm çok az kalmışşşş zuzu yaaa sezeryanmı epiduralmı normalmi ne alemdesin
benim 21 nisan ama çarşamba kontrolum var nst falan baglancam bakalım ne çıkıcak
ben zaten 40 gün evde duramam yani ( büyük konuşmayimde ) yaz kış fark etmezdi
Ama düşününce evet zamanı güzel geldi hamileliktede sıkıntı olmadı şükür
Allahım her isteyene versin istedigi zamanda inşAllahhh
evet canım nasipse az kaldıben de geçen hafta girdim nst'ye sancı çıkmadı
kuzumun kalp atışları hareketleri güzel çıktı çok şükür
ben sezeryan istedim doktorum da tamam dedi 14-15 nisan gibi olur dedi,
ama daha son tarihi belirlemedik haftaya son kontrolüm var herşey netlik kazanır canım..
bu arada epidural istiyorum inşallah
evet canım nasipse az kaldıben de geçen hafta girdim nst'ye sancı çıkmadı
kuzumun kalp atışları hareketleri güzel çıktı çok şükür
ben sezeryan istedim doktorum da tamam dedi 14-15 nisan gibi olur dedi,
ama daha son tarihi belirlemedik haftaya son kontrolüm var herşey netlik kazanır canım..
bu arada epidural istiyorum inşallah
özledik senı valla hem de merak ettik ama haberın geldi neysekı sadece pc bozulmus...
evet canım ıznım geldi 7 8 haftamı tabii kızım o zamana kadar beklerse evde geçiricem dınlenmeye ihtiyacım var çok çabuk yorulur oldum artık
ayy canım sizinde gunlerınız sayılı Su yla valla büyük heyecanla beklıyorum kızlar...Sağlıkla gelsınler ınsallah
canım ya masallah süperrrr bebişimiz büyüyor
canımm gözünüz aydınn çoook sevindimm
tekrar tebrikler,Allah sağlıcakla tamamına erdirsinn inşallah..
canım hiç vaktim yok doğrudüzgünde takip edemedim dersten geldim tatlı yaptım bi dolu çıkardım çok bulandım bugün şimdide anneme gidiyorum..bi girip bakim napmış bu kız dedim..oh oh maşallah kuzucum inş keseyide göreceksin kalp atışlarınıda duyacaksın 8 ay 10n güne kadarda bebişini kucağına alcaksın ..aramızda 2 ay var canım ben doğum yaptığımda sen 7 aylık hamile olacaksın Allahın izniylr...koca göbüşlü olacaksın
ayy canım sizinde gunlerınız sayılı Su yla valla büyük heyecanla beklıyorum kızlar...Sağlıkla gelsınler ınsallah
ya ben çok korkuyom ondan yaaa
aslında son zamanlarda benden beklenmicek şekilde normal dogum istiyorum ama oda şöle yani normali bekleyemem de hani 21 nisana kadar bi gün sancım gelirse falan rahim açılırsa diyorum ki giderim devlette normal dogururum bu ara hep bunun için dua ediyorum ama ancak sancımın gelmesi lzım sancı beklemek çok daha stresli
bakalım benim nst ne çıkcak ufff sendede stres heyecan ne bilim tuhaf şeyler vardır mutlaka artık uyuyamıyorum ben göbüş kocaman oldu dönemiyom
bide çatladınmı kız
ayy aynen ya o duyguları ben de yaşıyorum :) aslında diyorum normal olsa
ne güzel olurr ama dediğin gibi beklemeden sancı gelse falan ehehe
evet canım stres,heyecan,korku hepsi var inşallah Allah'ım kolay doğum nasip etsin
hepimize :18: ben de zorlanıyorum sağa sola dönerken ve de en büyük rahatsızlığım
nefes darlığı çekiyorum,durduğum yerde nefes nefese kalıyorum o biraz zorluyor ama çok az kaldı
kuzucuklar geldi mi hepsini unutucaz
709.64
5 dk. msn gelsene..
709.64
5 dk. msn gelsene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?